Иначе и в момента ми прави опозиция със Луната(у5,6) и още много малко остава да стане точна, но няма събитие все още, но то така или иначе ще я мине още веднъж, дваж Луната
.
и още веднъj , дваж нищо няма да се случи 
Луната ти Овенска ли беше ..?
Аз си мисля,че опозицията на Сатyрн с нея ще ти дава малко повече емоционални клизми (хванах изгрева и сега съм по-образна) и чак като я пусне,нещата ще си идват на мястото. Когато Сатyрн минаваше през моята Луна (а те по натал са в тригон) имах много емоционални преживявания (в добър и лош аспект),но при теб Сатyрн управлява 11 дом,а там са мечтите,надеждите,пак има отношение към любовите,а с Луна,У5 дом ..предполагам няма да ти е особено уеко точно на любовния фронт,приятелче..
възможно е и да се обвържеш по принуда
(обстоятелства,физиологични нужди..) .
Това е в кръга на шегата,но при някои транзити на Сатyрн (особено когато са намесени ''емоционални'' домове и знаtsи) човек се обвързва,но не точно от искрена любов.Жените сме по-податливи на такива решения,но времената се менят и.. 
Ехех жълтолилава :clap:
Каза го сама - жените сте по-податливи ...

. Без харесване не става при мен

, а да направя нещо по принуда - ще е интересно да го видя

.
Нещо и на емоционални клизми не ме избива, пък камоли на някакви любовни терзания, ама още не е станал точен де

. И аз като теб съм със тригон на Луната към Сатурн и то с доста близък орбис .
Самата опозиция я свързвам нетолкова негативно, колкото като момент на "приспособяване към дадени обстоятелства" . Луната тук по скоро би трябвало да по-подтисната в емоциите си, по-хладна и да и е по-трудно да показва израз на това, което изпитва, но при мен е силно аспектирана и знае ли са дали няма да се получи ефект на доминото

. Наистина при мен са замесени 1-7/5-11 домове .
Last-Kiss
Сатурн през 1-ви дом те прави по-огранизирана, кара те да гледащ по-сериозно на за задълженията и към самата теб . През този период може да се почувства емоционална подтиснатост и самота, както каза и жълтолилава поради насъбралото се и от транзита през 12-ти, който е доста труден по мое мнение .
Преминаването му през 1-ви също води до премахването на някои стари и вредни навици и като цяло през АСЦ-та като мине подлага и на проверка някои взаимоотношения - тези, които не са нужни или изчерпани- приключват .