Имам въпрос,понеже пак се измъчвам тука

Има ли чувства към мен (назован по име)?
Не съм много сигурна кой дом да гледам,дали 1ви и 7ми или 5тите домове на двамата.
Ако гледам 1ви дом,моя У е Слънцето,което попада в неговия 1ви дом.Може би той знае за мойте чувства към него.Неговия У е Уран,който е на куспидата на 9ти дом,а ако приемем и Сатурн като негов управител,той се намира в 3ти дом.Слънцето с Уран няма аспекти,но със Сатурн прави тригон,това би трябвало да значи Да,нали?Нещото,което не разбирам е защо Луната е в 8ми дом,при условие,че питам за любовни чувства,да не би той да е заинтересован само сексуално,ако Луната е ко-сигнификатор на въпроса?Луната със Слънцето има 30 градусов аспект,макар че не мога да предценя какъв аспект ще направи....
Ако вземем 5тите домове.Мой управител се явява Юпитер(мой 9ти дом,негов 3ти - може би е в 3ти,защото искам да ми изкаже чувствата си,не знам),а негов Меркурий (намира се в 6тия ми дом или негов 12ти - може би крие,ако има чувства).Меркурий и Юпитер правят секстил,което май значи положителен отговор на въпроса ми.Като изключим,че не виждам предстоящите аспекти на Луната,би трябвало отговора да е положителен,нали?
Бих се радвала,ако ми помогнете и ми покажете къде греша в тълкуванията си?!