Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211328 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #540 -: Октомври 15, 2010, 01:13:33 am »
Ая, имаш Нептун в 1 дом- вероятно не преценяваш правилно ситуацията. :blink:

Меркурий в съвпад със Слънце в негов 2 дом- все още си ценна за него.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #541 -: Октомври 15, 2010, 01:17:55 am »
Ами, ретро Венера и мен не ме подмина. Сложих точка на отношенията си  с мойто либе. Ама, много ме притеснява, че няма да е края, заради ретроградната фаза на Венера. Опасявам се, че сагата ще продължи след 19 ное, когато Венера тръгне директна. Много гордост, много суета, много недомлъвки, липса на комуникация ( уж се обяснявам, м? )  Просто много странен период, наистина.

Гледайте сега какви работи ме вълнуват...  ;D
Страда ли за мен мойто либе, назовавам го по име ( по 5 дом е) ? Или просто ме е погребал и е хвърлил една китка   ;D ... Казахме си Сбогом завинаги иначе.  :-[

Любовта не търпи нито гордост, нито суета. Но това си го знаеш. За мен това не е краят и либето страда - Слънцето, представящо него е в падение в знака Везни и Луната /в заточение/ е в сходяща квадратура с него. Нещата са зле, но след 3 дни Меркурий ще съвпадне със Слънцето и може да си поговорите, ако имаш желание. Локус Фортуна и тя е в 3 дом - иска се комуникация и топла дума.  ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #542 -: Октомври 15, 2010, 01:20:18 am »
Ая, ;D нямах впредвид материална изгода, а емоционална такава.
Миличка си му, имаш стойност като човек, личност и т.н. ;D ;D т.е. вероятно страда. :blink:

*

Феникс

« Отговор #543 -: Октомври 15, 2010, 01:27:16 am »
Abe,Aiia,ti za nqkolko minuti izrazqwa6 dwe korenno razli4ni emocii be 4ado-parwo pita6 dali pi4a o6te te misli,posle zaqwqwa6 "basta"...stranno ne6to sa jenite ei :lol:

mnogo ot horar ne hwa6tam,ama mai ne6tata sa powe4e w glawata ti otkolkoto real ;D
abe dano se oprawite
Цитат
Ценна съм, имаме общи неща за правене, общи интереси и т.н. Има изгода от мен, абсолютно! Има изгода дори откъм контакти.
ako samo s towa si cenna hi4 i ne go misli

i az sam w retroweneriew film-koq 4ast ne moem gi broim weke ;D

izwinete za latinicata-tehni4eski problem

*

Феникс

« Отговор #544 -: Октомври 15, 2010, 01:35:50 am »
Ами... как да ти кажа, Феникс.  Управителят на 5ти дом ми е Сатурн, който се намира в 12. Трудно изразявам емоция. Или ако я има, не я изразявам пред обекта, пред вас може, но пред него НЕ!  Да, питам дали страда за мен, защото имам такива съмнения. Аз също страдам за него, факт. Но има проблем между нас и аз НЕ ИСКАМ ДА ГО ВИЖДАМ ДОРИ НА СНИМКА!  Разбираш ли?  :-X Странни сме жените, така е!  :mellow:
NE ;D

« Отговор #545 -: Октомври 15, 2010, 01:40:32 am »
Тя Венера  е виновна, не е той виновен. В момента сме умопомрачени, за това....

о, да да. На кривата ракета, космосът й пречи!  :mellow: ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #546 -: Октомври 15, 2010, 02:11:17 am »
aiia, мисля си, че все ще има взаимодествие между вас, но доколко ще ти хареса е друг въпрос...
трудно ми е да кажа нещо друго, като "без ума си" се чувствам от известно време насам, а и такива скорпи мисли пакрай Венера са ме обзели, че твърде добре те разбирам ;D

Тя Венера  е виновна, не е той виновен. В момента сме умопомрачени, за това....

о, да да. На кривата ракета, космосът й пречи!  :mellow: ;D

принципът е такъв, но понякога, само понякога :blink:, не е

« Отговор #547 -: Октомври 15, 2010, 02:55:56 am »
Ами, ретро Венера и мен не ме подмина. Сложих точка на отношенията си  с мойто либе. Ама, много ме притеснява, че няма да е края, заради ретроградната фаза на Венера. Опасявам се, че сагата ще продължи след 19 ное, когато Венера тръгне директна. Много гордост, много суета, много недомлъвки, липса на комуникация ( уж се обяснявам, м? )  Просто много странен период, наистина.

