Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211326 Прегледи
*

Divna

Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #820 -: Ноември 15, 2010, 02:37:02 am »
Момичета, моят въпрос е на предишната страница.  Плис! :'(

Дивна, виждам, че и в твоята карта Сатурн е в 7-ми дом... :-\

И аз го видях. Това сигурно означава, че не трябва да задавам въпроси по отношение на тая личност. Знам ли?

*

Stella

• 7765
« Отговор #821 -: Ноември 15, 2010, 02:39:28 am »
Така, разбра се, че не е желателно да пиша. Вълнува ме обаче следното: Ще видя ли отново .... /назован е по име/?
Не съм виждала въпросната личност от извесно време и нещо напоследък много често се сещам за нея.  :-[

Благодаря ви предварително!

Той е Меркурий, ти си Нептун. Меркурий прави сходящ аспект с Нептун - той ще ти се обади да се видите, предполагам, но преди това може да има провалена среща - Маркурий прави квадрат с Юпитер/Уран като елемент на 1-ви дом (питащата).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

« Отговор #822 -: Ноември 15, 2010, 02:40:16 am »
Луната ще направи тригон с Меркурий представящ едновремнно Него и твоят 3 дом, както и ще направи съвпад с Юпитер-теб.

Благодаря, Уран!

На Луна не и ли предстои квадратура с Меркурий преди напускането на знака, в който е?

*

Uran

• 6041
« Отговор #823 -: Ноември 15, 2010, 02:42:04 am »
Първо квадратура, а после един не съвсем точен тригон.
Тригонът все пак е последен.

« Отговор #824 -: Ноември 15, 2010, 02:44:53 am »
Луната ще направи тригон с Меркурий представящ едновремнно Него и твоят 3 дом, както и ще направи съвпад с Юпитер-теб.

На Луна не и ли предстои квадратура с Меркурий преди напускането на знака, в който е?

:'(...ако можехме да променяме аспектите на светилата както ни е удобно.. ;D
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Divna

« Отговор #825 -: Ноември 15, 2010, 02:46:08 am »
Така, разбра се, че не е желателно да пиша. Вълнува ме обаче следното: Ще видя ли отново .... /назован е по име/?
Не съм виждала въпросната личност от извесно време и нещо напоследък много често се сещам за нея.  :-[

Той е Меркурий, ти си Нептун. Меркурий прави сходящ аспект с Нептун - той ще ти се обади да се видите, предполагам, но преди това може да има провалена среща - Маркурий прави квадрат с Юпитер/Уран като елемент на 1-ви дом (питащата).

Благодаря, Стела!

Меркурий скоро става ретрограден и до тогава няма да успее да стигне до градусите които са нужни, за да се отчете аспекта. На това трябва ли да се обърне внимание в хорарната?

*

Stella

• 7765
« Отговор #826 -: Ноември 15, 2010, 02:49:14 am »

Благодаря, Стела!

Меркурий скоро става ретрограден и до тогава няма да успее да стигне до градусите които са нужни, за да се отчете аспекта. На това трябва ли да се обърне внимание в хорарната?

Ами да, трябва да се обърне внимание и на това. благодаря, че забеляза.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

« Отговор #827 -: Ноември 15, 2010, 02:50:40 am »

Благодаря, Стела!

Значи ли в такъв случай, че отговорът е не, няма да го видя?

« Отговор #828 -: Ноември 15, 2010, 02:59:20 am »

Благодаря, Стела!

Дивна Меркурий ще напусне Стрелец и навлиза в Козирог стационарен е на около 5 градуса в Козирог следователно той ще направи посочените сходящи аспекти.
Докато дишаш...надявай се!

*

Stella

• 7765
« Отговор #829 -: Ноември 15, 2010, 02:59:27 am »
Не съм виждала въпросната личност от извесно време и нещо напоследък много често се сещам за нея.  :-[

Благодаря, Стела!

Значи ли в такъв случай, че отговорът е не, няма да го видя?

Точно това значи, но сега забелязах нещо друго. Ти се съуправляваш от Марс, тъй като Овен е заключен в 1-ви дом, а Меркурий клони към съвпад с него. Я преброй градусите до точния съвпад и виж дали се случва, преди Мерка да обърне посоката. Може да стане по-рано, отколкото си мисля.

*

Divna

« Отговор #830 -: Ноември 15, 2010, 03:12:25 am »
Благодаря, Стела!

На 22/11/2010 Меркурий застава стационарен. Тогава вече е отминал с 1* и нещо транзитен Марс. Имаме разходящ съвпад на двата транзита.
Стана ми инртересно по отношение на Марс.
В хорарната карта, когато имаме затворен знак в дома него ли отчитаме или знака, който е на купсидата? Знам, че Луна винаги участва като 2ри диспозитор, но в случая не знам коя планета трябва действително да се вземе от първостепенно внимание /Нептун, Марс или Луна/?
Знам, че въпросът ми е дълъг и се изисква доста писане, но ако ти е възможно наистина да ми обесниш съвсем накратко, за да ми стане ясно.

*

Divna

« Отговор #831 -: Ноември 15, 2010, 03:21:16 am »

Благодаря, Стела!

Дивна Меркурий ще напусне Стрелец и навлиза в Козирог стационарен е на около 5 градуса в Козирог следователно той ще направи посочените сходящи аспекти.

Благодаря, Маригадже!

