Една година е по-голям от мен.
Ами предполагам,че си права,смисъл то при условие,че винаги ми казват да не взимам нещата на сериозно,а да се забавлявам....е,майка ми не е много съгласна със създалата се ситуация,разбира се защото предполага,че това може да се базира върху сексуални отношения....е,аз отричах,разбира се,то нищо още не се е случило от тоя вид контакти,пък то целувките и прегръдките не се броят за такива,надявам се
,ама накрая казах,че ще опитам,да видя как ще върви по-натам и ако не ми хареса,ще скъсаме и готово :blink:
Доста се лутах из чувствата си към него,но реших,че по-добре да опитам,аз знам,че няма да има любовна връзка,поне не се вижда на хоризонта,но поне да бъда с него за малко...така или иначе нямам друга връзка,нито съм влюбена или имам чувства към друг,да,сега имам повече възможности за избор и нови запознанства,но аз си го искам този...може би съм глупачка,но си го искам...ама проблема е,че той не знае какво иска или поне така ми каза 
ОК! Разбрах ситуацията!
Виж, ти си тая която избира човека, с когото желае да сподели нещо толкова интимно.
Обяснимо е притеснението на майка ти. Тя се страхува за теб и не иска да ти се случи нищо лошо. Нали знаеш поговорката :
Да не става това, което си мисли майката! Защото на майката за съжаление през главата й минава най-лошото /страхът й за детето й е голям/.
Знаеш ли неотдавна какво направи дъщеря ми? Помоли ме да й запиша час при психолог. Бях много притеснена, защото знаех, че тя страда за баща си /разведени сме и той не желае да поддържа контакт с нея/. Дъщеря ми отиде на първия сеанс, и връщайки се ме помоли да присъствам на следващия. Когато влязохме в кабинета на психоложката дъщеря ми започна да ми обеснява как харесва много едно момче и как е решила да сподели с него девственноста си. Бях изумена

. На 16 години тя в очите ми си беше все още малкото ми момиченце. Стана ми много мъчно от факта, че се е страхувала от реакциите ми и в същото време бях горда с нея, защото беше намерила начин да сподели всичко това с мен. Мога да кажа, че в момента съм най-добрата приятелка на дъщеря си.
Ти познаваш добре майка си. И навярно също като дъщеря ми не желаеш тя да се притеснява. Намери начин да споделяш с нея, така че тя да те разбере. Така и тя ще бъде спокойна за теб. Не забравяй също, че поколенията майка/дъщеря са различни и не е лесно да се приемат доста неща от майката.
Прегръщам те като дъщеря и ти желая да имаш много красиви и споделени мигове! Бъди внимателна и разумна!