Гледайте сега какви работи ме вълнуват...  ;D
Страда ли за мен мойто либе, назовавам го по име ( по 5 дом е) ? Или просто ме е погребал и е хвърлил една китка   ;D ... Казахме си Сбогом завинаги иначе.  :-[

Любовта не търпи нито гордост, нито суета. Но това си го знаеш. За мен това не е краят и либето страда - Слънцето, представящо него е в падение в знака Везни и Луната /в заточение/ е в сходяща квадратура с него. Нещата са зле, но след 3 дни Меркурий ще съвпадне със Слънцето и може да си поговорите, ако имаш желание. Локус Фортуна и тя е в 3 дом - иска се комуникация и топла дума.  ;)
Транзитите Аия не толкова ретро Венера а Юпитер на ДС и след извесно време и Нептун ще направи отозиция с твоя натален Юпипер у 4-съвети няма да ти давам но ако връзката си заслужава бори се за нея.Знам че си силна и горда но дали да не проявим разбиране?!?!Носъвети уроците както каза сама си ги учиш!
По хорара:Той е зависим от теб ти си представена от Уран свободолюбива и объркана от Нептун в 1-ви но той първи ще те потърси управителя на твоя 3-ти  Венера е в негов 3-ти дом.Ако  гледаме планетите до Сатурн-той те цени Сатурн попада във негов 2-рих и те обича Луна в негов 5-ти.
Колкото до гордостта за съжаление Скарлет много сме горди поне всички които са около моята възраст и не правим жертви и компромиси нищо общо с вашето поколение-тогава сте ценяли хората и техните чувства!
Докато дишаш...надявай се!

*

Divna

« Отговор #548 -: Октомври 15, 2010, 03:46:19 am »
Ая, любимия го търсим по 5ти дом /ти само пожела да се гледа този дом, въпреки, че си го назовала по име/. В такъв случай диспозитора на любимия се намира в негов 4ти дом в съвпад със Слънце. Това е човек, който държи явно на дома си, на традициите в него ... , но там също е и Сатурн, който показва, че има някакво ограничение, има неразбиране ... /Сатурн е лошо аспектиран/. Съуправителя на 5ти дом е Луна, която е в квадратура с Меркурий. Това ми подсказва, че мъжът е много объркан, и че има болка и при него.
Иначе на теб любимия ти е в 8ми дом, което според мен означава, че ти си кармично свързана с него, не ти излиза от главата,  но че и той ти причинява голяма болката /Меркурий квадратура Луна/.
Мисля, че много скоро, когато твоя дис. Уран стане директен и се качи върху неговия МЦ ще има драстична промяна. По някакъв начин ти ще промениш живота му, защото нека не забравяме, че МЦ е също нашата съдба. 

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #549 -: Октомври 15, 2010, 04:03:45 pm »
Колкото до гордостта за съжаление Скарлет много сме горди поне всички които са около моята възраст и не правим жертви и компромиси нищо общо с вашето поколение-тогава сте ценяли хората и техните чувства!

Предполагам имаш представа, макар и малка, колко горда съм аз. Мога с години да не говоря на близки хора, които са ме наранили, а пък на чужди ....... завинаги да се отдръпна от тях. Вярно е, че поколението ни е друго, но всяко поколение си има своите добри и лоши страни. И не в това е въпроса. Рано или късно, с всичко преживяно през годините, просто помъдряваме и ставаме по-широко скроени и търпеливи. Запазване на любовта не може без жертви и компромиси от всяка една от страните.  ;) Ще стане и с вас - по-младите това, споко....като му дойде времето.  :blink: Но дотогава гледайте да не стане вече късно.

*

Uran

• 6041
« Отговор #550 -: Октомври 18, 2010, 03:46:51 pm »
Харесал ли е "Х" "А"?
Или по-точно харесал ли ме е 'Х" (назован по име) като ме е видял и оставила ли съм добро впечатление у него?
(Въпросът е зададен от Нея не от мен)

Според мен отговорът е Да, но тази ретро Внера предствяща питащата..... :-\

*

Diyana

• 2705
« Отговор #551 -: Октомври 18, 2010, 05:45:15 pm »
Според мен отговорът е "Харесал я е, но не за това, за което тя си мисли". Или независимо от това, какво е неговото отношение към нея в резултат на срещата, нещата няма да се развият според предварителните й планове.

