Здравей Гост

Партньорски хороскоп....

• 42 Отговора
  • 7856 Прегледи
Партньорски хороскоп....
« -: Януари 31, 2010, 12:47:46 am »
Здравейте,
Регистрирах се, защото попаднах на този форум, търсейки информация. Виждам, че тук нивото на потребителите е доста напреднало, аз имам само бегли основни понятия от астрологията
Тук съм с конкретен въпрос, можете ли да ми препоръчате добър и професионален астролог, защото имам спешна нужда от истински партньорски хороскоп...Една позната ми говори за астроложка, която правела такъв, използвайки архетипите и бил страшно верен. Не си спомням нищо повече като данни обаче. Надявам се, че вие ще ме насочите към такъв астролог. Преди няколко години бях при един доста известен астролог за такъв хороскоп, но в общи линии не останах много доволна, защото имах чувството, че той повече ми чете морал за това какво е истинската любов....Може би е решил, че като зодия Близнаци съм прекалено вятърничава ;D
Както и да е, наистина разчитам на вашите препоръки, защото съм в деликатна ситуация и чувствам , че имам нужда от съвет..Другият проблем е, че не живея в БГ, тоест консултацията трябва да е по-скоро по интернет...
благодаря ви предварително за всеки съвет и успех

*

Divna

Re:Партньорски хороскоп....
« Отговор #1 -: Януари 31, 2010, 01:37:29 am »
Yavora, informatziata koqto tyrsi6 moje6 da q nameri6 v Internet. Tam ima mnogo imena na astrolozi kakto i tehnite koordinati. Kasmet!

« Отговор #2 -: Януари 31, 2010, 09:33:00 am »
Ами точно затова защото има страшно много, се надявах, че може би някой от вас е имал личен положителен опит, за да ми препоръча някое име  ;)

*

Helo

« Отговор #3 -: Януари 31, 2010, 10:13:48 am »
Ами точно затова защото има страшно много, се надявах, че може би някой от вас е имал личен положителен опит, за да ми препоръча някое име  ;)

Синухе е професионален астролог, питай го дали прави партньорски хороскопи, може и на бележки да го питаш..
със съвременните методи на разплащане вярвам, че няма да е проблем да го уредите ;)

някой ден и аз ще си поръчам един огромен хороскоп при него  :49:

Може и аз да си поръчам при него.

Марая каза, че и тя обикновено три пъти в годината правила професионален хороскоп за 1500 лева. Бил 30-40 страници и си слагала подписа под него. Никога не грешала и за всичко, което била написала досега е познала. Каза, че за някои от тук пишещите това може да е голяма сума, но за нея било нищо.
Може и при нея да си поръчаш хороскоп.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Януари 31, 2010, 10:17:16 am »
Абе това да не е сайт за публикуване на обяви

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Януари 31, 2010, 10:18:45 am »
Ами точно затова защото има страшно много, се надявах, че може би някой от вас е имал личен положителен опит, за да ми препоръча някое име  ;)

Синухе е професионален астролог, питай го дали прави партньорски хороскопи, може и на бележки да го питаш..
със съвременните методи на разплащане вярвам, че няма да е проблем да го уредите ;)

Марая каза, че и тя обикновено три пъти в годината правила професионален хороскоп за 1500 лева. Бил 30-40 страници и си слагала подписа под него. Никога не грешала и за всичко, което била написала досега е познала. Каза, че за някои от тук пишещите това може да е голяма сума, но за нея било нищо.

Хело, ти на кой свят живееш.
Марая не се занимава със синастрия.

*

missKapriz

« Отговор #6 -: Януари 31, 2010, 10:46:56 am »
Цитат
Хело, ти на кой свят живееш.
Марая не се занимава със синастрия.
Не вярвам да не го може тва ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #7 -: Януари 31, 2010, 11:40:28 am »
Ето какво направих аз още преди 2 години, поръчах си в astro.com 
Един партньорски и един за мъжът ми.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Януари 31, 2010, 06:00:35 pm »
Някои астрологични школи са на мнение, че след като човек отговори на някои "наболяли" въпроси в личния си хороскоп и ги разреши, не му е нужно да се взира чак толкова в синастрията си с даден партньор.
И между другото, напоследък споделям това становище. Дори мога да ви кажа, че повече отговори дава динамиката на хороскопа - твоя хороскоп и този на партньора, разгледана към съответния момент, отколкото синастрията. Синастрията също е важна, но тя по-скоро показва какво можете да правите заедно и как, образно казано. Динамиката на хороскопа често сочи момента (времеви период), в който в живота ни идва определен тип партньор (астрологичен типаж) според актуалните теми в хороскопа ни. Така например, при мен от гледна точка на индийската астрология навлизането в период на Кету бе свързано с човек, отговарящ на определени външни характеристики според описанието, което се дава за Кету. Обикновено се вижда в момента на първата среща и първото впечатление оставя завинаги отпечатък върху съзнанието, всичко останало е надстройване, наслагане на очаквания, представи и по-нататъшни впечатления.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #9 -: Януари 31, 2010, 06:11:58 pm »

