Тая мацка човешки ресурси, която ще намери работа на мъжа ми, иска ли да има авантюра (връзка) с него
Еееей, преди месец като разбра, че той почва работа другаде, му поиска скайпа да били в контакт, дебне го в скайп, а сега като разбра, че си търси работа му звъни, уреди му интервю, а са се виждали само веднъж в тоя живот... Аз пък директно му обяснявам, че никой не прави такива услуги без задни мисли
Тая се мести в друга фирма и смята и него да помъкне натам :blink:
Бе, женааа! тази сигурно взема процент от всяка сделка. нали това и е работата. тя си пази клиентите. Пфуууу!
Не, беее, тая не е агенция, тя е на трудов договор към фирма и се мести в друга фирма :blink: Обърнах й внимание само защото е родена на датата на дъщеря ни и има сходни планетки по знак :blink:
Как пък разбра кога е родена? Вие сте направо изумителни. Божке, аз ли съм толкова разсеяна. (пред очите ми да я изчука, аз ще смятам, че и прави вятър).
хаххаха,и аз така всичко знам

При мене съдбата ли незнам и аз кой много ми помага,без да искам винаги се случва нещо пред очите ми,което показва,че ме лъжат.Или се озовавам на точното място в точното време.

Стела,права си за проверките и следенето,аз нали съм си раче ревността ми беше............обсебваща

Но това до нищо добро не води и се кротнах.Та от тогава винаги се е случвало нещо зада ми подскаже,че някой ме лъже......