Здравей Гост

хирон и ключа към неговите врати в натала

• 230 Отговора
  • 42516 Прегледи
*

Divna

Re:хирон и ключа към неговите врати в натала
« Отговор #140 -: Май 13, 2010, 03:06:41 am »
Марая, би ли ги написала данните отново, че не успях да ги препиша, а виждам, че ти си истрила поста.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #141 -: Май 13, 2010, 03:08:50 am »
вкарай данните ;).
това ,че в 5-ти нямам планети нищо не значи!
управителя на 5-ти е отлично аспектиран ,че и екзалтиран...
въпроса е в това ,че на 29-ят градус в овен има един полусекстил към дсц-то ми и куинконс към асц-то ми.
квадратурата точна до милимунда с венера въобще е вън от списъка...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #142 -: Май 13, 2010, 03:11:54 am »
Ще ги вкарам, ако ми ги изпратиш.
Ти си истрила поста.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #143 -: Май 13, 2010, 08:49:20 am »
Имам Хирон в Телец, съвпад с Асцендента, в тригон със Сатъра в 5 дом и полусесктил с Мерка в 12 дом.Хирон ми е много интересен, тъй като с човека до мен имаме съвпад на моя Хирон с неговото Слънце, а неговия е на няколко градуса от Слънцето ми.

*

Nyx

• 20
« Отговор #144 -: Май 13, 2010, 05:13:13 pm »
Здравейте, не съм минавала отдавна... много ме заинтригува темата за Хирон, но не зная как да го разтълкувам в моята рождена карта. С Луна в съвпад с Хирон съм,има и тригон с Венера, ретрограден. Как бихте го разглеждали?  :rolleyes:

*

Nyx

• 20
« Отговор #145 -: Май 13, 2010, 05:17:28 pm »
извинявам се, забравих да прикача карта. :-[

*

Nebesna

« Отговор #146 -: Май 13, 2010, 07:59:37 pm »
Здравейте, не съм минавала отдавна... много ме заинтригува темата за Хирон, но не зная как да го разтълкувам в моята рождена карта. С Луна в съвпад с Хирон съм,има и тригон с Венера, ретрограден. Как бихте го разглеждали?  :rolleyes:

Може би ще преживееш разочарование в кариерата, относно подкрепата от високопоставени личности - Луната управлява 10-ти дом (кериерата, началниците). Не завързвай сексуални отношения с човек, който стои по-високо от тебе в йерархията на работното си място (съвпадът е в 8-ми дом).

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #147 -: Май 13, 2010, 08:08:32 pm »
Съвпадът е на К9-указва за сложни емоционални моменти по време на учението (има опозиция в 3/9 дом с Уран). Възможни са и кризи свързани с пътувания или премествания на майката или по принцип при попадане в чужди среди.

Същевременно съвпада Луна/Хирон на К9 е добър за чуване гласа на Висшият Аз,за развиване на гадателски умения.

Венера/Хирон дава харизма и личността често привлича много личности,но самата тя трудно избира,има кармични фактори около връзките и и обикновено не избира привидните избори за тях,нито пък в последствие нещата са прости.

*

Nyx

• 20
« Отговор #148 -: Май 13, 2010, 08:13:01 pm »
Не завързвай сексуални отношения с човек, който стои по-високо от тебе в йерархията на работното си място (съвпадът е в 8-ми дом).

Благодаря, Небесна, но историята е още по-деликатна.
Имах връзка с мъж и останах много наранена.  :'( Не беше високопоставен, но малко по-голям от мен... Оказа се много раздвоен човек, водеше двойнствен живот... не знам, с тоя заточен Марс в 12 дом в квадрат с Нептун много ще ми пати главата  :(, нали Овен ми е отсреща - партньорите. В крайна сметка голям хамелеон се оказа и с бисексуални наклонности. Само ако знаех! Тоя квадрат на Плутон към Марс уби всичко детско в мен, цялата романтика.  :( Предстои и Сатурн да го погази. Чувствам се емоционално наранена, незаслужена болка е това, затова и писах в темата за Хирон.

*

Nebesna

« Отговор #149 -: Май 13, 2010, 08:23:09 pm »
Не завързвай сексуални отношения с човек, който стои по-високо от тебе в йерархията на работното си място (съвпадът е в 8-ми дом).

Благодаря, Небесна, но историята е още по-деликатна.
Имах връзка с мъж и останах много наранена.  :'( Не беше високопоставен, но малко по-голям от мен... Оказа се много раздвоен човек, водеше двойнствен живот... не знам, с тоя заточен Марс в 12 дом в квадрат с Нептун много ще ми пати главата  :(, нали Овен ми е отсреща - партньорите. В крайна сметка голям хамелеон се оказа и с бисексуални наклонности. Само ако знаех! Тоя квадрат на Плутон към Марс уби всичко детско в мен, цялата романтика.  :( Предстои и Сатурн да го погази. Чувствам се емоционално наранена, незаслужена болка е това, затова и писах в темата за Хирон.

