Здравей Гост

плутон квадрат слънце в натала

• 160 Отговора
  • 27815 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:плутон квадрат слънце в натала
« Отговор #100 -: Февруари 13, 2010, 07:57:16 am »
гледах по Дискавъри, филм от поредицата за "Човешкото тяло", как в критична ситуация
алпинист, който катерейки ,скалният къс за който се е хванал се откъсва и го затиска , а той с главата надолу и държейки камъка да не го смачка се пързаля надолу към ръба  на дълбока пропаст и точно там на ръба,концентрирайки  огромна сила в мускулите на ръцете изхвърля през глава скалата ,оцелявайки на ръба. Невероятното в случая е ,че става въпрос за отломък, тежащ четвърт тон.
помислих си гледайки ...- не подценявайте силата на отчаянието,
много точно показва асп. Плутон/ Слънце, живота е най-голямата сила /Слънцето/ и когато е застрашен, за да отцелее човек учудва и самият себе си, случвайки невъзможното :o

е някои го обясняват с притока на адреналин в кръвта  ;)  аз също съм имала два или три пъти през живота си ситуации, в които се е активирала точно тази част от мен, а после се чудя как изобщо съм могла да го направя и да се справя. но не такива силови неща, а по скоро застрашаващи личността ми... оттогава бившият ми съпруг като ме види ядосана се покрива поне на 2м настрани от мен и колкото и пари да му дават не припарва наоколо ми  ;D ;D ;D

това са "нормални" ситуации според мен, когато тялото е един вид изключило и контрола се поема от Висшият Аз в името на оцеляването /естествено ако не ти е писано точно в този момент да се гътнеш де/  ;)

например и при двете ми катастрофи идея си нямам какво се случва и дори не съм се изплашила. изплашвам се после като осъзная какво е станало, но и двата пъти и косъм не е падал от главата ми, а в момента на катастрофите съзнанието ми изобщо не се намира в тази реалност... ама въри обяснявай на катаджиите, че така е трябвало да стане, а ти не си присъствал там  ;) :-[ :rolleyes:   усещането е все едно плуваш в тъмнината и някой те люлее на ръце и ти пее приспивни песнички - демек съзнанието ти е на абсолютно сигурно място и изобщо не присъства на място за да не се травмира или изплаши...
« Последна редакция: Февруари 13, 2010, 08:02:14 am от Вещичка »

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #101 -: Февруари 13, 2010, 08:28:40 am »
така е  , при всеки човек се отделя адреналин при застрашаващи живота ситуации,
но някой отцеляват активирайки и концентрирайки огромни противодействащи сили,независимо на физическо или психологическо ниво и отцеляват ,а други не, туй ми го обясни, защо :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #102 -: Февруари 13, 2010, 08:41:35 am »
така е  , при всеки човек се отделя адреналин при застрашаващи живота ситуации,
но някой отцеляват активирайки и концентрирайки огромни противодействащи сили,независимо на физическо или психологическо ниво и отцеляват ,а други не, туй ми го обясни, защо :rolleyes:

карма  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #103 -: Февруари 13, 2010, 09:51:34 am »
Болката показва,че сме живи  :o

*

Asol

• 4140
« Отговор #104 -: Февруари 13, 2010, 10:33:59 am »
 :unsure: Значи щастието, радостта и всичките им прозводни са показател че някой не е жив ?!

*

abroad

« Отговор #105 -: Февруари 13, 2010, 11:53:06 am »
:unsure: Значи щастието, радостта и всичките им прозводни са показател че някой не е жив ?!

;Dтова, като онази формула:

полужив = полумъртъв,

следователно

жив = мъртъв  ;D

« Отговор #106 -: Февруари 13, 2010, 04:32:39 pm »
написаното е по темата  квадрат слънце/плутон   ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #107 -: Януари 09, 2011, 07:48:55 pm »
Да видим и действието на транзитен плутон към квадратурата.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #108 -: Януари 09, 2011, 09:40:18 pm »

Марая, какво те интересува? Действието на транзитен Плутон в квадрат с натално Слънце?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #109 -: Март 09, 2011, 05:28:25 am »

Марая, какво те интересува? Действието на транзитен Плутон в квадрат с натално Слънце?

Да.... ;D ;D
Много гости четат темата...,днес цял ден бройкам като клюкарка... :confuse3: и реших да я бутна напред....:umnik:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ib

• *
  • 182
Re: плутон квадрат слънце в натала
« Отговор #110 -: Ноември 15, 2011, 10:38:50 am »
аз да побутна понеже ми стана интересно  :)

имам Плутон в 12-ти дом (АС скорпион) в квадрат със Слънце, Луна, Венера и Меркурий и опозиция с Юпитер :) да се гръмна малко ми е ...
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Grace

• 2257
« Отговор #111 -: Ноември 15, 2011, 09:42:11 pm »
какво очакваш като влезе в 5-ти дом? при мен също предстои, и транзита в 5-ти и квадратурата към Слънцето и после съвпад Луна.. :unsure:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #112 -: Ноември 15, 2011, 11:10:43 pm »
;D
нали има израз "умрях от радост"
плутон откакто е в козела ми квадратира луната и слънцето, предимно луната през изминалите 2г- мноого негативни емоции с членове на семейството от женски род, предстои пролетните месеци на 2012 да направи точен квадрат и със слънцето- ще има екшън... "пари нема действайте"  :blink:
иначе по дом все още си джитка в 4-ти  :unsure:
то откакто е там останах без дом, но да сме живи и здрави!

Един от тези членове на семейството от женски род да не е майка ти?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #113 -: Ноември 16, 2011, 02:03:10 pm »

Един от тези членове на семейството от женски род да не е майка ти?
майка ми е, но тя винаги е в конфликт с всички-зодия инат  ;D

А твоята майка имала ли е проблем с нейната майка?

« Отговор #114 -: Август 28, 2013, 02:14:07 pm »
Като изчетох всичко това,започнах да харесвам този квадрат в картата си. При мен Плутон е в съвпад и с ЮЛВ...Донесъл ми е доста загуби и драми,но вярвам,че всичко това ме е закалило по някакъв начин. Забелязала съм,че въздействам силно на хората около мен особено на мъжете. В състояние съм да ги променя из основи до ниво,което на мен ми харесва. Не знам дали е от квадрата или от Скорпионския Марс,но съм доста агресивна- физически и словесно,но само ако бъда предизвикана! Но пък как мразя властни и контролиращи мъже!!!  :angry: Не е истина просто! Заради този квадрат (вероятно) имам и проблеми с бащата.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #115 -: Август 28, 2013, 03:18:58 pm »
Сетих се за още нещо, което ми се ще да отбележа по повод плутоновите аспекти със светилата.
Плутон в твърд аспект със Слънцето или Луната понякога може да означава освен манипулативен и егоцентричен родител, т.е. родител, който "изземва" у детето неговото място и роля в семейството. Независимо от това дали семейството е пълно или някой от родителите липсва. Може да се стигне чак дотам, че целият живот на детето да се върти около този на родителя, като потребностите на детето отиват на заден план, остават незадоволени, пренебрегнати. Понякога Слънце/Плутон може да символизира и майката, ако бащата поради едни или други причини не е част от семейството. Майка, която поглъща цялото внимание на детето, "отровна" майка. В случая с младежа, чиято карта разгледахме, беше точно така. Майка му, независимо че беше на пръв поглед мила, дружелюбна, милосърдна и мъдра жена, бе същевременно и доста егоцентричен човек, особено през последните години от живота си, т.е. когато я познавах. Вероятно влошеното здравословно състояние и липсата на социален живот са си казали думата. Не зная каква е била преди, но съдейки по показателите в картата на младежа, като дете също не се е чувствал щастлив с нея, нито е бил спокоен в дома си. Там винаги цареше невероятен хаос. Но не може да се отрече силната му връзка с майката, грижеше за нея като за дете. Може да се говори за ранно поемане на отговорност за родител, а от гледна точка на астропсихологията - за разменени роли "родител/дете". За егоцентризма на единия родител говори и позицията на Уран в 4 дом, впрочем същото съм чела в една астрологична книга и за Марс. И мога да потвърдя от личен опит, че е така, Марс дава същото усещане и много често това е майката, не бащата. В случая с младежа опозицията на светилата с Плутон не дава отхвърляне, а по-скоро поглъщане от единия родител и това е майката, която го поглъща символично, ангажирайки цялото му време и внимание, макар и непреднамерено, просто така се случва. Целият живот на младежа се въртеше около майката и нейните потребности. Не знам дали го е осъзнавал, но дълбоко в душата си може да се е чувствал ограбен. Звучеше ми съсипан, когато разбрах, че майка му е починала, но мисля, че смъртта й може да е отключила спящия потенциал в хороскопа на сина й или поне някаква част от заложените възможности за развитие. Всъщност не знам как протича животът му оттам-нататък...
Браво,Лили! Много хубаво си го написала! Значи заради квадрата са и проблемите с майка ми-нейното задушаващо отношение и разменените роли. Като се изнеса сега по Новолунието (макар че не съм се прибирала там от 2 седмици)ще и кажа да редуцира вече телефонните си обаждания към мен!

*

Нова

• 3491
« Отговор #116 -: Август 28, 2013, 03:35:15 pm »
Ще се хвана за поста на Лили, аз съм с опозиция на плутон към луната и последното, което мога да кажа е, че майка ми и изобщо родителите ми са обсебващи. Дори напротив.
Моите родители са много "разглезени", имат много "послушни" деца, в смисъл такива, които никога никакви грижи не са им създавали, както впрочем и те на нас )))))

Не знам когато ни се наложи все пак някой на някого да създава грижи, как ще го преживее съответната личност.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #117 -: Август 28, 2013, 03:38:47 pm »
И аз не съм създавала грижи на нашите, направо съм идеална за осиновяване... някой да иска?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #118 -: Август 28, 2013, 03:45:17 pm »
И аз не съм създавала грижи на нашите, направо съм идеална за осиновяване... някой да иска?  ;D
То и аз,ама не пречи те да ми създават грижи! Ако имаше начим да се откажа от тях,щях да се разпиша с двете ръце и с двата крака  :blink:

« Отговор #119 -: Август 29, 2013, 03:51:53 pm »
Може ли някой със сигурност да ми каже дали имам квадрат Слънце - Плутон и Меркурий -Плутон със сигурност , или е само Луна квадрат с Плутон, защото една програма ми казва, че имам , а други , че нямам ето ми данните - гр.София 05.08.1986 18:30, балгодаря предварително :)