Ето какво нагласих за приятеля ти, но това съвсем не означава, че съм права. Ректификация не се прави без ПОНЕ ПРИБЛИЗИТЕЛЕН час на раждане. А и никога няма да разберем часа, което е доста обезкуражаващо за мен и доста подвеждащо за теб. Нооо, виждам, че ти нямаш нищо против да се позабавляваме, експериментирайки с данните, с които разполагаме.
Предвид това, с което се препитава, слагам светилата в 6-ти дом (Слънцето и Луната символизират металите), а меркурий се пада на куспидата на 6-ти, което се свързва с търговия. Аз предлагам да примем Асц. в последните градуси на Везни или първите градуси на Скорпион. Тогава Марс или Венера управляват 7-ми дом - партньора, а опозицията му с Нептун обяснява психичното заболяване на жената.
Марс и Венера в съвпад в 8-ми дом, му придава доста Скорпионски черти. Ти имаш Лъв на Десцендента, а слънцето е в твоя 8-ми дом, което ще привлича осмодомни типове.
Слагам Водолей на ИЦ. Така Уран попада в 12-ти дом (социалните институции). Това добре кореспондира с факта, че е отгледан в дом за деца. Уран е в опозиция на светилата - бил е изоставен, а след това осиновен. Тао-квадратът на Юпитер в 3-ти дом показва раздялата с неговия брат, но Юпитер - великият благодетел все пак носи късмет в дома, който обитава - той намира брат си след години - това е неговият късмет.
Близнаци в 8-ми дом дава травми на крайниците.
1984 г. - счупен крак
(тр. Уран е в опозиция на стелиума в Близнаци)1989 г- - прекъсва обучението си
(тр. Сатурн/тр. Нептун в съвпад с натален Юпитер в 3-ти дом, Козирог)1990 година определя като една от най-безгрижните и весели години в живота си. Тогава влиза в казарма.
Възврат на нодалната ос. Странно, че се е чувствал щастлив - има Юпитерова опозиция.
1991 година го грози заплаха от затвор във връзка с инцидент в казармата, в който друг войник е наранен. Не го е наранил той, но носи отговорност за случилото се. (
тр. Сатурн в съвпад с ЮЛВ, Марс в съвпад с МЦ, но и тр. Юпитер е в съвпад с МЦ)
1992 година, Юни месец се среща с брат си. До момента не е знаел, че има брат, който също е осиновен. Брат му е знаел и го е издирвал.
(тр. Юпитер в Дева в тригон с натален Юпитер в 3 дом).1995 година, Юли месец - среща с жената, с която споделя голяма част от живота си. Нямат сключен брак.
(Транзитни възли в съвпад с оста Асц-Десц. Юпитер в съвпад с Нептун - господар на 5-ти дом. Сатурн в 5-ти дом без негативни аспекти)1995 започва тъмен и труден период в живота му, тежки години, кризи, финансови проблеми. Този период продължава до 2003 година.
(Тр. Плутон навлиза в Стрелец в неговия 2-ри дом и опонира на стелиума в Близнаци в 8-ми дом)19 Юни 1997 година става баща на момченце. (Точен съвпад на транзитен Плутон с годподаря на 5-ти дом - Нептун в Стрелец).
2003 година се появява светлинка в тунела.
2004 година - възход, много работни ангажименти, много добри финансови постъпления.
2005 година - узаконяване на работните му дела. Леки и краткотрайни сривове, от които бързо се възстановява.
(
През тези години тр. Плутон прави тригон със светилата в Овен - поема бизнеса в собствените си ръце).
2006 година е щастлива, пътува много.
(Прогресивна Луна в 9-ти дом, прогресивни Марс и Венерат на куспидата на 9-ти дом, транзитен Сатурн в 9-ти дом)Декември 2006 година - проблем с властта, голям проблем, който се решава благополучно.
(Сатурн в 10-ти дом)Януари 2007 година - жената, с която живее на семейни начала проявява признаци на болест - психични проблеми. Започва криза в семейния живот, за сметка на всичко остнанало, което носи радост.
2008 година - като цяло е щастлива, весела, с много пътувания. Септември месец криза в работата, от която съумява да излезе бързо, в този период се задълбочават здравословните проблеми на жената, с която живее,
(
Транзитни Сатурн в Дева /Уран в Риби квадратират стелума в Близнаци, сред който и управителя на десц.)
Съумява да излезе от кризата в работата, тъй като тр. Плутон и тр. Юпитер в Стрелец тригонират светилата в 6-ти домОктомври месец е откраднато имущество, работни машини.
Уран в квадрат с господаря на 6-ти и 7-ми дом.И т.н.
Ето приблизителната карта: