Здравей Гост

Ректификация?

• 100 Отговора
  • 15505 Прегледи
*

Emma

• *
  • 321
Re:Ректификация?
« Отговор #20 -: Януари 19, 2010, 09:55:37 am »
Ох, много ми е интересно да чета предположенията ви.
Сега ще добавя моите, които са много повърхностни, защото знанията ми не са задълбочени.
Аз предполагам, че има някакво наличие на Скорпион или Лъв в себе си. Защото...преди много години е бил безумно ревнив. Но след промяна във възгледите - онази преломна година за мирогледа му, това се променя и в момента не е. Или по-скоро е, но е съумял да пребори онези дяволи в себе си, които са били способни на издевателства от ревност. Това е някак присъщо за Скорпионите или Лъвовете.
От друга страна в изблик на гняв, бързо се пали, някак огнено/овенски, сам казва, че е много отмъстителен. Но желанието за мъст е само на думи, колкото да излее гнева си. После отново става онзи добродушен мъж, който е склонен да прости всичко. На негово място аз не бих могла да простя неща, които за мен са непростими, макар да съм по-уравновесената.  :-[
Подреден е в работата си. Стриктен, държи на точността. Но от друга страна е адски мързелив, ленив за някои дейности. Той не е от мъжете, които ще заковат два пирона в дома си. Ще извика човек, за да го направи. Не защото не може, всичко му се отдава с лекота. А защото просто е мързелив за тези дейности. Някак царствено, лъвски.  ;D
Държи на йерархията. Властен е. Голям авантюрист по душа. Обича адреналинови изживявания.
Имал е по-скоро диво детство и юношество.
Забравих нещо много важно да кажа - много е музикален. Не е учил нищо свързано с музика, но е свирил на барабани с оркестри около 1988-89 година. И сега го влече. Постоянно барабани по всичко около него.
Предполагам, че и моята рождена дата може да е от полза. И като по-млад е имал влечение към писането.

Трябва да ставам за съжаление. Ще погледна довечера отново. Дано съм помогнала с уточненията.
« Последна редакция: Октомври 11, 2012, 09:31:18 pm от Emma »

*

Nebesna

« Отговор #21 -: Януари 19, 2010, 10:35:56 am »
абе хора, аз имам най-малко право да се обаждам тука, щото съм много боса в тея неща, но...   искам да кажа следното: от моя род, човекът който помни всичко до най малка подробност и то за всички е вуйчо ми - Слънце в близнаци. от рода на бившия човекът с най-силна памет е свекър ми - Слънце в близнаци.

някъде горе Ема е писала, че и датата не е много сигурна  :unsure:  но дори и да се приеме, че е овен съра, то не трябва ли близнаците да стоят на куспидата на 3 дом  :rolleyes:  :-\ ;)  защото тая памет си е на медал направо, а само хора със Слънце в близнаци имат такава памет за дати и събития - туй ми е от личния опит. и аз помня ама не дати и събития ами дребни неща дето са се случили преди един билюк години...

Хехееее и свекито е със Слънце в Близнак - тези са подвижни енциклопедии за дати и събития.

*

Nebesna

« Отговор #22 -: Януари 19, 2010, 10:47:06 am »
Емма, склонността към адреналинови изживявания може да се дължи на опозицията на светилата с Уран, ревността и подозрителността - на опозицията на Меркурий с Плутон, а също така и на Слънце в 8-ми дом.

Но ти така и не каза какво работи човека - професията и работата могат да бъдат добър ориентир.
« Последна редакция: Януари 19, 2010, 10:52:25 am от Небесна »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #23 -: Януари 19, 2010, 11:14:19 am »
Ами той има стелиум във Близнаци - Сатурн, Венера и Марс, нормално е да проявява близнашки качества.

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Януари 19, 2010, 01:05:26 pm »
емма , при така направената карта с час на раждане 20:00 часа , иц попада във водолей.
разбирам ,че човека е имал нестандартно семейство.
опозицията на нептун /2-ри дом/ към венера/8-ми дом/ е показател за това ,че има възможност за проблеми със собствените и чуждите финансий.
пре този час на раждане слънцето и луната попадат в 6-ти дом. дома на работата ,здравето,подчинените , служенето. луната в 6-ти дом ,като упр. на рака може да подскаже здравословни проблеми със стомаха , а така също и проблеми на нервна почва.
дай повече инфо,каква е сферата в която работи? поддържа ли добри отношения с брат си? какви интереси има? :blink: /ако е удобно разбира се ;)/

