Да, това са тежки транзити, виж в прогресиите дали ще има някакви напрегнати аспекти. Все пак по същото време може да имаш и хубави транзити и прогресии.
И новолуние в 11 козирог (ако не греша)
Цитат на: venera1978 в Декември 10, 2013, 01:26:43 pm ;DХайде бе "хаймана"...къде си отишъл пак на 8 гр. Овен,ретро... :rolleyes:и аз се чудя защо нищо не се случва на любовния фронт...някоя така внезапна "любов от пръв поглед"...която си ми е слабост.......Венерка ми е 15 гр. Овен и чака ли чака милата тоя хубостник да се появи... Догодина ще е на 15ти градус, после да пишеш появИл ли се е някой, че и аз имам венера в овен, трета декада.При мен уран ще направи тригон с асцедента :rolleyes:Дано да има за какво да пиша-ЛЮБОВ...Нали сега навлизам в дебрите на Астрологията-едва сега ми просветна ,че Уран ми е У5 и транзитира към Венера...
;DХайде бе "хаймана"...къде си отишъл пак на 8 гр. Овен,ретро... :rolleyes:и аз се чудя защо нищо не се случва на любовния фронт...някоя така внезапна "любов от пръв поглед"...която си ми е слабост.......Венерка ми е 15 гр. Овен и чака ли чака милата тоя хубостник да се появи...