Здравей Гост

ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО

• 307 Отговора
  • 50498 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО
« Отговор #140 -: Юли 13, 2010, 02:22:10 pm »
И за щастие събитието е хубаво. Ето ти още един стимул към преодоляване на Сатурновата депресия.  :blink: Абе помня, че нямаше викаш нищо пък се разпада, ма как няма да има... ;D

Сега остава начи аз да печеля. А се бях отказала. Ти ми вдъхна надежда.  :P Между другото от оня ден имам тройка.

Надявам се Сънрейн,пътуването да бъде успешно и спокойно.Имам предвид престоя там,защото ще бъде дълъг-около месец и половина най-малко.
Пък сега уран е ретро и пак се връща към точен съвпад със слънцето.В натала ми уран е ретрограден - дано ретроградието да носи положителни емоции.
Дано и при теб нещата да се подредят :blink: :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #141 -: Септември 07, 2010, 06:05:34 pm »
..oня ден зяпам през ноща и си спомних, че бях попаднал на това

Astrology is back at the university
http://www.astro.com/edu/ed_sem11_e.htm

Nick Campion read history at Queens' College, Cambridge, and has been teaching the history of astrology since 1982.

His research interests include the history of astrology and astronomy as well as the place of both disciplines in contemporary culture,

he main qualification we teach is the MA in Cultural Astronomy and Astrology.

http://www.astro.com/edu/ed_soph2_e.htm

Интересно и аз наскоро го видях!

Но тук доста съм писала за Уран и ще бъда благодарна , ако някой се включи и сподели вече преживяното от ингреса... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #142 -: Септември 07, 2010, 07:35:39 pm »
откак Уран е влязъл в овена и в мен се е загнездило непреодолимо желание да видя летяща чиния  ;D  ма на - не щат да ми се покажат начи... сигурно ги е страх  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #143 -: Септември 07, 2010, 07:51:25 pm »
откак Уран е влязъл в овена и в мен се е загнездило непреодолимо желание да видя летяща чиния  ;D  ма на - не щат да ми се покажат начи... сигурно ги е страх  :rolf:
Ще видиш ;D Гледай по-често към небесата....или току виж едно зелено човече излезе скрито от тоалетната ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #144 -: Септември 07, 2010, 07:53:32 pm »
че аз постоянно вися на балкона и зяпам небето  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #145 -: Март 04, 2011, 08:00:37 pm »
Предният път, когато Уран влезе за малко в Овен забелязах жени с много ексцентрични цветове на косата и го споделих във форума. Аз пък съм луднала да се изрусявам. Никога, ама никога не съм била руса и за мен това ще бъде огромна промяна. Не зная дори дали ще ми отива, но съм решила да започна с много тъмно русо, само като отенък. Като момиче косата ми изсветляваше през лятото и върховете ставаха почти руси. мисля, че няма да изглеждам зле (очите ми са пъстро-зелени). В момента имам червени отенъци, какво пречи да ги променя към русо? Даже не ми пука за вицовете за блондинките и това ми изглежда предразсъдък. Аз като си наумя нещо - никой не може да ме възпре. Да му се не види и урана...

ПП. Мразя руси кичури, състаряват
« Последна редакция: Март 04, 2011, 08:04:58 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #146 -: Март 04, 2011, 08:06:02 pm »
Предният път, когато Уран влезе за малко в Овен забелязах жени с много ексцентрични цветове на косата и го споделих във форума. Аз пък съм луднала да се изрусявам. Никога, ама никога не съм била руса и за мен това ще бъде огромна промяна. Не зная дори дали ще ми отива, но съм решила да започна с много тъмно русо, само като отенък. Като момиче косата ми изсветляваше през лятото и върховете ставаха почти руси. мисля, че няма да изглеждам зле. В момента имам червени отенъци, какво пречи да ги променя към русо? Даже не ми пука за вицовете за блондинките и това ми изглежда предразсъдък. Аз като си наумя нещо - никой не може да ме възпре.

Не си сама.... ;D и аз съм луднала...и понеже имам три фризьорки все си мислех , че някоя от тях ще задоволи прищявката ми...,но не става.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #147 -: Март 04, 2011, 08:08:39 pm »
Ти имаш силна, здрава и плътна коса, дано изрусяването не влоши състоянието й. Върху тънки и чупливи коси това би оказало силно негативен ефект. Мен пък какво ме прихвана, изведнъж реших да се завърна към естествения си цвят, след като се боядисвам в продължение на 12 години. Може би защото съзрях разликата между коса, третирана продължително с боя, и нейното състояние след няколко месеца "почивка".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #148 -: Март 04, 2011, 08:10:55 pm »
Ти имаш силна, здрава и плътна коса, дано изрусяването не влоши състоянието й. Върху тънки и чупливи коси това би оказало силно негативен ефект. Мен пък какво ме прихвана, изведнъж реших да се завърна към естествения си цвят, след като се боядисвам в продължение на 12 години. Може би защото съзрях разликата между коса, третирана продължително с боя, и нейното състояние след няколко месеца "почивка".

