Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 210377 Прегледи
*

Nebesna

Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #300 -: Август 08, 2010, 01:31:18 pm »
Целувке, луната е без курс, така че не очаквай развитие, но това не ти пречи изобщо да му се обадиш, за да му напомниш за себе си, де, но без високи очаквания.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #301 -: Август 08, 2010, 01:33:16 pm »
Тъкмо щях да питам за Луна без курс дали в случая трябва да се вземе под внимание.
Иначе съвпадът на Венера и Марс във Везни, управляващи АС и ДС в картата, наистина изглежда обещаващ.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #302 -: Август 08, 2010, 01:39:32 pm »
За край на връзка аз гледам сигнификаторите на двамата какви аспекти правят със сигнификаторите на четвъртите домове на двамата. И така добивам представа какво отношение имат към "края на връзката".

Марая, по твоя въпрос - за Марс решението вече е взето и това е край, но за Венера - не е.

Марс в разходящ съвпад със Сатурн У4.
Венера няма връзка с господаря на нейния 4-ти дом (4-ти от 7-ми) - за нея това не е краят.
Обаче тези хора са живели на семейни начала или нещо такова  - Луна и Слънце във взаимна рецепция или са мислили да живеят, но Луната е без курс, което означава, че няма да има развитие - който каквото решил, решил. Същият въпрос може да се зададе най-малко след 1 месец.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #303 -: Август 08, 2010, 01:45:36 pm »
А днес в две теми една карта ли обсъждате, събрахте ми очите.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #304 -: Август 08, 2010, 01:48:34 pm »
Целувке, луната е без курс, така че не очаквай развитие, но това не ти пречи изобщо да му се обадиш, за да му напомниш за себе си, де, но без високи очаквания.

Ами благодаря ти,но не знам дали изобщо му е до мене,ама ще видя какво да сторя  :-\

Ти ще си решиш.

*

Vision

• 3523
« Отговор #305 -: Август 08, 2010, 01:50:56 pm »

Ами благодаря ти,но не знам дали изобщо му е до мене,ама ще видя какво да сторя  :-\

ако е същият този лъв, който единият ден ти предложил да ходите, на другия ден размислил и те отрязал, по- добре го изхвърли от ума си, няма смисъл да се тормозиш за него и да го преследваш, така само му досаждаш и си утежняваш живота..няма смисъл..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #306 -: Август 08, 2010, 02:10:59 pm »
Ами същият лъв е,даа,за жалост.Знам,че трябва да не мисля за него,ма понякога ми става едно тъжно,като си спомня  :(

ами кофти е, защото те е отхвърлил, гордостта ти е наранена..още повече, че не знаеш защо е станало така, не ти е обяснил а най- вероятно няма и да го направи, сигурно е арогантно и надуто копе**нце..загубата е изцяло негова, той е комплексар, сигурно има защо, може да е с малка пишка или да не му става и като е видял, че ще се стигне до секс, е бил отбой, не си го слагай на сърце, гледай напред, какъв стрелец си, да се забатачваш така в миналото.. :rolleyes:

*

Nebesna

« Отговор #307 -: Август 08, 2010, 02:13:37 pm »
не ти е обяснил а най- вероятно няма и да го направи, сигурно е арогантно и надуто копе**нце..загубата е изцяло негова, той е комплексар, сигурно има защо, може да е с малка пишка или да не му става и като е видял, че ще се стигне до секс, е бил отбой, не си го слагай на сърце, гледай напред, какъв стрелец си, да се забатачваш така в миналото.. :rolleyes:

:88:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #308 -: Август 08, 2010, 02:19:22 pm »
За край на връзка аз гледам сигнификаторите на двамата какви аспекти правят със сигнификаторите на четвъртите домове на двамата. И така добивам представа какво отношение имат към "края на връзката".

Марая, по твоя въпрос - за Марс решението вече е взето и това е край, но за Венера - не е. Марс в разходящ съвпад със Сатурн У4.
Венера няма връзка с господаря на нейния 4-ти дом (4-ти от 7-ми) - за нея това не е краят.
Обаче тези хора са живели на семейни начала или нещо такова  - Луна и Слънце във взаимна рецепция или са мислили да живеят, но Луната е без курс, което означава, че няма да има развитие - който каквото решил, решил. Същият въпрос може да се зададе най-малко след 1 месец.

Странно ! :blink: Ще падна! Според телефонното обаждане от Венера , тя била тази ,която била дуЗ ;Dпата на Марс и казала край!
Иначе е точно така -изкараха няколко години заедно! ;) :blink:
« Последна редакция: Август 08, 2010, 02:27:39 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #309 -: Август 08, 2010, 02:24:51 pm »
Леле,Вижън страшна си!  :kissd: Благодаря ти!
А че може да получава комплекси,може,не знам,но аз завърших и ме приеха,а той може и да повтаря,пък и аз съм някаква си чужденка там...
Никога не го е показвал външно,че го плаша по някакъв начин,но знам ли...той наистина е доста твърд,не показва никакви чувства като цяло,а може и просто да ги няма...не веднъж ми е казвал,че не можел да изпитва дълбоки чувства...аз все не му вярвах,нали каквато съм,все си мислих,че сигурно са го наранили много и затова,ама...кой знае?!

въпреки че си млада, живота е прекалено кратък, за да го посвещаваш на това да оправяш нечии чужди компекси..мъжа, за да е истински мъж, трябва да се пребори първо сам с демоните си, за да има какво да даде на жената..не изпадай в положението да ставаш емоционална ''майка Тереза" за мъж, с когото не те свързва нищо..и без това ще имаш за в бъдеще много възможности да им помагаш, когато сте в установени взаимоотношения..аз съм вече на възраст и като ми каже/покаже някой, че е боклук, не виждам защо да не му вярвам и да се опитвам да го разубеждавам, той си се познава най- добре..бягай далече и се благодари на съдбата си, че не ти е позволила да влизаш в тези болни взаимоотношения..като те налегне пак мъката си помисли, че това е само нараненото ти его, ще мине време и болката ще намалее и ще се изличи..лекувай я с любовта на човек, който те обича и приема изцяло..това е начина..