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #25 -: Януари 19, 2010, 01:13:48 pm »
И аз се включвам, дано да помогна с нещо.
Фронтална плоскост-елипсовидна (съотношение между надлъжния и напречния размер на лицето 4:3) - не е лунен, венерин или нептунов тип. Според мен не е и марсов, тъй като те имат по-продълговато лице (динамични натури, с мъжки черти, с мотивен (двигателен)темперамент.
Лицев контур - има равновесие между прави и криви линии. Уравновесяване на електричество (разум) с магнетизъм(чувства). Силна воля.
В лицето преобладават поскоро заоблените и леко изпъкнали плоскости, които показват привес на чувствата и въображението, активен вътрешен живот.
Скули-добре изразени-силна воля.
От снимките не се вижда добре симетрията на лицето (между двете половини -лява и дясна).
Няма много складирана енергия в долната половина на лицето-не е материалист. Но липсва и идеализъм.
Линията на веждите е извита нагоре, след което слиза -строгост и критичност, но има оптимизъм.
Голямо разстояние между двете вежди-силна развита наблюдателност.
Чело-ясно подчертано в долната част, непосредствено над веждите-наблюдения, обективен ум,възприятия и впечатления от близки предмети и събития. Средната част е също добре развита-рететивен ум, има отношение към натрупването на различни възприятия под формата на памет, време,място,събития. Горната част (интуиция)не е акцентирана.
Силно подчертани френологични мозъчни центрове са: за големина, тегло, памет на места, памет на факти и събития, наблюдателност, тон(музика).
Не много високо чело но за сметка на това широко - преобладават чувствата.
Имаме дълбоки хоризонтални линии по челото-човекът е погълнат с решаване на практични въпроси.
В долната част на челото, в областта на веждите, над корена на носа имаме линия -крайно справедлив в дребните работи.
Носът спрямо съотношението на лицето е голям-желание за самоизява, самоувереност, издръжливост, щедрост.
Нямам много време да пиша, но ако това помага, може да продължа с фр.харектеристики на устата, ушите, горна и  долна челюст (брадичка). Косата не е за подценяване и тя. При него е започнало оплешевяване-изразходва много енергия напразно.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #26 -: Януари 19, 2010, 05:17:30 pm »
Днес се сетих, че не уточних с какво се занимава.
Има собствен пункт за желязо и цветни метали.
С брат си са в много добри отношения. Страшно са си близки, макар да не се виждат често. Но много често се чуват по телефон. Между другото, брат му има много сходна съдба като неговата. Аз поне се сещам на прима виста, че и неговата съпруга в момента не живее с него, има също доведена дъщеря, както г-н Емов. И биологично детенце - момче, което е на годините на детето на г-н Емов.
Проблемите със стомаха - точно в целта. има язва.
Има и дископатия, есента получи възпаление на нерв и беше на лечение, системи и т.н.
Има разнородни интереси. Страховита памет, обича историята, като историческа енциклопедия е. Спорт също го влече. Работата му е много важна за него. Чете много книги. Ще се допълня по-късно.  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Януари 19, 2010, 05:57:23 pm »
Днес се сетих, че не уточних с какво се занимава.
Има собствен пункт за желязо и цветни метали.
С брат си са в много добри отношения. Страшно са си близки, макар да не се виждат често. Но много често се чуват по телефон. Между другото, брат му има много сходна съдба като неговата. Аз поне се сещам на прима виста, че и неговата съпруга в момента не живее с него, има също доведена дъщеря, както г-н Емов. И биологично детенце - момче, което е на годините на детето на г-н Емов.
Проблемите със стомаха - точно в целта. има язва.
Има и дископатия, есента получи възпаление на нерв и беше на лечение, системи и т.н.
Има разнородни интереси. Страховита памет, обича историята, като историческа енциклопедия е. Спорт също го влече. Работата му е много важна за него. Чете много книги. Ще се допълня по-късно.  :-[

значи , мисля ,че часа може да се мръдне с няколко минутки напред. :-\
ти имаш ли нещо в телец ?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #28 -: Януари 19, 2010, 06:23:30 pm »
Emma, твоето Слънце прави съвпад със Сатурн и Плутон, може оттам да предположим че такива мъже ще харесаш, а и Лъв ти е на куспидата на седми.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #29 -: Януари 19, 2010, 06:39:16 pm »
Марая, единствено Хирон ми е в Телец.  :lol: Сега видях, че IC попада в последните градуси на Телец.

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Януари 19, 2010, 06:40:40 pm »
Марая, единствено Хирон ми е в Телец.  :lol: Сега видях, че IC попада в последните градуси на Телец.

началото и края- иц.
а заедно с него ли живееш?

