Да, интересно, беше аспектирано не само от Уран, а от Юпитер и Сатурн също. А пък ти управлява и Асцендента...
Някаква промяна в живота на важен за теб мъж нямаше ли поне - професионална, свързана със социалния статус?
Цитирам Лили с този въпрос отпреди време,защото мисля,че ще има събитие.Ще изчакам до утре, за да се потвърди и подробно ще ви пиша.И да си кажете мнението ,дали събитието всъщност е свързано с тр на уран върху слънцето ми.
Дойде време да ви разкажа какво събитие имаме.Не че нещо глобално ,но да кажете от уран върху слънцето ми ли е или нещо друго.
Бяхме на море в едно курортно градче в края на юни.4 дни времето беше горе долу добро и после се развали и решихме да се приберем,просто нямаше смисъл.Когато си дойдохме,точно на лунното затъмнение в същия ден (на мен лунното затъмнение ми се случи точно върху юпитер в 6ти дом),на мъжа ми му се обадиха(слънце стрелец е той) и му предложиха доходна работа точно в същото курортно градче където бяхме за няколко дни.(съдба).
Той се зарадва на предложението и започнахме да обмисляме какво,как,да се договаря за условията,да търси квартира и т.н,все пак сме с малко дете.
И днес ще пътуваме за там.
Лили преположи ,че е промяна в социалното положение на мъжа ми(уран съвпад слънце),но това не е някаква особена промяна...знам ли

Как ви се вижда всичко това?