Здравей Гост

транзити и събития по сатурн

• 690 Отговора
  • 127876 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: транзити и събития по сатурн
« Отговор #540 -: Юни 26, 2013, 05:32:28 am »
Нищичко нямам към Венера в прогресията.Освен един тр. Уран, който ще я застъпи след време.

*

Нова

• 3491
« Отговор #541 -: Юни 26, 2013, 08:28:08 am »
Ахааа, ти си имала предвид транзитен сатурн и плутон към венерата. Ами такъв сатурн може и да е  задържащ фактор.
Обаче със сигурност любовта идва към теб. Това прогресиращо къмто върху венерата ти слънцеееее... Любовта на живота ти )))
А транзитен уран върху прогресирала венера си е пусков механизъм отвсякъде.

ПП: После да не ревеш от много любов? )))))))))))))

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #542 -: Юни 26, 2013, 07:20:14 pm »
Ахааа, ти си имала предвид транзитен сатурн и плутон към венерата. Ами такъв сатурн може и да е  задържащ фактор.
Обаче със сигурност любовта идва към теб. Това прогресиращо къмто върху венерата ти слънцеееее... Любовта на живота ти )))
А транзитен уран върху прогресирала венера си е пусков механизъм отвсякъде.

ПП: После да не ревеш от много любов? )))))))))))))

Иде, иде, ама след около 2 години ша стигне. Няма да рева от много любов, само да я дочакам. Квадрата на Сатурн към Слънцето хич не ме притеснява, но предстой секстил на Юпитер към себе си, У6 ми е, и се чудя какво ли ще ме огрее. А транзитния Уран първо пак ще ми стъпче Луната и чаааааак 2015 ще стигне до прогресивната Венера. По едно и също време със Слънцето. Ще си почакам за голямата любов.

*

Нова

• 3491
« Отговор #543 -: Юни 27, 2013, 08:11:09 am »
Ми що пък да не секстилът да ти донесе нова работа, например. Аз лично не се плаша от такива неща. Или пък израстване там. Всичко е възможно. А пък, ако няма събития по уран върху луна, пък на!
Плюс това или аз съм луда, или нещо,,, ама на фона на живота 2-3 години са си нищо. Помисли как бързичко са ти минали предходните 2. Дотогава може да има друг, по-малко жизнено важен екшън. Аз какво да кажа като при мен прогресивно слънце никогаш няма да стъпи върху венерата, а за да достигне тя до слънцето ще й трябват още 100 години. Но пък съм доволна, че към 45-тата ми година ще изживея една хубава, здрава и зряла любов. Втора младост и удовлетворяващи тялото и душата преживявания.

Пък ти за 2015 ревеш. ;D

« Отговор #544 -: Юни 30, 2013, 10:25:00 am »
Цитат
7 юли 2013 г. Сатурн на 4 градуса в Скорпион преминава в директно движение

:yahoo: За последно ще съвпадне с  Луната ми!!!!!!!!!!!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #545 -: Юни 30, 2013, 10:33:04 am »
Цитат
7 юли 2013 г. Сатурн на 4 градуса в Скорпион преминава в директно движение

:yahoo: За последно ще съвпадне с  Луната ми!!!!!!!!!!!

Как ти се отразява този транзит? И в кой дом ти е луната?

« Отговор #546 -: Юни 30, 2013, 10:39:34 am »
Този транзит ми създаде много трудности по 3дом-Луната  ми е там...някакъв ад са ми отношенията с близките,сестра ми имаше кошмарни здр.проблеми...и в емоцинален план се чувствам зле. :'(

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #547 -: Юни 30, 2013, 02:17:34 pm »
Много съжалявам, пък и после като наближи ИЦ няма да е лесно. :-\

« Отговор #548 -: Юни 30, 2013, 02:51:51 pm »
Много съжалявам, пък и после като наближи ИЦ няма да е лесно. :-\

Благодаря ти,Sladurkata. :blink:
За съвпада с ИЦ имаш ли наблюдения,как се отразява?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #549 -: Юни 30, 2013, 06:13:53 pm »
Тотална промяна в дома. При мен в момента е този транзит, имам ИЦ на 5 скорпион, сега директен сатурн ще мине за трети път оттам.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #550 -: Юли 01, 2013, 05:24:15 am »
При мен пък нямаше значими събития. Престоя му в 4 дом само обостри отношенията с майка ми, но само от моя страна, много ме дразни и непрекъснато се карам с нея. Въпреки, че се старая да си мълча, предвид ситуацията, все успявам да я нахокам за нещо. Преди да пресече ИЦ, преживях сатурново завръщане и тогава беше лудницата. Цептември, октомври го чакам да кацне на К5, да видим какво ще донесе там.