ПС. Луната е практически без курс (без Нептун), но това няма отношение към въпрос за минало събитие.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #552 -: Октомври 18, 2010, 10:23:10 pm »
Картата е много интересна. От една страна, Венера е в дома, управляван от Марс, по дом тя е силна (в естествения си дом, А търси контакт с X), но по знак е в изгнание. От друга страна, Марс е в собствения си дом, по знак е силен, но по дом е в падение. Сякаш X представян от Марс е малко по-силен в тази ситуация, той диктува правилата на играта в момента. Напълно съм съгласна с Diyana - X е харесал А. Секстилът на Венера с Part of Fortune е също добър показател за това. Още едно потвърждение е положението на Луната в 5-тия дом на X. Не знам доколко отчитате ролята на звездите в хорарите, но ако го правите, съвпадът на Слънцето (У5 на питащата) със Спика e също добър знак за щастливо влюбване.

Съгласявам и за другото, написано от Diyana. На Луната й престои съвпад с Нептун, управителя на интерсептираните Риби в 5-тия дом на X. Нека А внимава X да не я заблуди по отношение на любовните си намерения към нея (ако става дума за такъв вид отношения, макар че управителите на X и А показват точно това).
Тригонът на Луната и Слънцето отчита ли се, ако е разходящ? Ако се отчита, той е още един показател за положителен отговор на въпроса.

Според мен отговорът е Да, но тази ретро Внера предствяща питащата..... :-\
Ретроградността на Венера може да показва, че това не е първият път, в който А се опитва да се хареса на X.
« Последна редакция: Октомври 18, 2010, 10:38:41 pm от Mirabella »

« Отговор #553 -: Октомври 20, 2010, 11:27:14 pm »
Привет на всички ! ;)

Кажете ми моля ви, когато задаваме въпрос, в който става дума за копнежи, мисли и надежди, в смисъл дали съществуват, 9-ти дом ли разглеждаме ?

Благодаря ви МНОГО

:wub:

« Отговор #554 -: Октомври 21, 2010, 12:57:59 am »
Привет на всички ! ;)

Кажете ми моля ви, когато задаваме въпрос, в който става дума за копнежи, мисли и надежди, в смисъл дали съществуват, 9-ти дом ли разглеждаме ?

Благодаря ви МНОГО

Може би по-скоро 11-ти дом. Нека практикуващите хорарна астрология се изкажат.

« Отговор #555 -: Октомври 21, 2010, 09:21:45 pm »
Привет на всички ! ;)

Благодаря ви МНОГО

Може би по-скоро 11-ти дом. Нека практикуващите хорарна астрология се изкажат.

Благодаря ти Мирабела ! :wub:
Мисля, че ако съдим по характеристиките на астрологичните домове, 9-ти се свързва с философия и религия, така че по-логично ми е да е там отговора, когато става въпрос за мисли и копнежи  :-\
11-ти е по социален, въпреки че там също се говори за надежди, така че може и да си права  :rolleyes:
Ще се радвам много ако и някой друг се включи  :wub:

*

Divna

« Отговор #556 -: Октомври 21, 2010, 09:32:27 pm »
Яспис, и според мен е 11 дом. Това е домът на сбъднатите желания.
Пожелавам ти някой, който е на ти с хорарната астрология да се включи, за да ти даде по-голяма яснота.

« Отговор #557 -: Октомври 23, 2010, 02:20:26 am »
Яспис, и според мен е 11 дом. Това е домът на сбъднатите желания.
Пожелавам ти някой, който е на ти с хорарната астрология да се включи, за да ти даде по-голяма яснота.

Привет Дивна и много ти благодаря, че се включваш както винаги на моите въпроси, това много ме ласкае  :wub: :wub: :wub:
Въпросът ми не е много конкретен и сигурно затова не подбужда мнения  :-\
Наистина, хорарната астрология е често използвана за въпроси, които са "на кръстопът", в смисъл предполагат отговори "да" или "не", но пък знае ли човек, във вътрешния свят на хората сигурно също би могло да се надзърта с този метод  :-\
Доскоро  :blink:

« Отговор #558 -: Октомври 23, 2010, 03:02:59 am »
Здравейте!
Може ли малко помощ по този хорар:
Ще прераснат ли отношенията ми с (назовавам му името) в по-сериозна връзка?

П.П относно миналия хорар ... ами връзка все още има,ама смятам да видя как смята нещата,понеже реших,че не искам отворени връзки,та не знам дали ще реши да я затвори,макар че познавайки го едва ли,но ще съм ви благодарна,ако ми кажете какво смятате по този хорар,наистина!  :wub:

« Отговор #559 -: Октомври 23, 2010, 03:23:25 am »
Между другото,аз като я гледам картата тя май няма аспекти между сигнификаторите,май няма отговор?  :-\