Здравей Гост

Марс-планета на действието и инициативата

• 351 Отговора
  • 41824 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Марс-планета на действието и инициативата
« Отговор #280 -: Януари 06, 2011, 07:12:44 pm »
Ако К11 е в Телец, съвпадът Марс/Луна би трябвало да действа и в двата дома, тъй като се намира в последните градуси на 10 дом. В 10 дом действа Венера - намира се в собствен знак и е диспозитор на Луната и Марс.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #281 -: Януари 06, 2011, 07:13:16 pm »
За липсата на стабилност в кариерата защо се вини Сатурн, не разбирам? Доколкото забелязвам, опозицията Уран/Меркурий е много близо до линията на меридиана.  ;D

;D Особено Уран колко близо е до ИЦ, а моите впечатления са, че такава планета винаги действа доста силно на отсрещния дом /и въобще на цялата ос/, не само по делата на този, до чиято куспида се намира.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #282 -: Януари 06, 2011, 07:14:37 pm »
;D Особено Уран колко близо е до ИЦ, а моите впечатления са, че такава планета винаги действа доста силно на отсрещния дом...

Като притежател на Марс в съвпад с ИЦ (в мутабелен знак) изцяло го потвърждавам.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #283 -: Януари 06, 2011, 07:23:56 pm »
При Милки Сатурн е в 10 дом и не виждам как би могъл да не влияе на кариерата като една планета от 10 дом.
Моята Венера на МЦ изобщо не съм я усетила да влияе отсреща-или важи в по-голяма степен за подвижните знаци?

едит:май е в 11 сатурн ;D
офф нацяло се омотах,но като естествен управител на 10 дом трябва да влияе на социалната реализация,нали така

*

Asol

• 4140
« Отговор #284 -: Януари 06, 2011, 07:24:14 pm »
Куспидните планети оказват влияние и на двата дома. При Милки Луната фактически е в 10 дом, но на границата с 11.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #285 -: Януари 06, 2011, 07:26:59 pm »
При Милки Сатурн е в 10 дом и не виждам как би могъл да не влияе на кариерата като една планета от 10 дом.

То стана вече като развален телефон, но Сатурн в нейната карта е в 11 дом. Той пак може да влияе на кариера в друг аспект, но не е причина за провал някакъв. А и в случая не е най-важния фактор за нейната изява в професионално отношение.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #286 -: Януари 06, 2011, 07:29:09 pm »

А в кой знак е К11 в крайна сметка, Телец или Близнаци? Ако К11 е в Близнаци, Сатурн в същия знак ще оказва по-силно влияние в 11 дом.
Силата на планетите в последните градуси на дома намалява.

Независимо в кой дом е разположен Сатурн, той е естествен сигнификатор на 10 дом.

А и в случая не е най-важния фактор за нейната изява в професионално отношение.   

Със сигурност не е.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #287 -: Януари 06, 2011, 07:31:10 pm »
...К11 е в Телец

*

Lillie

• 30532
« Отговор #288 -: Януари 06, 2011, 07:32:51 pm »
...К11 е в Телец

О, небеса! Стигнахме до истината най-сетне. ;D

Сатурн е в 11 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #289 -: Януари 06, 2011, 07:35:24 pm »
отдавна стигнахме до тази истина-редактирала съм си поста вече ;)
но ако картата на Милки не е ректифицирана си преливаме от пусто в празно :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #290 -: Януари 06, 2011, 07:38:38 pm »
Следва също така да се вземе под внимание, че в нейния случай Сатурн има най-малко есенциални достойнства в знака на МС.