хело ,работата по един хороскоп не е ТАШАК работа , а сериозно нещо.
изисква се много време ,чного енергия и много ммислене....,което следва да бъде изключително обективно.
със синастрий не се занимавам ,защото всичко е посочено в натала и не ми е нужно да правя синастричен хороскоп ,за да разбера как и защо се случват онтошенията м/у хората.
виж комбина е нещо друго....,но той дава нищожна информация.
всичко е написано в натала- оснава само да го прочетеш!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #10 -: Януари 31, 2010, 06:17:06 pm »

хело ,работата по един хороскоп не е ТАШАК работа , а сериозно нещо.
изисква се много време ,чного енергия и много ммислене....,което следва да бъде изключително обективно.
със синастрий не се занимавам ,защото всичко е посочено в натала и не ми е нужно да правя синастричен хороскоп ,за да разбера как и защо се случват онтошенията м/у хората.
виж комбина е нещо друго....,но той дава нищожна информация.
всичко е написано в натала- оснава само да го прочетеш!

Марая, комбина винаги ме е интересувал, но за съжаление немога да намеря достатъчно информация за него. Имаш ли идея откъде мога да почерпя нужната ми информация? Благодаря ти предварително!

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Януари 31, 2010, 06:41:36 pm »
в книгите на марион марч и джоан макевърс, има статий из нета , дори и тук има една тема-потърси я....
много повече информация за развитието на връзката дава комбина.
напоследъка го прогресирам и много ми отваря очите.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #12 -: Януари 31, 2010, 06:47:56 pm »
в книгите на марион марч и джоан макевърс, има статий из нета , дори и тук има една тема-потърси я....

Благодаря ти Марая!
От личен опит и аз съм на същото мнение. Вече съм споделяла тук за композита и за комбина с бившия ми. Композита си беше направо перфектен, ама като погледнах комбина стой и гледай - така ми заговори, че не е истина. Аз го чета като композита.
В интернет не съм намерила досега кой знай каква информация. Проучих и сайта тук ... информацията е наистина много оскъдна, ама ще продължавам да търся  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Януари 31, 2010, 06:49:54 pm »

Благодаря ти Марая!
От личен опит и аз съм на същото мнение. Вече съм споделяла тук за композита и за комбина с бившия ми. Композита си беше направо перфектен, ама като погледнах комбина стой и гледай - така ми заговори, че не е истина. Аз го чета като композита.
В интернет не съм намерила досега кой знай каква информация. Проучих и сайта тук ... информацията е наистина много оскъдна, ама ще продължавам да търся  ;)

комбина е по-нажен при вече изградените отношения.тогава ,когато връзката е факт.
къде е бил СЛВ на комбина?

*

Divna

« Отговор #14 -: Януари 31, 2010, 06:54:25 pm »

Благодаря ти Марая!

комбина е по-нажен при вече изградените отношения.тогава ,когато връзката е факт.
къде е бил СЛВ на комбина?

Втори дом (Риби). Защо?

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Януари 31, 2010, 07:15:11 pm »
 ;D ;D- трябвало е да повишите своята самооценка и ценностите си.
самооценката във връзката ви е била най-важното нещо , а конфликтите са били на финансова основа ,както и на различията в ценностната система.безусловна любов и разбиране е необходимо в такива сетуаций....

*

Kaya

• 2893
« Отговор #16 -: Януари 31, 2010, 07:55:49 pm »
Някои астрологични школи са на мнение, че след като човек отговори на някои "наболяли" въпроси в личния си хороскоп и ги разреши, не му е нужно да се взира чак толкова в синастрията си с даден партньор.

психотерапевтична конацепция ( може и да е на  гуру, който няма социални нужди или циник, който ги презира) и е временна като явление:) до следващата любовна/личностова криза... поне при смъртните

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #17 -: Януари 31, 2010, 07:59:07 pm »

психотерапевтична конацепция ( може и да е на  гуру, който няма социални нужди или циник, който ги презира) и е временна като явление:)

синастрията "съзадава"  интуитивна близост между субекта и обекта и тя е неподправена
композитът се основава на мидпойнтите които съм склонна да приема повече от комбина, където има "перверзието" да се натъкмява  средата между чрд-то ;

Аз съм съгласна с Лили, защото наистина, когато човек разреши своите проблеми по натал, нагласата му е вече друга, към проблемите на партньора, както и към общите.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #18 -: Януари 31, 2010, 08:05:03 pm »
 и както неведнъж Марая  спомена- след сатурновото възвръщане " започва" същинската помяна в действие :blink:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Януари 31, 2010, 08:15:55 pm »
и както неведнъж Марая  спомена- след сатурновото възвръщане " започва" същинската помяна в действие :blink:

може би това е и една от причините за по-успешни бракове сключени след възврата на сатурн....