нептун- гениалност,вдъхновение
- умопобъркване и маниакалност.
уран - оргиналност ,изобретателност
- опърничавост ,ексцентричност
сатурн-постоянство ,вярност
-скептицизъм,подозрение
Това копи-пейст от някоя книжка ли е?
Вярно е, всяка планета има и своите положителни, и своите отрицателни прояви сред човешките индивиди, макар че тя самата е заредена с неутрална енергетика, т.е. нито е добра, нито зла.
А това, че твоят Меркурий в Стрелец поставя "истината" най-високо в йерархията на ценностите, все още не означава, че всички са така. Между другото, най-изпечените лъжци и тарикати, които познавам, са все Стрелци с Меркурий в Стрелец. Визирам моето поколение, т.е. с Нептун в същия знак.
не е копи-пейст ,а ключове думички

.
нали си извала у нас , и знаеш ,че имам богата бибилиотека . е все нещо съм прочела и аз де. дори и като погледнеш разликата в годините ни не е малка...

с това нищо не искам да кажа в своя полза по отношение на знания...,но все пак има една единичка време и нещо като опит.....
аз също имам наблюдения в/у съвпада на мерка и нептун в немалко знаци ,както и аспектите им в това число и леки и тежки.
мога да кажа ,че на стрелеца като цяло му е трудно да лъже ,защото юпитер не е от планетите ,които харесват лъжата. стрелеца може да украси нещо ,да го преувеличи ,но да излъже....,малко трудно.
имам наблюдения в/у мерка в съвпад с нептун в скорпион. там е по-сложно ,защото скорпиона е манипулатор скрит и потаен. мерка приема неговите качесства , а нептун ,като упр. на рибите се плъзгаа и хлъъъзга по дълбокото ,размивайки и прекривайки истината.
имам наблюдения и в/у мъжа ми. да не му споменавам знака ,че ще се взривите....мерка тук също не е от най-искренните привърженици на истината. и тъй като основно той отговаря за лъжата ,смело заявявам ,че както всяко стадо си има мърша ,така и в астрологията ерка има различно звучене в знаците и в аспектите ,соито прави!