От няколко години все с тази карта се представя. Може и да няма нужда от ректификация, а може и да има. Тя ще каже дали картата с този час работи.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #291 -: Януари 06, 2011, 07:43:14 pm »
Момичета,
няма нужда да се ректифицира.
Родена съм в 13.55ч.
На К11 е телец,а сатурн е 1гр.39 в близнаци.
Много се радвам,че се включихте.И виждам как хвалите сатурн :-\ което ми е странно.Аз все си мислех,че заради него е "затлачената" популярност....ако мога така да се изразя.
По скоро съм си мислела,че уран в съвпад с ИС дава нервност и напрежение в семейството,което да ви кажа го осъзнавам и е така.
Да, и странното е че имам венера на трон,пък като че ли не може да се изяви.
Плутон и уран в 3ти,имам брат на когото разчитах за помощ в кариерата ми,но който не ми подаде ръка,защото не ме цени като човек и преди всичко -жена.С годините крахът между нас се прояви.
Може би е било и голям грешка,че съм разчитала на него години наред.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #292 -: Януари 06, 2011, 07:47:16 pm »
И виждам как хвалите сатурн :-\ което ми е странно.Аз все си мислех,че заради него е "затлачената" популярност....ако мога така да се изразя.

Милки, Сатурн е управител на въздушния триплицитет при дневно раждане и в Близнаци не е никак слабо поставен.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #293 -: Януари 06, 2011, 07:48:36 pm »
И виждам как хвалите сатурн :-\ което ми е странно.Аз все си мислех,че заради него е "затлачената" популярност....ако мога така да се изразя.

Милки, Сатурн е управител на въздушния триплицитет при дневно раждане и в Близнаци не е никак слабо поставен.  :blink:
Значи ,да му се радвам,че е там? :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #294 -: Януари 06, 2011, 07:51:37 pm »
Сатурн в Близнаци в 11 дом е добра позиция, там се намира в елевация. Не го вини за всички неуспехи.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #295 -: Януари 06, 2011, 07:52:13 pm »
Следва също така да се вземе под внимание, че в нейния случай Сатурн има най-малко есенциални достойнства в знака на МС.

От няколко години все с тази карта се представя. Може и да няма нужда от ректификация, а може и да има. Тя ще каже дали картата с този час работи.

според нея работи,но пак не приемате,че сатурн има вина
както сама се изрази Милки затлачена е популярността-е,ако Сатурн е в 11 дом това е разбираемо,защото сатурн е в началото на дома и е нормално силно да му влияе
Казвам-влияе,не че е динствен виновник

*

tadj-all

« Отговор #296 -: Януари 06, 2011, 07:56:28 pm »
Milky,

ако това, което Divna_RR чопна от твоята карта е вярно - можеш спокойно да си бръснеш и Луната и Марс в 11-ти дом ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #297 -: Януари 06, 2011, 07:57:56 pm »
Първо да се разберем къде влияе Сатурн - в 11 или в 10 дом?
Възможно е Сатурн в 11 дом да не даде онази подкрепа от страна на приятели, съмишленици, която сме очаквали. Но така той ни учи да разчитаме на собствените си способности без да търсим одобрението на другите. За Сатурн в 11 дом може би с най-голяма сила важи поговорката "Не е приятел онзи, който е приятел на всички".

Освен това за популярност се гледа Луната - тя е важна и в картите на изпълнителите, и в картите на политиците. Тя е много важна в картите на онези, които имат публична професия. Та какво очаквате от Луна в съвпад с два малефика? Не е като Луна в съвпад или тригон с Венера, да влиза мазно.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #298 -: Януари 06, 2011, 07:58:20 pm »

според нея работи,но пак не приемате,че сатурн има вина
както сама се изрази Милки затлачена е популярността-е,ако Сатурн е в 11 дом това е разбираемо,защото сатурн е в началото на дома и е нормално силно да му влияе
Казвам-влияе,не че е динствен виновник
Ще видим това което са ми казвали,че може да имам успех след 40тата година.Ако не - здраве да е :blink:Нали казват,че сатурн забавял успеха. :lol:

*

Asol

• 4140
« Отговор #299 -: Януари 06, 2011, 08:09:30 pm »
 :blink: