Здравей Гост

транзити и събития по сатурн

• 690 Отговора
  • 128395 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
Re: транзити и събития по сатурн
« Отговор #580 -: Октомври 24, 2013, 05:28:18 pm »
Е до сега,нямаш празно,може би е въпрос на съвсем кратко време да те отрази.При мен сега е баш съвпада и също няма събития.Не се оплаквам,от което,но ме съмнява така леко да се размина,защото са в натален квадрат и затъмнението на 3.12 ще бъде точно в/у Венерата ми.Опитвам се като нямам положителни нагласи,да не мисля негативно,за да не материализирам страхове.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #581 -: Октомври 24, 2013, 05:49:52 pm »
Е до сега,нямаш празно,може би е въпрос на съвсем кратко време да те отрази.При мен сега е баш съвпада и също няма събития.Не се оплаквам,от което,но ме съмнява така леко да се размина,защото са в натален квадрат и затъмнението на 3.12 ще бъде точно в/у Венерата ми.Опитвам се като нямам положителни нагласи,да не мисля негативно,за да не материализирам страхове.

нова любов:)
кои домове ще ти активира затъмнението
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #582 -: Октомври 24, 2013, 06:13:32 pm »
Еми те и Хирон и СЛВ минаха през нея успоредно с транзити на Юпи и Плутон към нея,пък няма любов за сега.Тъз мойта Венера много корава излезе,сърце от камък/е скъпоценен, ама камък/ :PМного домове ми активират-5,6,8,10,а срещата на Венера и Сатурн е в 11ти.Дърти любовници не ща,трупове от миналото  също..

*

Yaya

• 2265
« Отговор #583 -: Октомври 24, 2013, 07:41:56 pm »

А при мен затъмнението ще е срещу Венерата. Дали няма да е свързано с пари? ПРи съвпада с Венерата на Сатурна имах малко ограничения във финансите покрай връзката, сега... как ли ще е?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #584 -: Декември 03, 2013, 11:03:34 pm »
Коментирайте, моля, опитности по Сатурн във втори дом - липса на средства или заслужени възнаграждения и плодове след усилен труд в предишни домове? Може да разгледате и промяна в ценностната, система, разбира се, не само парични въпроси  ;D ;D

Периодът съвпада с ингрес на пр. Луна в Лъв и 10 дом и с тр. Юпитер в 10ти.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #585 -: Декември 04, 2013, 02:37:01 am »
Коментирайте, моля, опитности по Сатурн във втори дом - липса на средства или заслужени възнаграждения и плодове след усилен труд в предишни домове? Може да разгледате и промяна в ценностната, система, разбира се, не само парични въпроси  ;D ;D

Сарурн през  домовете...като всяка планета през домовете...
та...първо гледаме какво управлява Сатурн в натала,после гледаме в какъв аспект е с управителя и върха на 2ри дом...,следва има ли планета във 2-ри и ако да коя.и/. Какви аспекти има Сатурн към планетите намиращи се във 2-ри дом. Какви са аспектите на Сатурн към сигнификаторите на парите и към изскедвания период и в натала... /Има и още...,но това е достатъчно, за да не сбъркаме.../
После гледаме мунданните позиции на планетата към периода в който правим прогнозата.
Иначе дифолта е бошлаф работа...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #586 -: Декември 04, 2013, 07:08:36 am »
Писала съм го няколко пъти преди тук във форума - при транзита на сатурн през втори си намерих много добре платена работа, със страхотни условия на труд. Сатурн като транзитираше втори дом правеше опозиция със слънцето У1 и меркурий У2, които са в 8ми дом. При мен сатурн определено материализира през домовете особено когато аспектира планети чрез квадратури и опозиции в насрещни домове.

« Отговор #587 -: Декември 04, 2013, 07:39:52 am »
Писала съм го няколко пъти преди тук във форума - при транзита на сатурн през втори си намерих много добре платена работа, със страхотни условия на труд.

При мен също се отрази в положителна посока  транзита на Сатурн през втори дом. :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #588 -: Декември 04, 2013, 11:02:07 am »

та...първо гледаме какво управлява Сатурн в натала,после гледаме в какъв аспект е с управителя и върха на 2ри дом...,следва има ли планета във 2-ри и ако да коя.и/. Какви аспекти има Сатурн към планетите намиращи се във 2-ри дом. Какви са аспектите на Сатурн към сигнификаторите на парите и към изскедвания период и в натала... /Има и още...,но това е достатъчно, за да не сбъркаме.../
После гледаме мунданните позиции на планетата към периода в който правим прогнозата.

Марая, ще направи 7 аспекта, повечето от които са квадрати - с Юпитер, Меркурий, себе си, Слънце и куинконс с Венера.
Въпреки транзита през втори, засегнати домове са 11, където се намира и трети интерсептиран Козирог. Нямам братя и сестри - близки пътувания ли ще имам?

