Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211106 Прегледи
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #360 -: Септември 26, 2010, 09:23:25 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Октомври 07, 2010, 08:26:06 pm от Last_Kiss »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #361 -: Септември 26, 2010, 09:43:26 pm »
Моля ви, кажете нещо по този хорар. Изядоха ме да питам! ;D Една моя приятелка пита и разпитва, ще се срещне ли с един господин. Хвърлила му е око. Като гледам тази ЛФ, май ще стават интересни работи или греша...Я кажете... ;D

PS: Въпросът си го зададе тя. За малко да си построи и картата... ;D

*

Divna

« Отговор #362 -: Септември 26, 2010, 09:45:51 pm »
Целувчица, трябва много да те уважава щом не желае да те наранява. Усетил е, че ти имаш чувства и най-вероятно на тоя етап той не може да ти предложи нещо по-сериозно. Хубаво е, че е бил открит към теб. Ако току-що е излязал от някаква връзка, нормално е да желае да си даде малко време, за да започне следваща.
Ти си чувствително и емоционално момиче и си възпитана с българските традиции, затова ти е странно да го приемеш.
След време няма да имаш проблем.
Няма нищо лошо в свободните отношения. И ако останеш там където си тепърва ще ги срещаш.
Не си слагай само в главата идеята, че си държанка или момиче за една нощ, защото нещата въобще не стоят така в техните глави. Показвай отношение към човека и не изисквай /поне не в началото/ и ще видиш как ще те търсят и сами ще желаят да имат сериозни отношения с теб. Покажи, че си щастлива и независима и тогава всичко ще е 6  ;).

*

Uran

• 6041
« Отговор #363 -: Септември 26, 2010, 09:50:27 pm »
По хорара на Мия:Да. ;D

Обаче защо така Той-Луна, Тя-Сатурн?
Всеки в 3-я дом на другия.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #364 -: Септември 26, 2010, 09:54:46 pm »

Хихихи, той по-нежна натура ли е...? ;D ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #365 -: Септември 26, 2010, 09:56:23 pm »

Хихихи, той по-нежна натура ли е...? ;D ;D ;D
Ти кажи кой кого рспектира?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #366 -: Септември 26, 2010, 09:58:16 pm »
Не зная, Уран! Уж тя иска да се видят...И тя не знае...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #367 -: Септември 26, 2010, 10:04:27 pm »
Май да, но може нещо да не е съвсем доволна. Те покрай работа ли се познават?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #368 -: Септември 26, 2010, 10:05:54 pm »

Не, нямат нищо служебно.

*

Uran

• 6041
« Отговор #369 -: Септември 26, 2010, 10:06:26 pm »

Не, нямат нищо служебно.
А от нета ли се познават? ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #370 -: Септември 26, 2010, 10:09:07 pm »

Не, нямат нищо служебно.
А от нета ли се познават? ;)

Не е от нета. На този етап само в скайпа се разправят. В днешно време е така... ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #371 -: Септември 26, 2010, 10:09:55 pm »
 ;D Това обяснява мястото на сигнификаторите, дето се чуди Уран.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #372 -: Септември 26, 2010, 10:19:39 pm »
Абе туй Слънце, съуправител на Него/ 7-ми/ като мине през Сатурн какво ще стане?  :-\

« Отговор #373 -: Септември 26, 2010, 11:47:08 pm »
« Последна редакция: Октомври 07, 2010, 08:25:10 pm от Last_Kiss »

*

Divna

« Отговор #374 -: Септември 27, 2010, 12:11:59 am »
Целувчица, кое е не морално бе пиле? Да се виждаш с момче, което ти харесва и което желаеш да опознаеш и да споделиш част от времето си с него? Това не е не морално. Това е в реда на нещата. Ти си младо момиче. В момента създаваш опит, разучаваш собствените си емоции ... вътрешния си свят. Така, че е нормално да се чувстваш объркана и да не знаеш какво точно да направиш. След една такава връзка най-малкото ще си наясно със себе си. Подхождайки по този начин /в тая неангажираща връзка/ шанса да останеш ненаранена е много по-голям, отколкото да живееш с илюзията, че това е бъдещият ти съпруг и когато нещата един ден приключат да се чувстваш депримирана, че надеждите са ти рухнали.

