Здравей Гост

ПЕВЦИ

• 99 Отговора
  • 13314 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:ПЕВЦИ
« Отговор #20 -: Февруари 23, 2011, 11:13:17 pm »
При Бийонсе си е даден часа и респективно Асц

Еми вероятно съм проверила доста повече сайтове, щом ти казвам, че не е. Но ти ако искаш си го вземи предвид този час, твоя воля.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Май 13, 2011, 12:49:37 am »

Да  Уран и лилавата коса..... :57: толкова е показателно творчеството.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #22 -: Май 27, 2011, 06:48:33 am »
Мирабела му откри картата на Милко.  ;D
Това, което ми прави впечатление, е отново Везни-Дева. Също така от предишните карти определено ми се наби на очи, че повечето певци имат съвпад на Венера и Меркурий или Венера и Меркурий са в един знак, или поне са близко разположени. При него също има лъвско - Марс  съвпад с Плутон. Предполагам и тригонът на Марс към Нептун е изиграл роля, но това да кажат по-опитните :blink: А си мисля, че след като Марс и Плутон са диспозитори на Юпитер, а са и в съвпад, може би това дава "мачовските" теми в песните му ;D

По дяволите, и аз имам Дева и Везни акцентирани, защо хич не мога да пея :unsure: Никакъв глас, супер фалшиво го докарвам, иначе откъм сила и мощност на гласа съм повече от добре. Лошото ми пеене е точно обратно на вроденото ми чувство за ритъм  ;D и усещане за танца. Може би за да има хубав глас човек, трябва или Венера, или Меркурий да са на трон :rolleyes:
Просто разсъждавам.
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

« Отговор #23 -: Май 27, 2011, 06:57:28 pm »
Аз съм писала Митко ;D Оф, да ме прощава поп-фолка. Снощи беше много късно, когато му правих картата.

« Отговор #24 -: Май 27, 2011, 07:19:05 pm »
Ето картите на двама певци, които много харесвам. За жалост час на раждане не мога да открия. Като гласови данни има доста прилика между тях.

Chad Kroeger - вокалист на канадската група Nickelback. Има страхотно чувство за хумор, макар и доста вулгарно (просташко направо). Човекът обаче говори винаги директно, без да опакова нещата с панделки, дето викат американците. Обича чашката и високите скорости, редовно участва в сбивания по баровете. Typical bad boy. Много харесвам гласа му и баладите му - http://www.youtube.com/watch?v=5RtTFP2TNcM. Може би е АС Стрелец?

Chris Daughtry - вокалист на групата Daughtry. Той пък е точната противоположнос на Чад в личния живот. Баща на 4 деца (2 осиновени), сериозен човек, много приятен глас и външност (според мен де). Може би АС Лъв или Телец? При АС Лъв творческият съвпад Меркурий-Нептун и У1 Слънце попадат в 5-ти дом. Той пише сам песните си и доколкото знам пише песни и за други изпълнители.

« Последна редакция: Май 27, 2011, 10:43:03 pm от Mirabella »

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #25 -: Май 27, 2011, 09:45:16 pm »
И при Чад имаме Венера и Меркурий в един знак, че и Слънцето и Марс между тях. Диспозиторът на всичко това е във Везни :blink: Явно Везните са задължителни за човек на изкуството :rolleyes: Искам и аз :P
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

« Отговор #26 -: Май 27, 2011, 10:54:57 pm »
Пробвай се, Хони. Усещането за ритъм също е много важно. Казват, че Спайските хич не можели да пеят преди да ги научат (с изключение на Mel C.). Колеги, за гласовите данни какво гледате в една карта? Аз бих гледала У1, Меркурий, У3 и планети в 3-ти дом. Сигурно има и още други фактори, но аз не съм експерт, ще се спра на тези.
Хони, Меркурий (У1) във Везни в секстил със Сатурн. Положителни аспекти на Меркурий със Сатурн ги водят аспектите на математика, точните сметки, бистрия ум. Аз мисля, че се свързани и с правилното усещане за ритъм. Вторият ти У3 е Марс на трон, в секстил с Юпитер - наистина би трябвало да имаш силен глас. За сравнение при мен У3 е Венера, в 12-ти дом и то с негативни аспекти (най-точният от които е със Сатурн) - слаб ми е гласът, за викане хич не става. Най-много ми харесва творческият ти тригон Венера-Нептун и то във водни домове, което наистина си говори за богата фантазия и творчески способности.

Re: ПЕВЦИ
« Отговор #28 -: Декември 11, 2011, 06:22:45 pm »
Късметлийска комбинация между земя и огън. Този час на раждане би й отивал.

