Щях да питам Оушънборн, между другото, дали връзките й се отличават с много динамика и страст, но забравих. И ми се струва, че не винаги на любовния фронт всичко върви гладко и спокойно, самата тя като че ли има нужда от повече екшън, по-динамични и предизвикателни отношения.
ПП. Два важни мидпойнта ми го казаха на ушенце. 
Винаги е така. Винаги има драма, вима ФИЛМИ. Аз съм ЦАР на филмите и несъществуващите сцени. Ревности, предателства, винаги е интересно и забавно. Не казвам че не съм страдала от любов, напротив, но някакси при мен винаги са били на първо място отношенията с индивида. Най-вече мъже. Аз съм много строго мъжки ориентирана и жени около мене са малко. Може би защото обичам да ги командвам..Докато мъжете са ми много лесни, много логични и семпли. Обаче знаеш ли, напоследък ( то това май е при всички ), като си свикна с някого и някакси се отпускам и ми е по-спокойно. В сегашната си връзка, преди да се видя за първи път с човека ( ние се запознахме в Интернет, от нета имам 4 сериозни връзки, без майтап

), така се бях притеснила, че ми стана лошо в колата, а след 3 дена ми излезе херпес от притеснение. Преди, отпускайки се във връзката, отпусках и секса, и външния вид, не готвех... Сега - готвя, спортувам, обличам се внимателно и се гримирам, следя килата, правя си процедури и т.н. и много се раздавам в секса. Незнам, този партньор някакси има изисквания към мен и това много ме кефи, защото ме кара да съм във форма. Имах една връзка, която преебах точно защото се отпуснах и не правех нищо за партньора и той разбира се си намери друга, не го виня