Дъщеря ми е почти на твоята възраст и не спирам да я съветвам да не си въобразява, че приятелчето й ще е един ден баща на децата й. Толкова сте млади! Животът е пред вас. Оставете старите разбирания за морал и темподобни. Светът е различен. Не е както беше по наше време.

И накрая, послушай сърцето си!

*

Divna

« Отговор #375 -: Септември 27, 2010, 12:13:49 am »
Каква е разликата ви във възрастта?

« Отговор #376 -: Септември 27, 2010, 12:23:30 am »
« Последна редакция: Октомври 07, 2010, 08:24:51 pm от Last_Kiss »

*

Divna

« Отговор #377 -: Септември 27, 2010, 01:04:46 am »
Една година е по-голям от мен.
Ами предполагам,че си права,смисъл то при условие,че винаги ми казват да не взимам нещата на сериозно,а да се забавлявам....е,майка ми не е много съгласна със създалата се ситуация,разбира се защото предполага,че това може да се базира върху сексуални отношения....е,аз отричах,разбира се,то нищо още не се е случило от тоя вид контакти,пък то целувките и прегръдките не се броят за такива,надявам се  ;D,ама накрая казах,че ще опитам,да видя как ще върви по-натам и ако не ми хареса,ще скъсаме и готово  :blink:
Доста се лутах из чувствата си към него,но реших,че по-добре да опитам,аз знам,че няма да има любовна връзка,поне не се вижда на хоризонта,но поне да бъда с него за малко...така или иначе нямам друга връзка,нито съм влюбена или имам чувства към друг,да,сега имам повече възможности за избор и нови запознанства,но аз си го искам този...може би съм глупачка,но си го искам...ама проблема е,че той не знае какво иска или поне така ми каза  :-\

ОК! Разбрах ситуацията!
Виж, ти си тая която избира човека, с когото желае да сподели нещо толкова интимно.
Обяснимо е притеснението на майка ти. Тя се страхува за теб и не иска да ти се случи нищо лошо. Нали знаеш поговорката : Да не става това, което си мисли майката! Защото на майката за съжаление през главата й минава най-лошото /страхът й за детето й е голям/.
Знаеш ли неотдавна какво направи дъщеря ми? Помоли ме да й запиша час при психолог. Бях много притеснена, защото знаех, че тя страда за баща си /разведени сме и той не желае да поддържа контакт с нея/. Дъщеря ми отиде на първия сеанс, и връщайки се ме помоли да присъствам на следващия. Когато влязохме в кабинета на психоложката дъщеря ми започна да ми обеснява как харесва много едно момче и как е решила да сподели с него девственноста си. Бях изумена  :o. На 16 години тя в очите ми си беше все още малкото ми момиченце. Стана ми много мъчно от факта, че се е страхувала от реакциите ми и в същото време бях горда с нея, защото беше намерила начин да сподели всичко това с мен. Мога да кажа, че в момента съм най-добрата приятелка на дъщеря си.
Ти познаваш добре майка си. И навярно също като дъщеря ми не желаеш тя да се притеснява. Намери начин да споделяш с нея, така че тя да те разбере. Така и тя ще бъде спокойна за теб. Не забравяй също, че поколенията майка/дъщеря са различни и не е лесно да се приемат доста неща от майката.

Прегръщам те като дъщеря и ти желая да имаш много красиви и споделени мигове! Бъди внимателна и разумна!

« Отговор #378 -: Септември 27, 2010, 01:17:14 am »

Благодаря за прегръдката и съветите,и за пожеланията!Дано се сбъднат  :kissd:
« Последна редакция: Октомври 07, 2010, 08:24:26 pm от Last_Kiss »

« Отговор #379 -: Септември 27, 2010, 03:46:33 am »
Здравейте!
Искам да попитам, дали до един месец ще се подобрят отношенията ми с Н.(назован е по име)?
Само да уточня, че става въпрос за интимни отношения, в момента не сме скарани, но някак си нещата не са така, както на мен ми се иска да бъдат, предполагам, че това мое усещане се прадставя от липсата на аспект между управителя на АЦ и ДЦ, Нептун и Меркурий, ако някой има време и желание, ще се радвам да се включи

Момичета, искам да дам връзка по този хорар, преди месец се включиха Аурора и Ая с отрицателни отговори, потвърждавам сбъдването на тази прогноза, действително отношенията не се подобриха, както казаха и момичетата, благодаря им още веднъж за включването :)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."