Тук съм отново. Вече съм взела интервю от г-н Емов. нека така го наречем.

Дата на раждане: 13.04.1972 Плевен. Има брат - близнак. Г-н Емов е по-голям с незнаен брой минути. Има голяма разлика по отношение на темперамента от г-н Емов и брат му. Г-н Емов е по-огнен. Брат му е по-разсъдлив. На мен ми намирисва на нещо земно като асцендент в полза на брат му, може да греша. Имат много сходни животи, макар да се откриват късно.
1984 година - нараняване - счупен крак. Надявам се оказва влияние като фактор.
Нямам много точни сведения за този период.
1989 година - прекъсва обучението си.
1990 година определя като една от най-безгрижните и весели години в живота си. Тогава влиза в казарма.
1991 година го грози заплаха от затвор във връзка с инцидент в казармата, в който друг войник е наранен. Не го е наранил той, но носи отговорност за случилото се.
1992 година, Януари месец му откриват язва.
18 март 1992 уволнява се от казарма.
1992 година, Юни месец се среща с брат си. До момента не е знаел, че има брат, който също е осиновен. Брат му е знаел и го е издирвал.
1992 до 1995 година е усетил първите си истински любовни трепети - несподелени в известна степен.
1995 година, Юли месец - среща с жената, с която споделя голяма част от живота си. Нямат сключен брак. Въпросната жена е родена на 13 Юни 1968 г. И има дете, момиченце на няколко годинки, което е родено на 5 май.
1995 започва тъмен и труден период в живота му, тежки години, кризи, финансови проблеми. Този период продължава до 2003 година.
19 Юни 1997 година става баща на момченце. (Има ли значение дали жената, с която е живял е зачевала преди това друго дете, но не го е родила?)
24 Февруари 2001 година умира баща му (тоест, негов осиновител. Никога не се е срещал с биологичните си родители, за разлика от брат си).
2003 година се появява светлинка в тунела.
2004 година - възход, много работни ангажименти, много добри финансови постъпления.
2005 година - узаконяване на работните му дела. Леки и краткотрайни сривове, от които бързо се възстановява.
2006 година е щастлива, пътува много.
Декември 2006 година - проблем с властта, голям проблем, който се решава благополучно.
2007 година - промяна във възгледите, мирогледа, идеална година.
Януари 2007 година - жената, с която живее на семейни начала проявява признаци на болест - психични проблеми. Започва криза в семейния живот, за сметка на всичко остнанало, което носи радост.
2008 година - като цяло е щастлива, весела, с много пътувания. Септември месец криза в работата, от която съумява да излезе бързо, в този период се задълбочават здравословните проблеми на жената, с която живее, които са в апогей до май месец, но и в момента продължават. Октомври месец е откраднато имущество, работни машини.
2009 година, Май месец се запознаваме, нова любов.
19 Юни 2009 година - жената, с която е живял на семейни начала, открадва огромна сума пари и бяга. Съумява бързо да възстанови загубите.
Август е хубав и любовен период(морски

). Около 20 Август (+/- 2-3 дена) без малко да загуби детето си и мен. Това важи ли като факт? Щяхме да се удавим, ако не се бяха намесили спасители.
Междувременно жената, с която е живял се е завърнала. В края на Август за втори път открадва огромна сума пари и бяга. Това е край на връзката им. И тежък удар за работните ангажименти. Бързо възстановява загубите.
След тези удари не е имал други кризи. В момента е щастлив.
Октомври месец 2009 година имаше здравословни проблеми.
Надявам се е достатъчно. Имам малко точни дати, но пък съм описала тежките и хубавите периоди с точност в годините.
Като човек - благороден е. Бързо се гневи, но умее да прощава. Голямо добродушие. Това е.