Здравей Гост

ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО

• 307 Отговора
  • 50553 Прегледи
*

kami

• *
  • 66
Re:ингрес на уран в овен- ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕЖИВЯНО
« Отговор #120 -: Юни 02, 2010, 07:30:36 pm »
не знам дали е уместно да се включа в дискусията,тъй като астрологично нищо не мога да кажа,но този ингрес ми донесе помощ и подкрепа от хора от които въобше не съм очаквала.а също така и информация,която може би на мен също ще ми донесе някакъв вид свобода.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #121 -: Юни 02, 2010, 07:35:47 pm »
kami, малко е объркващо така с ника ти. Само по употребата на женски/мъжки род хващаме кога си ти, кога е синът ти.  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #122 -: Юни 02, 2010, 07:39:19 pm »
ще му забраня на тоя калпазанин да пише, а ма ме дебне като ме няма,много моля да ни извините.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #123 -: Юни 02, 2010, 08:10:32 pm »
не знам дали е уместно да се включа в дискусията,тъй като астрологично нищо не мога да кажа,но този ингрес ми донесе помощ и подкрепа от хора от които въобше не съм очаквала.а също така и информация,която може би на мен също ще ми донесе някакъв вид свобода.

вероятно планетите имат връзка с 11-ти и 8-ми дом в картата ти. :blink: ;)
а що се отнася до* оня калпазанин* ;D ;D , радвай му се.....не е голяма беда.
още повече детето има интерес към науката....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #124 -: Юни 02, 2010, 08:38:08 pm »
благодаря за разбирането,много го заинтригува астрологията,искренно ви се възхищава на знанията и начетеността,дано не прозвучи като евтин комплимент,решил е сериозно да се захване с астрология.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #125 -: Юни 02, 2010, 08:40:16 pm »
благодаря за разбирането,много го заинтригува астрологията,искренно ви се възхищава на знанията и начетеността,дано не прозвучи като евтин комплимент,решил е сериозно да се захване с астрология.

Ми нека се регне, де. Ние сме зли само по пълнолуние. ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #126 -: Юни 02, 2010, 08:46:01 pm »

Ми нека се регне, де. Ние сме зли само по пълнолуние. ;D

еее, ти пък. ;D ;D ;D
зависи къде е пълнолунието и на кой какво и как му засяга....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #127 -: Юни 02, 2010, 08:52:19 pm »
ok ще му предам.дори и при пълнолуние не съм видяла злоба във вас,но няма лошо понякога и да сте злобни,в крайна сметка каквото повикало това се обадило.

*

Марая

• 28287
« Отговор #128 -: Юни 02, 2010, 08:57:23 pm »
ok ще му предам.дори и при пълнолуние не съм видяла злоба във вас,но няма лошо понякога и да сте злобни,в крайна сметка каквото повикало това се обадило.

:72: :wink2: закон на вселената!
забелязах , че е последователен. :blink:

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #129 -: Юни 02, 2010, 09:12:57 pm »
да така е,беше ми много приятно,но трябва да ставам.лека вечер на всички :blink: :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Юни 02, 2010, 09:19:28 pm »
да така е,беше ми много приятно,но трябва да ставам.лека вечер на всички :blink: :blink:

лека и на теб и на калпазанина ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #131 -: Юни 14, 2010, 01:06:52 am »
нещо случва ли се в критичния градус на който стой уран или няма все още усещане за присъствието му? :blink:

« Отговор #132 -: Юни 14, 2010, 03:12:38 pm »
На мен ми аспектира с тригон нат. Юпитер в 0гр50 Стрелец, но за сега нищо съществено, но не е достигнал минутите, чакам да ме сюрпризира с някоя светкавица, и като имам впредвид, че е У8, не ми се мисли...

« Отговор #133 -: Юни 14, 2010, 03:17:35 pm »
Марая, моя Уран е в 9д във Везни на 3гр от МС, засега нищо особено. Само интересното беше , че откакто Марса ми отиде в 0гр на Девата на връх 9д по цял ден чета само форума и едни лекции по астрология , дето ми седят в компа ги изяждам буквално

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #134 -: Юли 06, 2010, 03:01:03 pm »
Да, интересно, беше аспектирано не само от Уран, а от Юпитер и Сатурн също. А пък ти управлява и Асцендента...
Някаква промяна в живота на важен за теб мъж нямаше ли поне - професионална, свързана със социалния статус?