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #832 -: Ноември 15, 2010, 03:39:40 am »

Да, ще го видиш.  ;) Меркурий е в сходящ тригон с Нептун, но ще има забавяне...Венера съуправлява 7 дом, защото има интерсептирани Везни там и ще се върне като ще направи и тя тригон с Нептун. На Сатурн също му предстои тригон с Нептун. А Луната ще съвпадне с втория ти управител Юпитер - също ретрограден. Дано този Сатурн в 7 дом не размъти отговора и да стане така. Да видим дали всеки път, когато видим Сатурн в 7 дом не може астролога да даде верен отговор.  ;) 

*

Divna

« Отговор #833 -: Ноември 15, 2010, 03:48:18 am »

Да, ще го видиш.  ;) Меркурий е в сходящ тригон с Нептун, но ще има забавяне...Венера съуправлява 7 дом, защото има интерсептирани Везни там и ще се върне като ще направи и тя тригон с Нептун. На Сатурн също му предстои тригон с Нептун. А Луната ще съвпадне с втория ти управител Юпитер - също ретрограден. Дано този Сатурн в 7 дом не размъти отговора и да стане така. Да видим дали всеки път, когато видим Сатурн в 7 дом не може астролога да даде верен отговор.  ;) 

Много ти благодаря, Скарлет!  :58: :88:
Ако го видя ще пиша.
Но първо трябва да му пиша, а предишния хорар ме съветва да изчакам, за да го направя.  :-[
Давността на един хорар каква е? Няколко месеца?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #834 -: Ноември 15, 2010, 01:36:28 pm »

Много ти благодаря, Скарлет!  :58: :88:
Ако го видя ще пиша.
Но първо трябва да му пиша, а предишния хорар ме съветва да изчакам, за да го направя.  :-[

Не разбрах какво точно имаш предвид с този въпрос, но след като фиксираните знаци и следващите домове дават инфо за месеци и години напред.....това питане е излишно. Виж, има значение друго....един и същи въпрос да не се задава през ден или седмица. Някъде го бяхме чели, че не трябва да е по-рано от 3 месеца, защото се обърква отговора.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #835 -: Ноември 15, 2010, 02:58:32 pm »
По хорара на Дивна: Според картата ще се видите, но това няма да е съвсем скоро, възможно е да се отложи среща или да не се осъществи по други причини и това ще е причина за забавяне, но все пак смятам, че ще има среща, за която той ще е инициатор.
И аз смятам, че е по-добре да не му пишеш засега, той няма да отговори.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Divna

« Отговор #836 -: Ноември 15, 2010, 11:55:50 pm »

Много ти благодаря, Скарлет!  :58: :88:
Ако го видя ще пиша.
Но първо трябва да му пиша, а предишния хорар ме съветва да изчакам, за да го направя.  :-[

Не разбрах какво точно имаш предвид с този въпрос, но след като фиксираните знаци и следващите домове дават инфо за месеци и години напред.....това питане е излишно. Виж, има значение друго....един и същи въпрос да не се задава през ден или седмица. Някъде го бяхме чели, че не трябва да е по-рано от 3 месеца, защото се обърква отговора.

Благодаря, Скарлет!

Не се притеснявай. То и на мен ми е трудно да си разбера въпроса.  ;D
Отговориля си ми перфектно!

Мерси!  :58:

*

Divna

« Отговор #837 -: Ноември 15, 2010, 11:57:29 pm »
По хорара на Дивна: Според картата ще се видите, но това няма да е съвсем скоро, възможно е да се отложи среща или да не се осъществи по други причини и това ще е причина за забавяне, но все пак смятам, че ще има среща, за която той ще е инициатор.
И аз смятам, че е по-добре да не му пишеш засега, той няма да отговори.

Благодаря и на теб Кали!  :58:

« Отговор #838 -: Ноември 17, 2010, 01:03:51 am »
имам душевен проблем :'(- това ли е краят на връзката ми с И./отявлен флиртаджия е и ми писна/
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=confileU7xLqa-u1284485084&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=14&smon=11&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

... ;D и да кажа какво се случи след това-написах съобщение,че не искам да продължа тази връзка, не последва отговор. На следв. ден АЗ писах пак някакво саркастично съобщение/ние така си караме,като не искаме да се чуваме-с смс-и :mellow:/ -чак по  обяд се обади,все едно,че нищо не ес е случило,говори с насмешка за моето настроение...Вечерта дойде с голям шоколад и се изяснихме тогава-абсолютно добронамерено/поне според мен... И всичко това се случи при ретро Венера- кое е временно-"скъсването",или "сдобряването"? :lol: :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #839 -: Ноември 17, 2010, 01:06:53 am »
имам душевен проблем :'(- това ли е краят на връзката ми с И./отявлен флиртаджия е и ми писна/
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=confileU7xLqa-u1284485084&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=14&smon=11&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

... ;D и да кажа какво се случи след това-написах съобщение,че не искам да продължа тази връзка, не последва отговор. На следв. ден АЗ писах пак някакво саркастично съобщение/ние така си караме,като не искаме да се чуваме-с смс-и :mellow:/ -чак по  обяд се обади,все едно,че нищо не ес е случило,говори с насмешка за моето настроение...Вечерта дойде с голям шоколад и се изяснихме тогава-абсолютно добронамерено/поне според мен... И всичко това се случи при ретро Венера- кое е временно-"скъсването",или "сдобряването"? :lol: :blink:

Пу-пу-пу! (тука плюя през рамо)