« Отговор #551 -: Септември 08, 2013, 01:49:55 pm »
Има ли Слънца в 1-вата декада на Телец? Много ми се иска някой да сподели каква събитийност има/е имало при опозицията на транзитен Сатурн през последната година!

На мен тепърва ми предстои опозето срещу телешкото Слънце в 7-ми дом, четох днес доста източници и много се наплаших, апокалиптични прогнози:( Още повече че транзитен Сатурн ще съвпадне с натален Уран У4 и опозира натално Слънце същевременно, аспекта става точен по време на Слънчевото затъмнение на 3-ти ноември 2013, с още по-голяма сила ще го усетя :o

Преди това пък Лунното затъмнение на 18-ти октомври 2013 ми е точно върху оста АЦ-ДЦ, като гледам има голяма вероятност да напусна този свят ;D
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Uran

• 6041
« Отговор #552 -: Септември 08, 2013, 01:58:39 pm »
Едната ми сестра е със Слънце в телец в първа декада. Миналата година, септември месец, и правиха операция на щитовидната жлеза. Тогава Сатурн все още е бил във везни- в опозиция на наталния й Меркурий, който пък управлява близнашката й Луна.
Транзитът през скорпион в опозиция на натално Слънце се е изразил, при нея, с пътувания в странство. :-\

« Отговор #553 -: Септември 08, 2013, 02:34:38 pm »
Едната ми сестра е със Слънце в телец в първа декада. Миналата година, септември месец, и правиха операция на щитовидната жлеза. Тогава Сатурн все още е бил във везни- в опозиция на наталния й Меркурий, който пък управлява близнашката й Луна.
Транзитът през скорпион в опозиция на натално Слънце се е изразил, при нея, с пътувания в странство. :-\

Дано и при мен проявлението бъде така позитивно, при все че Слънцето ми е ситуирано в 7-ми и е У10 :blink:

Транзитен Сатурн преминава през натален 1-ви дом в момента, преди няколко месеца когато направи квадрат с Марс У6,7, щях буквално да умра от здравословен проблем със зъбите. Всичко започна от недобре лекуван кариес, получи се гнойно възпаление на костта. Сега след квадрата към Марс, който тр. Сатурн ще потрети, си чакам и опозицията към Слънце, дано не е нещо със здравето отново!

For you!

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #554 -: Септември 08, 2013, 02:40:07 pm »
Има ли Слънца в 1-вата декада на Телец? Много ми се иска някой да сподели каква събитийност има/е имало при опозицията на транзитен Сатурн през последната година!

На мен тепърва ми предстои опозето срещу телешкото Слънце в 7-ми дом

Моето Слънце също е в Телец и в 7-ми дом, но в трета декада. Със сигурност ще има събития при транзита на Сатурн; в моята карта първо ще направи опозиция на наталния съвпад Юпитер - Венера /пак са в Телец и 7-ми дом/ и след това на Слънцето.

Очаквам развитие на темите по 7-ми дом, като вземам под внимание, че наталната Венера е и У7. Слънцето и е У на МС - възможна е промяна и в кариерата и професионалното развитие.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #555 -: Септември 08, 2013, 02:43:06 pm »
Транзитен Сатурн преминава през натален 1-ви дом в момента, преди няколко месеца когато направи квадрат с Марс У6,7, щях буквално да умра от здравословен проблем със зъбите. Всичко започна от недобре лекуван кариес, получи се гнойно възпаление на костта.

Е, стига бе! При мен беше същото - Сатурн транзитира през 1-ви натален дом; направи квадрат към наталния Марс /пак е У6/ и пак недобре лекуван кариес буквално ми разруши зъба, възпаление и т.н. Правих го 2 месеца тоя зъб.

*

Uran

• 6041
« Отговор #556 -: Септември 08, 2013, 02:55:13 pm »
Aз имах подобно проявление във везни- опозе на натални Венера и Сатурн. На една от снимките, които си бях лепнала във форума, бях с възпалена долна челюст. :-X

« Отговор #557 -: Септември 08, 2013, 03:47:17 pm »
Uran, Vanila, Irina: благодаря на всички ви за включването! След прочетеното, определено съм по-малко притеснена :blink:

Моето лечение също продължи близо 3 месеца, все още съм във възстановителен период през който костта зараства, понеже беше почистена и съответно травмирана. Изключително болезнено, искрено се надявам този път квадрата на тр. Сатурн към У6 да не се прояви изобщо или поне в по-лека форма!

Иначе, като най-вероятна събитийност за Соларно затъмнение в опозиция с натално Слънце в 7-ми, се посочва важна промяна в партньорства-загуба на бизнес партньор, съпруг, близък приятел или роднина. Имам точна опозиция Слънце -Уран в натала, следователно най-голяма е вероятността за загуба на роднина при мен, защото Уран ми е У на 4-ти, съответно тр. Сатурн ще бъде в съвпад с него докато опозира Слънце. Тайно се надявам да е примерно смяна на местожителство/дом, поради промяна в кариерата (Слънце У на 10-ти), но се опитвам да се подготвя и за най-лошото.
For you!

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #558 -: Септември 08, 2013, 04:03:44 pm »
... Соларно затъмнение в опозиция с натално Слънце в 7-ми

Имам точна опозиция Слънце -Уран в натала, Уран ми е У на 4-ти, съответно тр. Сатурн ще бъде в съвпад с него докато опозира Слънце.

Да, определено при теб нещата звучат малко по-напрегнато.
Бих те посъветвала да погледнеш прогресивната си карта.
Виж затъмнението на 3.11 какви аспекти сключва с прогресивни планети, къде е разположено. Също погледни транзитите към прогресивните планети...

Бих разгледала и лунациите /новолуние и пълнолуние/ за периода от последните три месеца от настоящата 2013 година - какво активират в наталната и прогресивната карта. Тогава ще придобиеш по-ясна представа от възможната събитийност, както и поставените акценти.

« Отговор #559 -: Септември 08, 2013, 05:17:05 pm »
... Соларно затъмнение в опозиция с натално Слънце в 7-ми

Имам точна опозиция Слънце -Уран в натала, Уран ми е У на 4-ти, съответно тр. Сатурн ще бъде в съвпад с него докато опозира Слънце.

Да, определено при теб нещата звучат малко по-напрегнато.
Бих те посъветвала да погледнеш прогресивната си карта.
Виж затъмнението на 3.11 какви аспекти сключва с прогресивни планети, къде е разположено. Също погледни транзитите към прогресивните планети...

Бих разгледала и лунациите /новолуние и пълнолуние/ за периода от последните три месеца от настоящата 2013 година - какво активират в наталната и прогресивната карта. Тогава ще придобиеш по-ясна представа от възможната събитийност, както и поставените акценти.

Благодаря, Ванила!

Прогресивната карта не е особено активна за визирания период, преди няколко дни стана точен аспекта прогресивно Слънце опозиция натален Нептун и прогресивен Марс секстил АЦ. Прогресивната ми Луна е в 9-ти дом в Рак, но не образува аспекти през следващите няколко месеца. При транзитни планети най-силно изявен е транзитен Сатурн започващ с квадрат към Марс, опозиция Слънце, съвпад Уран и квадрат към наталната си позиция в 10-ти дом към края на годината.

В текущия солар за 2013-14 имам стелиум в 1-ви дом в опозиция Сатурн в 7-ми. Соларен АЦ попада в 7-ми натален дом. Предстоящото Лунно затъмнение е в градуса на моя ДЦ, съответно опозиция АЦ. Много силно засегната ос 1-ви-7-ми, както и натални планети в тези домове.

Тази вечер ще разгледам подробно и лунациите къде попадат.
For you!