Цитирам Лили с този въпрос отпреди време,защото мисля,че ще има събитие.Ще изчакам до утре, за да се потвърди и подробно ще ви пиша.И да си кажете мнението ,дали събитието всъщност е свързано с тр на уран върху слънцето ми.

*

holanda

« Отговор #135 -: Юли 06, 2010, 04:12:19 pm »
добре де...Уран управлява 5 дом при мен и сега се намира в 6-ти,опозира Слънце/Марс(У7)/Мерк в 12 дом.Транзитен Сатyрн също е налегнал Слънчо,а в натала е суъправител на 5 дом.Опозира и транзитния Уранец.

какво да чакам :unsure: ...Флюбване и брак с колега?  :-Xче аз не работя,а за брак имам още около 15-16 години време

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #136 -: Юли 13, 2010, 12:25:50 pm »
Да, интересно, беше аспектирано не само от Уран, а от Юпитер и Сатурн също. А пък ти управлява и Асцендента...
Някаква промяна в живота на важен за теб мъж нямаше ли поне - професионална, свързана със социалния статус?

Цитирам Лили с този въпрос отпреди време,защото мисля,че ще има събитие.Ще изчакам до утре, за да се потвърди и подробно ще ви пиша.И да си кажете мнението ,дали събитието всъщност е свързано с тр на уран върху слънцето ми.

Дойде време да ви разкажа какво събитие имаме.Не че нещо глобално ,но да кажете от уран върху слънцето ми ли е или нещо друго.
Бяхме на море в едно курортно градче в края на юни.4 дни времето беше горе долу добро и после се развали и решихме да се приберем,просто нямаше смисъл.Когато си дойдохме,точно на лунното затъмнение в същия ден (на мен лунното затъмнение ми се случи точно върху юпитер в 6ти дом),на мъжа ми му се обадиха(слънце стрелец е той) и му предложиха доходна работа точно в същото курортно градче където бяхме за няколко дни.(съдба).
Той се зарадва на предложението и започнахме да обмисляме какво,как,да се договаря за условията,да търси квартира и т.н,все пак сме с малко дете.
И днес ще пътуваме за там.
Лили преположи ,че е промяна в социалното положение на мъжа ми(уран съвпад слънце),но това не е някаква особена промяна...знам ли :-\
Как ви се вижда всичко това?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #137 -: Юли 13, 2010, 12:39:51 pm »
Еми виждаш ли, Слънцето е естествен сигнификатор на мъжа /съпруга/, а при теб се намира в 9 дом - далеч от дома.
Както се уточнихме със Синухе в една съседна тема, по 9 дом не се само чужбините. По 9 дом може да отидеш и на село, и в покрайнините на града /извън града/, и на курорт.
Желая ви късмет.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #138 -: Юли 13, 2010, 12:42:13 pm »
Еми виждаш ли, Слънцето е естествен сигнификатор на мъжа /съпруга/, а при теб се намира в 9 дом - далеч от дома.
Както се уточнихме със Синухе в една съседна тема, по 9 дом не се само чужбините. По 9 дом може да отидеш и на село, и в покрайнините на града /извън града/, и на курорт.
Желая ви късмет.  :blink:

Благодаря Лили :blink:
Значи смяташ,това е събитието символизирано то тр уран върху слънцето.Където толкова време чаках събитие.
А лунното затъмнение върху моя юпитер,дали не е изиграло също някакво роля относно пътуване(юпитер)?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #139 -: Юли 13, 2010, 01:14:23 pm »
И за щастие събитието е хубаво. Ето ти още един стимул към преодоляване на Сатурновата депресия.  :blink: Абе помня, че нямаше викаш нищо пък се разпада, ма как няма да има... ;D

Сега остава начи аз да печеля. А се бях отказала. Ти ми вдъхна надежда.  :P Между другото от оня ден имам тройка.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.