Аз така или иначе я третирам в момента. не смятам да я обезцветявам, а да ползвам боя и да придам само отенък. Чела съм, че червената боя е по-агресивна даже от русото.  И е така, повече изтощава ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #149 -: Март 04, 2011, 08:11:43 pm »
мисля, че няма да изглеждам зле (очите ми са пъстро-зелени).

не определящи са очите, а тена на кожата

*

Stella

• 7765
« Отговор #150 -: Март 04, 2011, 08:12:43 pm »
мисля, че няма да изглеждам зле (очите ми са пъстро-зелени).

не определящи са очите, а тена на кожата

Абсолютно си права тука. Моята е леко мургава.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #151 -: Март 11, 2011, 10:01:02 pm »
Стационарен ли е уран?

Аз се чудя,защо днес си счупих гсм-а от нерви :-\ и имам проблеми с техниката,а то защото е в съвпад с меркурий...
И  мъжа ми(У7-водолей) ме дразни жестоко напоследък.

« Отговор #152 -: Март 12, 2011, 05:31:27 am »
Предният път, когато Уран влезе за малко в Овен забелязах жени с много ексцентрични цветове на косата и го споделих във форума. Аз пък съм луднала да се изрусявам. Никога, ама никога не съм била руса и за мен това ще бъде огромна промяна. Не зная дори дали ще ми отива, но съм решила да започна с много тъмно русо, само като отенък. Като момиче косата ми изсветляваше през лятото и върховете ставаха почти руси. мисля, че няма да изглеждам зле. В момента имам червени отенъци, какво пречи да ги променя към русо? Даже не ми пука за вицовете за блондинките и това ми изглежда предразсъдък. Аз като си наумя нещо - никой не може да ме възпре.

Не си сама.... ;D и аз съм луднала...и понеже имам три фризьорки все си мислех , че някоя от тях ще задоволи прищявката ми...,но не става.... ;D ;D

Значи не съм сама .... и аз си извъртях едни шарени кичури преди седмица...русо и медночервено , страхотно огнена комбинация се получи, майка ми само не падна когато ме видя, а колегите вчера когато се появих на работа хлъцнаха ;D ;D ;D

« Отговор #153 -: Март 12, 2011, 04:31:17 pm »
На Лили са по-нататък.
 Трябва ми някой в първия, втория градус, той според мен би трябвало нещо да усеща вече, искам да знам дали е така.

те ме те 1,4 Козирог Мерка- УАсц. и 10,СЛВ,Марс,Уран и Плутон

в код червено съм  от утре
тр.Уран в сподящо каре към своя управител  Мерка, това вече ми се случи веднъж през 06/2010, сега ме повтаря, като електрошок, луднал си и те усмиряват,обаче не знаеш какъв волтаж ще ти пуснат и ще издържиш ли или ще си отхапеш езика :o

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #154 -: Март 12, 2011, 04:41:09 pm »
 ;D Стреличка, според  единственото спасение от ситуацията е да си купиш  дъвки.
 Така поне е сигурно, че няма да си прехапеш езика.

*

Stella

• 7765
« Отговор #155 -: Март 12, 2011, 04:41:22 pm »
На Лили са по-нататък.
 Трябва ми някой в първия, втория градус, той според мен би трябвало нещо да усеща вече, искам да знам дали е така.

те ме те 1,4 Козирог Мерка- УАсц. и 10,СЛВ,Марс,Уран и Плутон

в код червено съм  от утре
тр.Уран в сподящо каре към своя управител  Мерка, това вече ми се случи веднъж през 06/2010, сега ме повтаря, като електрошок, луднал си и те усмиряват,обаче не знаеш какъв волтаж ще ти пуснат и ще издържиш ли или ще си отхапеш езика :o

Моите съболезнования, Стреличка. На мен ще ми достигне наталната Лилит Ураня на 4 гр. Овен и транзитната Лилит ще направи разврат в Овен. Сигурно ще намеря нови начини (Уран) да се преборвам с изкушенията си и със скритите си страхове.

« Отговор #156 -: Март 12, 2011, 04:52:20 pm »
то и тр.Марс Риби/ е в 7 дом и в опозе на Асц /Марс/ Уран/Плутон, та и дъвките не помагат

днес е Тодоров ден та имаме повод у дома, ще го лъзнем транзита с гости

и др. две тъжни събития - точно днес се натрупват - 3 месеца от загубата на мама и 3 години от смъртта на свекър ми :o :(

« Отговор #157 -: Март 12, 2011, 05:00:43 pm »
точен аспекта става на 30 март, а веселбата ще е пълна на новолунието на 03/04 - когато тр. марс ще е съвпад с тр.уран и каре към управителя си -мерка ми

по натал имам марс/уран в дева
тр.уран е в овен тогава - двойно подчертаване
и ще има тр. съвпад уран/марс в овен - тройно
освен да ме вържат за леглото и да не ме пускат :o

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #158 -: Март 12, 2011, 05:34:13 pm »
Стреличка, да са ти живи и здрави именниците! Весело изкарване на празника! :49:

При мен Меркурий е на 4,59* в Овен. Управлява  9-ти и 12ти дом.
Дали няма да започна някакво тайно обучение? ;D

« Отговор #159 -: Март 12, 2011, 07:00:27 pm »
Според моята програма Уран вече се е шмугнал в Овена  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.