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #31 -: Януари 19, 2010, 06:47:22 pm »
Ами...
При последната среща с брат му, той ни попита във връзка с раздялата с жената, с която е живял и ни тероризираше, заплашваше, преследваше(и все още го прави) "И сега всичко е наред, живеете си добре заедно?!".
Аз нищо не отговорих, той също. Брат му попита отново "Живеете си добре заедно, нали?"
А ние в хор отговорихме: Аз - Не! Той - Да!
Явно и психологията ще се засегне в темата.  :-[
Нямам представа дали живеем заедно. Често оставам в дома му. Имам дребни вещи оставени за удобство в дома му, в момента съм в дома му. Но не съм се пренесла, а и не знам дали ще се пренеса. Не съм получавала конкретно предложение, не сме го обсъждали.
Ако мислиш, че живеем заедно, така го смятай. За мен не живеем заедно. За него това е вид живеене заедно. Нямам представа.  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Януари 19, 2010, 06:56:39 pm »
а твойта карта някъде из темите има ли я?

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #33 -: Януари 19, 2010, 07:30:39 pm »
...
« Последна редакция: Октомври 11, 2012, 09:28:57 pm от Emma »

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Януари 19, 2010, 07:39:23 pm »
11 Октомври 1982 година. 14:45 гр. Свищов.

имаш ли зад гърба си развод?

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #35 -: Януари 19, 2010, 07:41:42 pm »
Не.
Не съм омъжвана. Аз мислех, че няма и да се омъжа, а ти развод вече видя.  ;D :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Януари 19, 2010, 07:51:15 pm »
Не.
Не съм омъжвана. Аз мислех, че няма и да се омъжа, а ти развод вече видя.  ;D :wub:

но си имала съжителство с мъж повече от 3 месеца. и в тома съм абсолюто сигурна. имаи луна на дсц.
това ми нашепва ;D ;D ;D ,за партньори ,които са изключително променливи нестабилни и емоционално неориентирани.
голямата и незаслужена болка е любовта и децата. семейството ,като законна форма за теб ще бъде болка ,но просто трябва да родиш едно дете.
не мисля,че това е твоя човек. предстой ти сатурнов възврат по време на който ще направиш пълна рекапитулация на връзки,приятелства, контакти.
ще бъде труден и гежък период. не храни излишни надежди.знам,че това ,което казвам няма да ти хареса ,знам ,че не очакваш тези думи ,но......не мога и нямам право да лъжа.
след сатурновия възврат нещата ще бъдат различни.
това не е твоя човек- все едно дали вярваш или не. ще останеш разочарована от подареното време и чувства.  ще се почувстваш ограбена и накърнена , неоценена.....

*

Asol

• 4140
« Отговор #37 -: Януари 19, 2010, 08:02:42 pm »
Марая, бива ли така да хвърляш в тъча момичето с такова крайно становище ? Колко е хубаво човек да е влюбен, пък каквото има да става, ще стане.  :blink:
Но ректификация ми се струва е почти невъзможно да се направи - несериозно е при липса на какъвто и да е рамков времеви период, че споменава че и за деня не e сигурна.
« Последна редакция: Януари 21, 2010, 02:18:27 pm от Asol »

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Януари 19, 2010, 08:17:07 pm »
Марая, бива ли така да хвърляш в тъча момичето с такова крайно становище ? Колко е хубаво човек да е влюбен, пък каквото има да става, ще стане.  :blink:
Но ректификация ми се струва е почти невъзможно да се направи - несериозно е при липса на какъвто и да е рамков времеви период, че споменава че и за деня не си сигурна.

това,което съм казала не е свързано с картата на господина.
знам ,че не е онова,което искаме да бъде чуто ,но така болката няма да бъде толкова силна.
на мнение съм ,че астрологията не е за подигравка , а за сериозни и стойностни неща.
знам и съм сигурна ,видно от картата , че емма,не е напълно удовлетворена от връзката си.
винаги съм казвала и ще продължа да казвам ,че знаещия човек е въоражен.
интересува ме тя, защото е част от това семейство и затова си позволявам да го кажа в прав текст.
стига сме я ползвали астрологията постфактум...... , да я използваме предактивно. ;) :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Януари 19, 2010, 08:24:09 pm »
имаи луна на дсц.
това ми нашепва ;D ;D ;D ,за партньори ,които са изключително променливи нестабилни и емоционално неориентирани.

Бих добавила тук по детски егоцентрични партньори, които ангажират цялото й внимание. Но всъщност те са просто отражение на емоционалните й потребности, като във фокуса на връзките стои потребността да бъде ценна и ценена, да получи положителна оценка от страна на партньора, да се оцени способността й да бъде лоялна към партньора без да губи своя индивидуализъм.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.