Здравей Гост

Ранено Слънце-изява и проработка

• 377 Отговора
  • 52501 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Ранено Слънце-изява и проработка
« Отговор #140 -: Февруари 01, 2010, 06:42:23 pm »
Кариерист, материална.

Какво ти става  :P, нали има Нептун в първи дом и стелиум в духовния Водолей?
Права си! Алчна, материалистка, стисната, пресметлива!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #141 -: Февруари 01, 2010, 06:43:29 pm »
 ;D Тез Нептуни ги остави ти ...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #142 -: Февруари 01, 2010, 06:43:40 pm »
Да не е расла в дом,осиновена?

Не, но не е расла в град.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #143 -: Февруари 01, 2010, 07:03:50 pm »
Имала ли е трудно детство,била ли е ограничавана от нещо/някой,или е расла без един родител?

*

abroad

« Отговор #144 -: Февруари 01, 2010, 07:10:57 pm »
Пропуснаха да споделя и положителното от раняването на Уран :blink:
Уран ми носи прозрения, внезапни и неочаквани, понякога чак стряскащи, нещо като "факс от Космоса". С времето се понаучих, поне до някъде, да се възползвам от тях, особено силни са, когато Уран е задействал хармонично чрез транзит някоя лична планета.
Уран ми носи и обновление, макар и да не съм обикновено подготвена за него :blink:

« Отговор #145 -: Февруари 01, 2010, 07:21:04 pm »
(((чела съм,че напрегнат аспект слънце/уран дава проблеми със зрението.Ти иамш ли такива?)))

По този повод и аз имам опозиция Слънце - Уран, но зрението ми е перфектно, нямам абсолютно никакво отклонение. И все още си живея в дома от детството ми.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #146 -: Февруари 01, 2010, 07:26:03 pm »
Имала ли е трудно детство,била ли е ограничавана от нещо/някой,или е расла без един родител?

Нищо не знам за детските й години и отношенията с родителите, имам информация само за сегашния й живот.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #147 -: Февруари 01, 2010, 07:34:39 pm »
(((чела съм,че напрегнат аспект слънце/уран дава проблеми със зрението.Ти иамш ли такива?)))

По този повод и аз имам опозиция Слънце - Уран, но зрението ми е перфектно, нямам абсолютно никакво отклонение. И все още си живея в дома от детството ми.

До преди година-две и аз виждах и в тъмното ясно, не че сега е по-различно, но получих силно и постоянно главоболие, което ме заведе при очен лекар. Сега задължително нося очила при четене и гледане на телевизия :blink:

*

missKapriz

« Отговор #148 -: Февруари 01, 2010, 07:36:34 pm »
Аброад,не знам на колко си години,но става въпрос за вродени ,а не възрастови проблеми :blink:

*

abroad

« Отговор #149 -: Февруари 01, 2010, 07:42:01 pm »
Аброад,не знам на колко си години,но става въпрос за вродени ,а не възрастови проблеми :blink:
нямам вродени такива, малко ми е рано за възрастови ;D

*

abroad

« Отговор #150 -: Февруари 01, 2010, 07:58:30 pm »
Ще ме прощавате за разкъсната мисъл, ма някой тук каза, че така или иначе притежавам символа на тъпотата  ;D /Слънце съвпад Меркурий - казими, всъщност съвпадът се свързва и с лудостта ;D/
Та, по темата - благодарение на Уран не търпя рутината, във всичките й форми, едва удържам на моменти де не врътна на обратно или в някоя незнайна и за мен посока...Пак благодарение на негово величество съм доста на ти с новите технологии и са ми слабост, по рождение и без да се напъвам, някога обаче незнайно и за мен защо не продължих с това математическото си образование, при все, че бях една от първо класираните в специалност Информатика в СУ...
« Последна редакция: Февруари 01, 2010, 08:19:00 pm от abroad »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #151 -: Февруари 01, 2010, 08:17:13 pm »
Ще ме прощавате за разкъсната мисъл, ма някой тук каза, че така или иначе притежавам символа на тъпотата  ;D /Слънце съвпад Меркурий - казими, всъщност съвпадът се свързва и с лудостта ;D/

Според някои астролози това било "аспектът на интелекта", а казими отделно се счита за достойнство на планетата.
В твоята карта Меркурий мисля, че беше в сърцето на Слънцето и при това в рецепция със Сатурн, което по принцип често дава точна, конкретна, прагматична мисъл и стегнат изказ, както е при теб.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #152 -: Февруари 01, 2010, 10:54:52 pm »
Вероятно отговорът ми ще бъде фрагментарен, но ще се опитам да бъда обективна.До тийнейджърска възраст бях много комплексирана и интровертна личност.Четях,четях и четях - всичко поред - и все се чувствах недостатъчно подготвена! :blink:Това според мен е от опозицията на луна и сатурн - и за седем да знам пак ще бъда неуверена.След сатурновото възвръщане нещата бяха една идея по-добре.Отговорна професия, любящ съпруг и две дечица.Почти идилия.Но идилиите са за някои други...Според мен всеки си е на собственото си ''опитно поле''...Със съвпад на Слънце с Плутон искам да съм " сивият кардинал".Не искам светлината на прожекторите,но не ми е комфортно ако  се вземат решения без моето участие.Съвпадът на Слънце с Уран според мен дава " прозрения".По време на изпити не съм имала шанс да "измисля нещо"Ако знам нещо - просто го знам.Ако не знам - и два дни да стоя там няма да сътворя нищо значимо. :(Не знам обаче как действат всичките 5 планети в стелиума едновременно :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #153 -: Февруари 01, 2010, 11:24:41 pm »
Със съвпад на Слънце с Плутон искам да съм " сивият кардинал".Не искам светлината на прожекторите,но не ми е комфортно ако  се вземат решения без моето участие.