А Шопенхауер

« Отговор #589 -: Декември 04, 2013, 11:08:03 am »
След съвпада с ИЦ,куинконса с Юпи,предстои да направи опозиция със Слънцето ми.Какво да очаквам от този транзит?Сатурн-У6,Слънце-У1.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #590 -: Декември 04, 2013, 11:10:56 am »
Нищо особено. Ще станеш по-предпазлива, по-несигурна. По-трудно щети се вижда, че се случват нещата. Може би ще имаш усещането, че не се стараеш достатъчно или че не умееш да ги вършиш правилно.... Ще ти се иска да си подготвена за всякакви ситуации - такива неща.

А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #591 -: Декември 04, 2013, 11:43:11 am »

Марая, ще направи 7 аспекта, повечето от които са квадрати - с Юпитер, Меркурий, себе си, Слънце и куинконс с Венера.
Въпреки транзита през втори, засегнати домове са 11, където се намира и трети интерсептиран Козирог. Нямам братя и сестри - близки пътувания ли ще имам?

ще ограничиш контактите ,ще правиш преценки на приятелства...ще прекъснеш дългогодишни приятелства.
Пътувания по задължение.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #592 -: Декември 04, 2013, 11:54:31 am »

ще ограничиш контактите ,ще правиш преценки на приятелства...ще прекъснеш дългогодишни приятелства.
Пътувания по задължение.

10х, Марая! Чудя се дали няма пак да се преместя в друг град.... При първия аспект на Сатурн върху Уран У4... При предишния път повлия не аспект с У4, ами по-скоро транзит на Сатурн през АЦ.
Как пък не беше аспектиран 9ти дом, та да пътувам по задължения в чужбина бееееее  ;D

А Шопенхауер

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #593 -: Декември 06, 2013, 05:56:22 am »
В три карти наблюдавам как квадрата на Сатурн към Слънцето задължава промяната в начина на живот по здравословни причини. Засягат различни домове, но здравето е водещият фактор.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #594 -: Декември 06, 2013, 07:44:06 am »
Сатурн вече ми наближава Асцендента, чувствам се доста по-добре, по-жизнерадостна и ведра. Откакто влезе в накшатрата на АС, сякаш огромен товар падна от плещите ми, такова е усещането. Преходът му през 12 дом беше доста тежък, застъпи се и с пр. Луна там. И, да, без спорт и драстични диети успях да сваля доста килограми за броени месеци (от септември насам), все още успявам да ги задържа, но трябваше да внеса корекции в хранителния режим.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #595 -: Декември 06, 2013, 08:35:02 am »
Сатурн вече ми наближава Асцендента, чувствам се доста по-добре, по-жизнерадостна и ведра. Откакто влезе в накшатрата на АС, сякаш огромен товар падна от плещите ми, такова е усещането. Преходът му през 12 дом беше доста тежък, застъпи се и с пр. Луна там. И, да, без спорт и драстични диети успях да сваля доста килограми за броени месеци (от септември насам), все още успявам да ги задържа, но трябваше да внеса корекции в хранителния режим.
[/quo
При мен беше така....След като "кацна" на Ац и през първи дом срещнах първата ми и голяма любов, отслабнах драстично, но и започнах да тичам и въобще да тренирам.Това е бил най-хубавия период в живота ми!

« Отговор #596 -: Декември 06, 2013, 09:03:07 am »
При мен януари сатурн ще премине през асц.,но от 2 /3 месеца започнах да спортувам,отказах кафето и гледам доста какво похапвам.Даже  съм свалила и някой друг кг  ;D

« Отговор #597 -: Декември 10, 2013, 09:47:15 pm »
След 2 градуса Сатурн ще бъде в точен тригон с Луната ми  :blink: Предния му аспект към нея (квадрат) преживях доста трудно-бях изпаднала в тежка депресия и се чувствах много самотна.Но тригона ми е любопитно как ще подейства  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #598 -: Декември 15, 2013, 07:56:24 am »
След съвпада с ИЦ,куинконса с Юпи,предстои да направи опозиция със Слънцето ми.Какво да очаквам от този транзит?Сатурн-У6,Слънце-У1.

Липсва ми всякакво желание за каквото и да е-чувствам се най-безволевото същество,което сякаш е смазано от "невидима сила"...

« Отговор #599 -: Декември 27, 2013, 12:34:47 am »
Здравейте!
Извинявам се че нахлувам така , но преди време тук получих полезна инфорнация и ще ви бъда благодарна, ако ми помогнете отново.
Може ли да ми обясните какво да очквам от дирекцията Сатурн към IC/MC?
Ходих на астролог и ми обясни, че н е  никак хубава дирекция и така да се каже ми намекна какво да очквам, не пожела обаче да ми кажа точно кога ще се случи въпросното събитие, каза до края на следващата година, което за мен е доста разтегливо понятие, иска ми се да знам кога точно ще се случи и какво да очаквам,вече в една друга тема ми казаха в същия форум да не се притеснявам, но аз иска да знам за да съм подготвена, така че не се притеснявайте , надявам се да ме открехнете, аз вече четох доста неща и повечето клонят към смъртна опасност или загуба на баща, просто искам да знам , ако знам ще ми е по лесно повярвайте, има ли преминали такава дирекция и как ви се отрази тя?
Надявам се да споделите инфо с мен .
Благодаря