*

Uran

• 6041
« Отговор #29 -: Декември 11, 2011, 06:36:54 pm »
Съвпадът Слънце/Юпитер в телец в тригон с Луна си е казал думата. Очаквах и нещо в овен.
Пее като черна, а не виждам кое и дава този усет към специфичната ритмика.

« Отговор #30 -: Декември 11, 2011, 09:27:35 pm »
 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Shagrath  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

С не много сигурен час на раждане, ноо ... за мен най-добрия в жанра си (блек метъл).  ;D ;D ;D Колкото и да не се слуша масово таква музика, тия хора работят с най-високите и най-ниските честоти на човешкия глас, правят цели концерти, после пак имат глас, заслужават един поклон, най-малкото.  ;D
А специално за него не спира да ме учудва контраста между това на какво невинно момченце прилича на снимки без грим, които не са сценични и в др момент Погледът и Гласището които вади.  ;D ;D

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #31 -: Декември 12, 2011, 11:08:10 am »
 Слагам и аз карата на една моя любимка Патрисия Каас, и мисля, че картата на Едит Пиаф също си струва да се види  :blink: /час неизвестен и на двете карти/
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #32 -: Декември 12, 2011, 12:00:48 pm »
Впечатлиха ме картите, на хората които сте качили, най-вече с засиленото присъствие на знака Везни. Везните наистина отговарят за светския успех, но по лични наблюдения, това не е най-чувствителният знак.... нищо истинско не откривам в тяхното творчество, само комерс... но всеки си има вкус.

Прилагам картата на един певец, който никога не е бил "звезда" (celebrity - светска личност), въпреки, че е много известен. Всъщност е от онези личности, без време, инспирирали цяла нация и няколко поколения и за мен е един от малкото стойностни творци на 20 век. Естествено зодия Риби, и той е с Венера в 1 дом, съвпад с Уран, в Овен.

~Часът е точен - двойна риба, с Луна в Скорпион.

Johnny Cash

P.S. Ниски са му вибрациите на Джони Кеш за мен, наистина е депресивен, но е толкова истински, доказателството, че всеки човек, колкото и да е различен от теб, може да те трогне, докосне, ако твори от "душа". Всичко останало ... всъщност няма значение.

« Последна редакция: Декември 12, 2011, 12:24:04 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #33 -: Декември 13, 2011, 07:49:03 am »
Още един невероятен певец  :blink:

Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #34 -: Декември 13, 2011, 08:52:52 am »

Johnny Cash

w
Джони Кеш - певецът, за който разказва филмът "Walk the line" спечелил няколко оскара през 2005 година е осъден на 30 дни и 1000$ глоба след като на влизане в САЩ от Мексико в него са открити няколко стотици таблетки дрога.

http://shots.kriminalist.info/47.html

За своята 50-годишна музикална кариера Джони Кеш е написал над 1 500 песни и е носител на 10 награди "Грами".

http://www.bnews.bg/article-31244

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #35 -: Декември 13, 2011, 09:59:48 am »

Johnny Cash

w
Джони Кеш - певецът, за който разказва филмът "Walk the line" спечелил няколко оскара през 2005 година е осъден на 30 дни и 1000$ глоба след като на влизане в САЩ от Мексико в него са открити няколко стотици таблетки дрога.

http://shots.kriminalist.info/47.html

За своята 50-годишна музикална кариера Джони Кеш е написал над 1 500 песни и е носител на 10 награди "Грами".

http://www.bnews.bg/article-31244

:blink: Е луната в Скорпион си е казала думата  :P :P. Но забележителен живот, по лични наблюдения Рибите мъже са способни на това. Микеланджело, скулпторът е подобен пример - цял живот качествено творчество. Джони Кеш има много успешен връзка с друга "звезда" - певица, може би Венера в 1 дом, се проявява и така.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Uran

• 6041
« Отговор #36 -: Декември 13, 2011, 06:51:56 pm »
Патрисия Каас и на ме ми е любимка и гледам, че е астрален близнак на мой френд (пускала съм му картата).
Повече на лъв ми е приличала.

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #37 -: Декември 14, 2011, 09:57:43 am »
Патрисия Каас и на ме ми е любимка и гледам, че е астрален близнак на мой френд (пускала съм му картата).
Повече на лъв ми е приличала.
Има невероятно излъчване, на сцената е омайваща  :blink:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

« Отговор #38 -: Декември 14, 2011, 08:23:22 pm »
Шер
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #39 -: Декември 14, 2011, 08:30:37 pm »
 Знаеш ли Анабел, тези дни си въртя Джони Кеш ..харесвам му блендата
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.