винаги съм искала точно това ,да бъда "сивия кардинал" ,но .....явно при аспекти на слънце с плутон и особенно квадрат се явявам чистач.
няма ккато как да не се откроява и да не си личи слънцето.
споделих ,че мойто е в първи дом ,по тригонократие това го прави отлично поставено ,по дом също - в огнен дом ,дома на овена ,като градус във втория декан -13гр. управляван от знака на овена-марс.
до тук всичко е наред....но има нещо едва доловимо :blink: :unsure: началото и края,живота и смъртта,вечната игра на плутон в ебем ти позиция към слънцето.
ха-ха-ха- двучи букквално така:

- аз съм плутон и ти давам тази сила ,защото на теб космическата  сила ти е дала да блестиш.
но ти трябва да умееш да чистиш всички негативи и всички лоши намерения на хората ,до които се докосваш. и нямаш право на друго.
ще изпълняваш моята вола ,да да блестиш.
аз съм плутон и нямам право на блясък ,аз съм силата ,аз съм невидимото и неизбежното ,фаталното ,но аз съм великото ,защото съм и ссмъртта и раждането ,защото умея да трансформирам всичко до най-малката подробност.
- добре . -отвърнало слънцето . но ,аз съм слънце и не вярвам в подземния свят ,който ти управляваш.
аз вярвам само в доброто и светлината ,която излъчвам.

БОЛИ МЕ ПЛУТОН  :'( :'(, моля те не притискай така!-защо ме гледаш от този ъгъл ела по наблизо ,една идия или иди....иди малко по-надалеч от 60 или 120гр. ще бъде по-лесно да си говорим![/b]-оооо,не!-отвърнал плутон!
това е невъзможно. от този ъгъл ще виждаш ненужното и страшното на този свят.от този ъгъл аз виждам онова ,което следва да бъде убито и погребано иии САМО ТАКА ,ЧРЕЗ МОЙТА СИЛА И ТВОЙТА СВЕТЛИНА ,ЩЕ се изчистят ненужните твари и хора от теб и твоето съзнание ,от твойта сила и твоя аз ,както и от близките ти!-добре! отвърнало раненото слънце.-да бъде волята ти!

;D ;D това беше опит за диалог м/у двете планети от слънчевата система . едната с главно П , а другата....без която няма да ни има.
волята на плутон изпълнена от раненото слънце е жестока за индивида ,който има този квадрат.малко са избраните от плутон ,който го притежават.
това не е секстил-възможност,  не е опозиция-това е мое това е твое , не е тригон-да действаме -пък после на квадратурата ще му мислеме...
НЕ! ТОВА Е КВАДРАТ ,КОЙТО ИДВА С ЯСНО И КАТЕГОРИЧНО ПОСЛАНИЕ -ДА ДЕЙСТВАМЕ.
А ПРИ ДЕЙСТВИЕ СИВИ КАРДИНАЛИ -ЙОК!

« Последна редакция: Февруари 01, 2010, 11:50:54 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #154 -: Февруари 01, 2010, 11:27:48 pm »
Сигурно, защото тази тема касае Слънцето зрението на хората се подлага на изпитание.  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #155 -: Февруари 01, 2010, 11:53:47 pm »
и да допълня ;D ;D ;D ,предния пост.....
кой от двамата според вас е по-мъдар? ;)
плуто ,който действа бавно и методично и иносказателно или....слънцето? ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #156 -: Февруари 02, 2010, 12:03:17 am »

всички планети от Слънчевата Система са части /аспекти/ на цялото. цялото е Слънцето. то е Бащата на нашата Слънчева Система  ;)
според мен тази констатация прави въпроса излишен  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #157 -: Февруари 02, 2010, 12:29:11 am »

всички планети от Слънчевата Система са части /аспекти/ на цялото. цялото е Слънцето. то е Бащата на нашата Слънчева Система  ;)
според мен тази констатация прави въпроса излишен  :blink:

бог тангра! ;D ;D ако те разбирам правилно!
във вселената няма баща и майка! ;)

п.п. и няма главнокомандващи - има хармония.
и всеки трябва да е част от нея ;) :blink:.-това от мен да знаеш! ;) слънце в 1-ви дом и интерсептирана ос стрелец/близнаци- тя единственно има какво да ти каже..... :blink:-карма :(!
« Последна редакция: Февруари 02, 2010, 12:38:02 am от Марая »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #158 -: Февруари 02, 2010, 12:42:42 am »

бог тангра! ;D ;D ако те разбирам правилно!
във вселената няма баща и майка! ;)

п.п. и няма главнокомандващи - има хармония.
и всеки трябва да е част от нея ;) :blink:.-това от мен да знаеш! ;) слънце в 1-ви дом и интерсептирана ос стрелец/близнаци- тя единственно има какво да ти каже..... :blink:-карма :(!

ооооооооооооо я стига!!!  :mellow:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #159 -: Февруари 02, 2010, 12:50:14 am »
ооооооооооооо я стига!!!  :mellow:

кое не ти харесва?  истината? :sagittariuss: