Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211491 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #1160 -: Януари 21, 2011, 06:13:07 am »
Уран/възел , асц.... :o умиране има отърване няма...А куспидите на 2-ри/8-ми са доказателство не само за енергиен обмен , а телепатична връзка....Той те усеща когато ти си зле , както и ти него... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1161 -: Януари 21, 2011, 06:16:05 am »
Ама аз никога, никого не съм искала да връзвам, Марая... :o

Съвсем сериозно. Той винаги си е ходел, където си иска, и е правел каквото си иска... Както и аз де... И ме караше да вярвам, че имам сърцето му... Аз това само съм искала някога...

Просто в един момент се оказа, че друга - *случайно* забременяла от него... :lol:

И той, съобщавайки ми го, ми обяснява, че - всичко било ок, другата мацка била съвсем наясно и самостоятелна, пък аз съм друга работа... Това обаче аз не можах да преживея и му го обясних.

И си тръгнах. А той и сега не бил с нея. И така, и изобщо...

За връзваните и отвръзвани мъже... Май нищо не ми е ясно вече... :(

Това исках да кажа.., той не е с жена в момента...Прекалено свободолюбив и сериозен егоист...Не ме учудва , че си *друга работа* за него....Що не му дадеш шанс :rolleyes:...?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #1162 -: Януари 21, 2011, 06:25:47 am »
лошото на наталите с големи конфигурации е,че не може да се разчита на много говорими синастрии.А всъщност нативите си имат динамика и сплотеност..аз не се наемам много да тълкувам такива разпръснати планетки из синастията,защото винаги има нещо повече. Гледаш една Венера в нечии 6 дом и мислих..''хмм,ок,нищо особено'',същата Венера прави някакъв аспект с твоя планета,но на тълкуващия това пак не му грабва вниманието,за да акцентира над аспекта.А в действителност човека си изявява енергиите супер активно,защото са набъркани с още куп други,които омешват толкова яко нещата,че само човек с подобно разпръскване в натала би го разбрал. С моето Тао се лепкам на хора с тао ,правоъгълен триъгълник и много рядко голям тригон.И повечкото планетки са счепкани в стелuyм.

Като гледам натала на твоя човек си мисля,че сам не знае какво точно иска,малко се разкъсва и той.Много възможно да е изпитвал любовта и да не те е баламосвал..
така като ти гледам планетите,май и ти имаш напрегната карта..пасвате си.. :blink: с добро чувство го пиша

*

Марая

• 28287
« Отговор #1163 -: Януари 21, 2011, 06:26:28 am »
Сега точно ми е твърде сложен периодът, с твърде много мои си лични тежести... Не бих могла да имам място за нещо като него просто.

Но някой ден, когато позавърша моите си лични *строежи*... Много бих си мечтала да бъдем отново с него... Такава си беше и първоначалната уговорка, при отпътуването ми от него, на времето... :-\

Ако е писано... И ако в него, изобщо някога е имало и е останало нещо *истинско* към моята персона... :(

Има го! Просто е изпитание....Иска ми се да зашъртя прогресии и дирекции.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1164 -: Януари 21, 2011, 06:45:15 am »
Пратих :blink:

Моля те трий горния цитат...

Готово! ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1165 -: Януари 21, 2011, 07:00:51 am »
Merci

:wink2: :kissd:

Нали имаме еднакви луни....За нищо.., аз обещах..., а при нас еврейте има значение думата...в пъти по-голямо от всичко останало... ;) :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1166 -: Януари 21, 2011, 05:47:19 pm »
По хорара на Прия: Обичал те е, сега в твое лице вижда приятел. Негов У5 в негов 11 дом и в твой 5 дом, твой и негов У 5 нямат мажорен аспект.Сатурн е в разходящ секстил с Венера. Твой У5 в негов 1 дом и в разходяща опозиция с Луна представляваща Теб. Обаче, малко ме съмнявате. ;) ;)
Ти ли бе инициатор на "скъсването"?

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #1167 -: Януари 22, 2011, 04:17:25 am »
Като сме запускали любовни хорари, да пусна и аз един. Малко в категорията ултра мазохистични хорАрчета.

Въпросът е: "Обича ли ме Х?". Като Х е човек от категорията бивши, въплътил /в минало време по-скоро/ най-много идеята ми за "истинската лИбоФ".

Знам, че се търси отговор ДА/НЕ, но ако някой успее да види и какво изобщо е отношението му към днешна дата към моята персона, и към това, което е в минало свършено време...

:unsure:

Моят отговор е "да". Обича те. У на негов 5 е в твоя 5 дом. Луната е в секстил със Сатурн и в тригон с Венера. Твърдо "ДА".  ;) Късмет!

*

Stella

• 7765
« Отговор #1168 -: Януари 22, 2011, 04:32:52 am »
Как да разбера дали ще има сериозна връзка с Р...
20,01,2011 София

Не е коректно зададен въпроса.... :unsure:

Правилния въпрос е : Ще имам ли връзка с Р.....
Преформулирай въпроса....

ОК.Ще имам ли връзка с Р....?
аз съм родена 20,12,1978 Шумен 20,24

Моля, картата.  :blink:

Очевидно ще имаш сериозна връзка с човека. Луната, която те управлява е в сходящ секстил с управителя на 7-ми дом - Сатурн. Но интересът от теб към него е по-голям, отколкото обратното. Ти си по-нетърпеливата и по-активната страна.

Да така е, за съжаление....
а какво значи сериозна?

Абе ти си много странна птица. Първо питаш дали ще имаш сериозна връзка, а после-какво значи "сериозна"  :33:
Да вземеш да си изясниш понятията.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1169 -: Януари 22, 2011, 04:53:34 am »
Като сме запускали любовни хорари, да пусна и аз един. Малко в категорията ултра мазохистични хорАрчета.

Въпросът е: "Обича ли ме Х?". Като Х е човек от категорията бивши, въплътил /в минало време по-скоро/ най-много идеята ми за "истинската лИбоФ".

Знам, че се търси отговор ДА/НЕ, но ако някой успее да види и какво изобщо е отношението му към днешна дата към моята персона, и към това, което е в минало свършено време...

:unsure:

Разходящата опозиция на Луната У1 със Слънцето (елемент на 7-ми дом) показва, че е имало раздяла.
Х. се управлява от Сатурн, който е силен във Везни и се намира в твоя 4-ти дом (домът на края). Луната (т.е. "Ти") клони към него. ти си по-бързата планета, което означава, че твоят интерес към човека е по-голям. Положителният аспект дава отговор "да". Мисля, че човекът е запазил добри чувства...
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1170 -: Януари 23, 2011, 04:29:28 am »
Здравейте,аз съм нова тук  :-) и още не разбирам много от нещата но се опитвам.А мога ли и аз да задам един хорарен въпрос и как може да стане това.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1171 -: Януари 23, 2011, 04:31:06 am »
Формулираш въпроса по възможно най-точния и лаконичен начин, за да може да се отговори с "да" или "не", като посочваш часа и мястото на задаване на въпроса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1172 -: Януари 23, 2011, 06:14:06 am »
Благодаря ви, Перла и Стела.

И аз не знам вече... Идва пролет и хормоните май си казват думата в насочването на мойте мисли :-[

Глупостта по хората ходи ;D

Ти пък, недей така. Това са хубави емоции, които извисяват духа ни на по-високо равнище...не бива да ги потискаме или да се упрекваме, заради тях. Желая ти го от сърце!

« Отговор #1173 -: Януари 25, 2011, 01:28:46 am »
Здравейте!
Слагам тук една карта,не е моя,но ми е интересно,тъй като нещо имам проблеми с разтълкуването й.Човека задава въпроса и сам прави картата,а въпроса му е ''ще има ли любовни отношения между мен и Ф.?''
Отношенията им в момента са на познати/приятели.
Ако ви се занимава,ще се радвам да разбера вие как мислите  :blink:

Тогава се включи Стела и Сънрейн с положителни отговори.  :blink:

Да кажа по този хорар,че нищо не стана,отношенията са приятелски,нищо повече,даже донякъде повече като на познати,не чак толкова дълбоко приятелски.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1174 -: Януари 25, 2011, 02:05:02 am »
с положителни отговори.  :blink:

Мм, не точно. ;)

Обяснявам по-подробно защо имате шанс, но и трудности за постигане на желаното от теб.

...някакви пречки, не сериозни, но все пак обстоятелства, които ще отлагат във времето случването на тези любовни отношения, но дефакто има почва за тях да се развиват, стига ти самата да не промениш нагласата си, тъй като и това е възможно... 

Та с една дума донякъде нещата са в твои ръце, но ти сякаш зависиш от друг и си възпрепятствана да направиш, каквото и да е на този етап. Да се надяваме, че ще стане най-доброто за теб.   

Това, но ти е на лични, ако ти е любопитно за сверяване, си го припомни. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #1175 -: Януари 25, 2011, 02:08:41 am »
Да,знам за това,но говорех като цяло  :blink:

« Отговор #1176 -: Февруари 06, 2011, 01:20:30 am »
Имам въпрос,понеже пак се измъчвам тука  :-\
Има ли чувства към мен (назован по име)?

Не съм много сигурна кой дом да гледам,дали 1ви и 7ми или 5тите домове на двамата.
Ако гледам 1ви дом,моя У е Слънцето,което попада в неговия 1ви дом.Може би той знае за мойте чувства към него.Неговия У е Уран,който е на куспидата на 9ти дом,а ако приемем и Сатурн като негов управител,той се намира в 3ти дом.Слънцето с Уран няма аспекти,но със Сатурн прави тригон,това би трябвало да значи Да,нали?Нещото,което не разбирам е защо Луната е в 8ми дом,при условие,че питам за любовни чувства,да не би той да е заинтересован само сексуално,ако Луната е ко-сигнификатор на въпроса?Луната със Слънцето има 30 градусов аспект,макар че не мога да предценя какъв аспект ще направи....

Ако вземем 5тите домове.Мой управител се явява Юпитер(мой 9ти дом,негов 3ти - може би е в 3ти,защото искам да ми изкаже чувствата си,не знам),а негов Меркурий (намира се в 6тия ми дом или негов 12ти - може би крие,ако има чувства).Меркурий и Юпитер правят секстил,което май значи положителен отговор на въпроса ми.Като изключим,че не виждам предстоящите аспекти на Луната,би трябвало отговора да е положителен,нали?

Бих се радвала,ако ми помогнете и ми покажете къде греша в тълкуванията си?!

*

Stella

• 7765
« Отговор #1177 -: Февруари 06, 2011, 01:34:47 am »
Имам въпрос,понеже пак се измъчвам тука  :-\

Не съм много сигурна кой дом да гледам,дали 1ви и 7ми или 5тите домове на двамата.

Когато се двоумя, поглеждам в кой дом е Луната.
Ако го сложим него в 8-ми дом, твоят сигнификатор клони към съвпад с неговия сигнификатор, демек готова си да му "паднеш в ръчичките". Иначе, когато търсим взаимни романтични чувства е добре да видим има ли връзка между У5 на двамата, а в тази карта те са в положителен аспект, което означава "да".

« Отговор #1178 -: Февруари 06, 2011, 01:36:11 am »
Имам въпрос,понеже пак се измъчвам тука  :-\

Луната е в 8ми,но това какво значи в такъв случей?

*

Stella

• 7765
« Отговор #1179 -: Февруари 06, 2011, 01:38:44 am »
Имам въпрос,понеже пак се измъчвам тука  :-\

Луната е в 8ми,но това какво значи в такъв случей?

Допълних горния пост, уж за да не пиша нов.