« Отговор #310 -: Август 08, 2010, 02:32:53 pm »
Благодаря ти,Вижън!Ще те послушам,а лекарството ще го чакам да се появи от някой ъгъл

*

Vision

• 3523
« Отговор #311 -: Август 08, 2010, 05:02:57 pm »
а жената за да е жена трябва само да седи и да чака изпъдилия демоните си мъж да и дава  ;D

не е това точното място, но ще ти кажа- след като искате да сте мъже и да водите, не може винаги да прехвърляте топката, все някой трябва да го направи пръв, който го направи пръв, той е с топките във връзката..

когато някой иска уважение, трябва да го заслужи..

*

Vision

• 3523
« Отговор #312 -: Август 08, 2010, 05:14:28 pm »
wtf..  ;D
нямам претенции да водя  :85:
kристалните ми топки ми казват всичко.. просто ми прозвуча смешно това, че един вид мъжа е няккав бот дето разбираш ли е лол демонясалото к*п*ле, а жената е англечето дето няма как да има никви обременявания и на всичкото отгоре тя само тряба да получава, а той като вече заслужил и преборил се с демоните си, вече е стигнал фазата на признанието само да дава, получил е титлата "оУдобрен" :72:
 оо йе  :57:

мисли каквото искаш, и без това отговорност се очаква от мъжете, а не от момченцата..имаш време..

« Отговор #313 -: Август 08, 2010, 09:19:27 pm »
   I say - Let it be, why not  :rolleyes:

« Отговор #314 -: Август 27, 2010, 07:33:24 pm »
Здравейте!
Искам да попитам, дали до един месец ще се подобрят отношенията ми с Н.(назован е по име)?
Само да уточня, че става въпрос за интимни отношения, в момента не сме скарани, но някак си нещата не са така, както на мен ми се иска да бъдат, предполагам, че това мое усещане се прадставя от липсата на аспект между управителя на АЦ и ДЦ, Нептун и Меркурий, ако някой има време и желание, ще се радвам да се включи
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #315 -: Август 27, 2010, 07:38:40 pm »
предполагам, че това мое усещане се прадставя от липсата на аспект между управителя на АЦ и ДЦ, Нептун и Меркурий,

Не само това. Той е представен от всички планети в 7ми дом. Луната им прави опозиция последователно на всички от Овен и никакъв аспект предполагащ положителен отговор.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #316 -: Август 27, 2010, 07:40:28 pm »
Много е важно какви са ви намеренията и очакванията. Дали това за вас е просто флирт, неангажираща връзка, интимна връзка, или сериозна ( ангажираща) връзка. Но нека по-вещите да кажат. Трябва да дадеш още малко инфо , като че ли. Гледаме, управителите на АС, ДС и 5 дом ( Луната).  :-[

Моите намерения са за сериозна връзка, всъщност ние имахме такава, след което се разделихме, след около година и половина той отново ме потърси, проявявайки интерес, но от около 2 седмици усещам, че някак си не  е  същото, та затова реших да задам въпрос, ако някой има нужда от повече информация, ще предоставя
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #317 -: Август 27, 2010, 07:43:50 pm »
Много е важно какви са ви намеренията и очакванията. Дали това за вас е просто флирт, неангажираща (интимна) връзка, или сериозна ( ангажираща) връзка. Но нека по-вещите да кажат. Трябва да дадеш още малко инфо , като че ли. Гледаме, управителите на АС, ДС и 5 дом ( Луната).  :-[

Интересно е как е представен Н. - Меркурий в 7ми дом, неаспектиран и ретрограден.
А ти си представена от Нептун - в 12 дом.  :-X  Играеш го малко ощипана мома сякаш.

Не може да се каже, че съм точно ощипана мома, но след като се бяхме разделили и аз се бях посъвзела малко, той пак се появи, за дойдат надеждите, че между нас може да се получи нещо отново, та затова ми е неприятно, че в момента ситуацията придобива такъв развой, може ди това имаше предвид

« Отговор #318 -: Август 27, 2010, 07:45:39 pm »
Много е важно какви са ви намеренията и очакванията. Дали това за вас е просто флирт, неангажираща връзка, интимна връзка, или сериозна ( ангажираща) връзка. Но нека по-вещите да кажат. Трябва да дадеш още малко инфо , като че ли. Гледаме, управителите на АС, ДС и 5 дом ( Луната).  :-[

Моите намерения са за сериозна връзка, всъщност ние имахме такава, след което се разделихме, след около година и половина той отново ме потърси, проявявайки интерес, но от около 2 седмици усещам, че някак си не  е  същото, та затова реших да задам въпрос, ако някой има нужда от повече информация, ще предоставя

На този етап , той сякаш ще продължи да бъде пасивен. Не знам, дали е добре за теб , ако го потърсиш.

Благодаря ти, че се ангажираш, Ая, аз знам, че не е добра идея и затова няма да го търся, ако той има желание, знае къде да ме намери

« Отговор #319 -: Август 27, 2010, 07:48:01 pm »
предполагам, че това мое усещане се прадставя от липсата на аспект между управителя на АЦ и ДЦ, Нептун и Меркурий,

Не само това. Той е представен от всички планети в 7ми дом. Луната им прави опозиция последователно на всички от Овен и никакъв аспект предполагащ положителен отговор.

Благодаря ти, Аурора, ако има развитие, ще дам обратна връзка.