Добре, но това няма нищо общо с Хирон. Заради съвпада на Хирон с Луната май повече ще си патиш от жени. Ноооо, не бой се, мила. Явно раните идват не само по Хирон. Всички сме преживявали по няколко разочарования в живота си, кой от мъж, кой от родители, кой от братя и сестри. Ти ще срещнеш мъжът, който те заслужава и преживяната болка ще ти помогне да го оцениш и да не го разочароваш на свой ред ти.

*

Инти

• 2068
« Отговор #150 -: Май 13, 2010, 08:23:22 pm »
Ами пети дом ти е във водолей, нищо чудно да попадаш на бисексуални.

*

Nyx

• 20
« Отговор #151 -: Май 13, 2010, 08:29:05 pm »

Права си, У5 е в опозиция с Луната и Хирон... не спирах да се взирам в картата си след случилото се... белким да ми олекне.  :( Не мислите ли, че може да е било кармично заложено това, а може и да е имало случаи на хомосексуализъм в моята рода, за които нищо не се знае или са останали скрити? Хирон в съвпад с Луна - по майчина линия?  А и самата Луна в Близнаци дава двойнственост. :-\

*

Nebesna

« Отговор #152 -: Май 13, 2010, 08:30:56 pm »

Права си, У5 е в опозиция с Луната и Хирон... не спирах да се взирам в картата си след случилото се... белким да ми олекне.  :( Не мислите ли, че може да е било кармично заложено това, а може и да е имало случаи на хомосексуализъм в моята рода, за които нищо не се знае или са останали скрити? Хирон в съвпад с Луна - по майчина линия?  :-\

Недей задълбава повече. Не търси под вола крокодил (както казва Дивна). Такава връзка не може да се търси. Хомосексуалистът е той, не ти.

Прави ми впечатление, че ти от 2007 година не си писала във форума. Явно болката и разочарованието карат хората да се обърнат към езотериката, за да търсят отговори на въпроси, които не могат да си обяснят с обикновената логика.

*

Инти

• 2068
« Отговор #153 -: Май 13, 2010, 08:34:55 pm »

Права си, У5 е в опозиция с Луната и Хирон... не спирах да се взирам в картата си след случилото се... белким да ми олекне.  :( Не мислите ли, че може да е било кармично заложено това, а може и да е имало случаи на хомосексуализъм в моята рода, за които нищо не се знае или са останали скрити? Хирон в съвпад с Луна - по майчина линия?  А и самата Луна в Близнаци дава двойнственост. :-\

Успокой се, няма нищо кармично в това, просто вече сме в ерата на Водолея и всички станаха колективни и дотакава степен водолейски свободни, че хомосексуализма е само външна изява на това, което предстои като вътрешна трансформация. Понякога той е силно заложен в душата на личността и в неговата ДНК.

Вече всеки 2ри е бисексуален и хомосексуален, някои го прикриват, други го показват прекалено явно, въпрос на избор. Така,че 5 от 10 мъже ще са и хомосексуални вече.

*

Nyx

• 20
« Отговор #154 -: Май 13, 2010, 08:37:10 pm »
Връзката ни не беше кратка, но през цялото време водеше двойнствен живот, тогава още не вярвах, че е възможно...
Запознахме се с него на морето, в Албена, толкова беше романтично, направо бях окрилена. По нищо не личеше, че може да се окаже такъв човек.  

*

Инти

• 2068
« Отговор #155 -: Май 13, 2010, 08:38:26 pm »
Някой са женени и водят хомосексуален живот, нищо ново под слънцето.

*

Nebesna

« Отговор #156 -: Май 13, 2010, 08:39:38 pm »
Връзката ни не беше кратка, но през цялото време водеше двойнствен живот, тогава още не вярвах, че е възможно...
Запознахме се с него на морето, в Албена, толкова беше романтично, направо бях окрилена. По нищо не личеше, че може да се окаже такъв човек.  

Не искам да те плаша, но върви да си пуснеш тест за СПИН и след 3 месеца отново.

*

Nyx

• 20
« Отговор #157 -: Май 13, 2010, 08:49:34 pm »
Ау, само това не!  :lol: не вярвам да е бил Хив-позитивен. Но белега в сърцето ми ще остане още дълго.

*

Nyx

• 20
« Отговор #158 -: Май 13, 2010, 08:52:38 pm »
Някой са женени и водят хомосексуален живот, нищо ново под слънцето.

До брак не се стигна, но ако се беше стигнало... разминало ми се е, казваш.  :rolleyes:

*

Nebesna

« Отговор #159 -: Май 13, 2010, 08:53:50 pm »
Ау, само това не!  :lol: не вярвам да е бил Хив-позитивен. Но белега в сърцето ми ще остане още дълго.

Веднага върви де се изследваш. Вирусът не се интересува дали вярваш или не. Най-големите разпространители на вируса са хомо и би-сексуалните. Личи си, че не си запозната с опасностите. Ползва ли презерватив?