Здравей Гост

Ректификация?

• 100 Отговора
  • 15496 Прегледи
*

Emma

• *
  • 321
Re:Ректификация?
« Отговор #40 -: Януари 19, 2010, 08:27:47 pm »
Марая, нищо не съм очаквала и по тази причина не се чувствам разочарована.  ;D
Не градя планове, просто се наслаждавам. Времето ще ме срещне само с човек, с който ще бъда и спрях във всеки да виждам г-н Единствен.  :-[
Предишната ми връзка беше много болезнена и тежък удар за мен по отношения на очакванията.
Сега се наслаждавам на хубавите моменти. Не знам дали тази връзка ще е дълготрайна, просто ми е хубаво и спокойно.  ;D
Ако трябва да избирам какви отношения бих искала да имам с човек, с който бих споделила любовния си живот в дълготраен план, то биха били такива - изпълнени с дребни радости, малки адреналинови приключения и много спокойствие в общуването. Ако той ми дава това, ще съм с него. ако не ми го дава, ще съм с друг човек.  ;D
Единственото, което би било пречка, това е точно моето желание за деца. Не сме го обсъждали с г-н Емов. Прекалено рано е, та ние от съвсем скоро имаме спокойна и открита връзка пред нас и света, та какво остава вече и деца да правим или да говорим за тези неща. Аз подозирам, че той не е готов да има още едно дете. Не че аз съм готова.  ;D Но когато връзката и отношенията ни допрат до това положение, ще стане ясно кой накъде ще е и дали ще сме в една посока.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Януари 19, 2010, 08:33:32 pm »
имаи луна на дсц.
това ми нашепва ;D ;D ;D ,за партньори ,които са изключително променливи нестабилни и емоционално неориентирани.

Бих добавила тук по детски егоцентрични партньори, които ангажират цялото й внимание. Но всъщност те са просто отражение на емоционалните й потребности, като във фокуса на връзките стои потребността да бъде ценна и ценена, да получи положителна оценка от страна на партньора, да се оцени способността й да бъде лоялна към партньора без да губи своя индивидуализъм.  :blink:

и това е основния проблем във връзките. :unsure:
тя няма високата оценка за себе си и това бива основно "оръжие" на партньорите ,без значение сферата на партньорствата. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #42 -: Януари 19, 2010, 09:53:35 pm »
Ето какво нагласих за приятеля ти, но това съвсем не означава, че съм права. Ректификация не се прави без ПОНЕ ПРИБЛИЗИТЕЛЕН час на раждане. А и никога няма да разберем часа, което е доста обезкуражаващо за мен и доста подвеждащо за теб. Нооо, виждам, че ти нямаш нищо против да се позабавляваме, експериментирайки с данните, с които разполагаме.

Предвид това, с което се препитава, слагам светилата в 6-ти дом (Слънцето и Луната символизират металите), а меркурий се пада на куспидата на 6-ти, което се свързва с търговия.  Аз предлагам да примем Асц. в последните градуси на Везни или първите градуси на Скорпион. Тогава Марс или Венера управляват 7-ми дом - партньора, а опозицията му с Нептун обяснява психичното заболяване на жената.

Марс и Венера в съвпад в 8-ми дом, му придава доста Скорпионски черти. Ти имаш Лъв на Десцендента, а слънцето е в твоя 8-ми дом, което ще привлича осмодомни типове.

Слагам Водолей на ИЦ. Така Уран попада в 12-ти дом (социалните институции). Това добре кореспондира с факта, че е отгледан в дом за деца. Уран е в опозиция на светилата - бил е изоставен, а след това осиновен. Тао-квадратът на Юпитер в 3-ти дом показва раздялата с неговия брат, но Юпитер - великият благодетел все пак носи късмет в дома, който обитава - той намира брат си след години - това е неговият късмет.

Близнаци в 8-ми дом дава травми на крайниците.
1984 г. - счупен крак (тр. Уран е в опозиция на стелиума в Близнаци)
1989 г- - прекъсва обучението си (тр. Сатурн/тр. Нептун в съвпад с натален Юпитер в 3-ти дом, Козирог)

1990 година определя като една от най-безгрижните и весели години в живота си. Тогава влиза в казарма.
Възврат на нодалната ос. Странно, че се е чувствал щастлив - има Юпитерова опозиция.

1991 година го грози заплаха от затвор във връзка с инцидент в казармата, в който друг войник е наранен. Не го е наранил той, но носи отговорност за случилото се. (тр. Сатурн в съвпад с ЮЛВ, Марс в съвпад с МЦ, но и тр. Юпитер е в съвпад с МЦ)

1992 година, Юни месец се среща с брат си. До момента не е знаел, че има брат, който също е осиновен. Брат му е знаел и го е издирвал. (тр. Юпитер в Дева в тригон с натален Юпитер в 3 дом).

1995 година, Юли месец - среща с жената, с която споделя голяма част от живота си. Нямат сключен брак.
(Транзитни възли в съвпад с оста Асц-Десц. Юпитер в съвпад с Нептун - господар на 5-ти дом. Сатурн в 5-ти дом без негативни аспекти)

1995 започва тъмен и труден период в живота му, тежки години, кризи, финансови проблеми. Този период продължава до 2003 година. (Тр. Плутон навлиза в Стрелец в неговия 2-ри дом и опонира на стелиума в Близнаци в 8-ми дом)

19 Юни 1997 година става баща на момченце. (Точен съвпад на транзитен Плутон с годподаря на 5-ти дом - Нептун в Стрелец).

2003 година се появява светлинка в тунела.
2004 година - възход, много работни ангажименти, много добри финансови постъпления.
2005 година - узаконяване на работните му дела. Леки и краткотрайни сривове, от които бързо се възстановява.
(През тези години тр. Плутон прави тригон със светилата в Овен - поема бизнеса в собствените си ръце).

2006 година е щастлива, пътува много.(Прогресивна Луна в 9-ти дом, прогресивни Марс и Венерат на куспидата на 9-ти дом, транзитен Сатурн в 9-ти дом)

Декември 2006 година - проблем с властта, голям проблем, който се решава благополучно.(Сатурн в 10-ти дом)

Януари 2007 година - жената, с която живее на семейни начала проявява признаци на болест - психични проблеми. Започва криза в семейния живот, за сметка на всичко остнанало, което носи радост.
2008 година - като цяло е щастлива, весела, с много пътувания. Септември месец криза в работата, от която съумява да излезе бързо, в този период се задълбочават здравословните проблеми на жената, с която живее,
(Транзитни Сатурн в Дева /Уран в Риби квадратират стелума в Близнаци, сред който и управителя на десц.)
Съумява да излезе от кризата в работата, тъй като тр. Плутон и тр. Юпитер в Стрелец тригонират светилата в 6-ти дом

Октомври месец е откраднато имущество, работни машини. Уран в квадрат с господаря на 6-ти и 7-ми дом.
И т.н.

Ето приблизителната карта:

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #43 -: Януари 26, 2010, 11:16:07 pm »
Безкрайно се извинявам за закъснението в отговора. И много благодаря, че отделихте време и знания, за да се опитате да разгадаете този ребус.
Аз също ще се опитам на спокойствие да "наместя" прочетеното към действителността. И ще разгледам примерната карта, защото ми е безумно любопитно.
Тези дни възнамерявам и да изтормозя брат му, за да разбера дали той има повече информация. Той е по-действен по отношение на откриването на биологичните им родители, както е видно. Може пък той да знае повечко и ако имам нови предположения, ще ги споделя в темата.
Само ще вметна като отфопик, че г-н Емов беше в пълен потрес от опцията да има Звезда на Давид в личния си хороскоп. Звучало му плашещо.  ;D

*

missKapriz

« Отговор #44 -: Януари 27, 2010, 09:48:19 am »
Това е удивително!Дано някога разберем дали е вярно.
Отдавна се опитвам да направя същото с моя час на раждане.Майка ми си спомня час,с който аз не съм съгласна.И основно по позициите на планетите в натала се ориентирам-правилно ли е това?
Сега,когато леееко влизам в час с прогресии и СД се опитвам да включа и тях-в резултат мръднах часа с още 5 мин назад,с което още повече се отдалечавам  от посочения от майка час.
Примерно:според моя час Венера е по-близо до МЦ и като се има предвид с какво се занимавам-мн добре пасва.Освен това с моя си час Марс е в 3 дом,което също мки отива :)В деня на раждането аспектите с моя час са точни до минути,което не знам дали е показателно,тъй като може да действат преди,по време или след точния аспект-това винаги ме е мъчило,как се разбира?!
Та-много неправилно ли е само по планетите,асц или мц да си наместим часа?Без конкретни събития?

*

missKapriz

« Отговор #45 -: Април 25, 2010, 10:37:30 pm »
Оказа се ,че именно часа на майка ми е верния ;DСега се опитвам да го доуточня .Започнах с Везните на Хермес-обаче някои неща не мога да ги разбера.Някой работи ли с този метод?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Април 25, 2010, 10:38:55 pm »
Не очаквай да изнамериш точния час с този метод, но за ориентировъчен върши работа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #47 -: Април 25, 2010, 10:42:27 pm »
Колко е допустимата грешка и кой метод да използвам за по-точна ректификация

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Април 25, 2010, 10:48:18 pm »
Обикновено се използват по няколко метода, съчетават се.
При мен Везните на Хермес дават 20-25 минути отклонение, т.е. доста по-ранен час от реалния.
Използвам събитийна ректификация и разглеждам картите на близки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #49 -: Април 25, 2010, 10:49:38 pm »
Мерси,Лили,значи да не се пъна излишно-аз си мисля,че ако има разлика тя е няколко минутки-5/6 нещо такова

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Април 25, 2010, 10:52:30 pm »
При мен хороскопът работеше и преди да ми го ректифицират, ставаше въпрос за разлика 3-4 минути максимум.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #51 -: Април 25, 2010, 11:03:28 pm »
Аз преди много ривах,че не работи, :rolleyes:но с този час,който взех от общината ,и който майка ми твърдеше че е верен,взе че проработи картата наистина.И май няма нужда от фина ректификация,но пък не е зле да се науча и на това ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Април 25, 2010, 11:08:06 pm »
Мерси,Лили,значи да не се пъна излишно-аз си мисля,че ако има разлика тя е няколко минутки-5/6 нещо такова

5-6 е сериозна разлика като минути. има-няма 5-6 години!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #53 -: Април 25, 2010, 11:11:10 pm »
 ;DА сега де.Като ме подкокоросваш ,Марая,ще помагаш :PНо утре,ако може,че от толкова Везни днес ,хич не се чувствам уравновесена да си призная ;D ;DГолямо четене падна,но е на руски и в крайна сметка нищо не разбрах :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Април 25, 2010, 11:14:10 pm »
Отклонение 4 минути дава 1 градус промяна в МС, т.е. една година по символични дирекции. Докато градусът на АС може да не мръдне, да остане същият. А както се знае, директирането на меридиана и радикалните планети към него дава едни от ключовите събития в живота, т.е. при важни събития в живота няма начин да не е засегната оста МС/ІС.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Април 25, 2010, 11:14:22 pm »
;DА сега де.Като ме подкокоросваш ,Марая,ще помагаш :PНо утре,ако може,че от толкова Везни днес ,хич не се чувствам уравновесена да си призная ;D ;DГолямо четене падна,но е на руски и в крайна сметка нищо не разбрах :-X

нямаш грижа с помоща! нали знаеш! ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #56 -: Април 25, 2010, 11:17:58 pm »
Ми предполагам зависи какво се гледа и през какви методи се гледа. Дали виждаме това което трябва да се види. Така ми се струва.  :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #57 -: Април 25, 2010, 11:19:38 pm »
Отклонение 4 минути дава 1 градус промяна в МС, т.е. една година по символични дирекции. Докато градусът на АС може да не мръдне, да остане същият. А както се знае, директирането на меридиана и радикалните планети към него дава едни от ключовите събития в живота, т.е. при важни събития в живота няма начин да не е засегната оста МС/ІС.
при опитите ми да "напсана" моя час  Ац винаги мърда :rolleyes:
  и аз по западната система не виждам проблем с няколко минути ( малко соларите ще се местят)
само по индийската ми се мести навамшата в следващ знак
« Последна редакция: Април 25, 2010, 11:26:02 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

missKapriz

« Отговор #58 -: Април 25, 2010, 11:23:31 pm »
Моя и той мърда,но по-малко от градус.А за сега гледах раждането на първото дете по СД и действително МЦ е мн засегнато.както по дирекции,така и по прогресии,даже и соларното-аспектите са под градус точни

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Април 25, 2010, 11:26:06 pm »
Имах предвид, че при незначителна разлика градусът на МС по-бързо се движи от градуса на АС. При АС могат да мръднат само минутите. При моята ректификация така стана - МС мръдна с един градус, АС остана в същия градус. И след като се измести МС-то, веднага цъфна един интересен мидпойнт, който повтаря една от семейните доминанти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.