Здравей Гост

ПЕВЦИ

• 99 Отговора
  • 13290 Прегледи
Re: ПЕВЦИ
« Отговор #60 -: Февруари 12, 2012, 10:53:31 am »
Прогресивна Луна съвпад натален ЮЛВ
Дирекционни възли - точен съвпад ЮЛВ - Асц, СЛВ- ДСЦ

ужасно е, толкова млада ! една от най-любимите ми певици ! много, много съжалявам !

В натала - У Асц - Нептун - в 8-ми дом и квадрат У8 - Венера и Слънце в 6-и. Не е предпоставка за дълъг живот;

Съгласна с теб. Показва и вероятна причина за смъртта - опиати. Този Боби Браун я погуби. Колко пъти жената се опитваше да се откаже от него и да се изчисти, но не. Ще ми липсва. Нека почива в мир! :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Февруари 12, 2012, 11:13:07 am »
Много жалко, толкова талантлива певица и все още млада! Мир на душата й.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #62 -: Февруари 12, 2012, 11:37:23 am »

Съгласна с теб. Показва и вероятна причина за смъртта - опиати. Този Боби Браун я погуби. Колко пъти жената се опитваше да се откаже от него и да се изчисти, но не. Ще ми липсва. Нека почива в мир! :'(

много интересна синастрия

*

Stella

• 7765
« Отговор #63 -: Февруари 12, 2012, 11:42:00 am »
Господарят на 1 дом - Нептун в 8-ми дом - стремеж към риска и към самоунищожение.
Наркотиците - Нептун в 8-ми дом в квадрат с Венера - У8.
А квадратът със Сатурн в 12-ти дом дава много необосновани страхове.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Февруари 12, 2012, 11:44:35 am »

Възлите и Сатурн са намесени изключително силно, затова като скачени съдове са били, независимо от проблемите в отношенията им... Интересно дали е имало физическо или психологическо насилие във връзката.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #65 -: Февруари 12, 2012, 11:48:59 am »
Имаше физическо насилие, това не е тайна. :(
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #66 -: Февруари 12, 2012, 11:56:49 am »

Възлите и Сатурн са намесени изключително силно, затова като скачени съдове са били, независимо от проблемите в отношенията им... Интересно дали е имало физическо или психологическо насилие във връзката.

да, много е показателно. въпреки, че връзката е била много разрушителна, дълги години не се разделяха - Сатурн държи много здраво, двойно подчертан при тях. Пък и съвпада на възлите с оста АСЦ/ДСЦ.
Привличането и ревността също са добре отразени - точна опозиция на Слънцата, опозиция Марс/Венера.
Негов Сатурн съвпад неин Юпитер У10 - не е бил благотворно влияние по отн на кариерата и. / меко казано /

« Отговор #67 -: Февруари 12, 2012, 12:16:47 pm »
Хирон в 1-ви дом в опозиция със съвпада Плутон-Меркурий по остта 1-7 много болка и автоагресия.Публката (освен съпруга и,който я биел) може би също  е била  причина за тези алкохолни и кокаинови зависимости-Слънце у6 в квадрат с Нептун и опозиция със Сатурн у11.Но се вижда,че тази публика е пленена от таланта и Луна у5 в съвпад с Юпитер у10 и втори господар на АС и двете планети са в секстил със Сатурн.Мисля,че и напрежението преди предстоящите Грами и са се отразили не много добре.Излизането и отново пред публика при положение,че в последните години е далеч от сцената,а и от тези зависимости е пострадал външния и вид и гласа и.
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #68 -: Февруари 12, 2012, 12:25:07 pm »
http://vbox7.com/play:f6783e7a

Поклон пред таланта ! :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #69 -: Февруари 12, 2012, 12:25:45 pm »
прави ми впечатление, че тр Хирон и Нептун са в сходящ съвпад към Асц и, а и двете са важни като позиция и аспекти в натала и + важни по отн на 1 дом.

*

Grace

• 2257
« Отговор #70 -: Февруари 12, 2012, 12:26:22 pm »
http://vbox7.com/play:f6783e7a

Поклон пред таланта ! :'(

присъединявам се !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #71 -: Февруари 12, 2012, 01:13:46 pm »
Слънчевото затъмнение от 10 декември е в точен съвпад с оста ИЦ-МЦ. Засяга както кариерата и, така и домът на края. Транзитен Плутон в точен съвпад с К11 - спечелените от кариера пари е в квадрат с Марс - управител на 2-ри дом - фалит.

Транзитен Сатурн в 8-ми дом - Сатурн е малефик, идва от 12-ти дом в дома на смъртта.

*

Grace

• 2257
« Отговор #72 -: Февруари 12, 2012, 02:17:40 pm »
Цитат
Слънчевото затъмнение от 10 декември е в точен съвпад с оста ИЦ-МЦ.

съвършено точно, да ! много показателно според традиционната астрология - дома на края.
А  прави само положителни аспекти към Луна, Юпитер, Сл, Сатурн.

*

Stella

• 7765
« Отговор #73 -: Февруари 12, 2012, 02:19:55 pm »
Цитат
Слънчевото затъмнение от 10 декември е в точен съвпад с оста ИЦ-МЦ.

съвършено точно, да ! много показателно според традиционната астрология - дома на края.
А  прави само положителни аспекти към Луна, Юпитер, Сл, Сатурн.

Но пък точно показва кои домове ще бъдат активирани през годината. В тях са транзитите на нодалната ос.

*

Grace

• 2257
« Отговор #74 -: Февруари 12, 2012, 02:26:22 pm »
Стела, 3/9 ?? рано е за 2/8..

*

Stella

• 7765
« Отговор #75 -: Февруари 12, 2012, 02:38:48 pm »
Стела, 3/9 ?? рано е за 2/8..

Аз говоря за самото лунно затъмнение на 18 градуса - опозицията на светилата по оста Близнаци-Стрелец, което е в точен съвпад с нейната ос ИЦ-МЦ /при мене беше в точен съвпад с оста асц. десц., затова ми е важно/. Нодалната ос може да е все още в 3-9 дом, но на 10 градуса от нея се отчитат затъмненията /било то частични или пълни/, независимо от дома и знака. В случая е показателно, че опозицията на Слънце и Луна попада на нейната ос ИЦ-МЦ. Това не е проста лунация, а ЗАТЪМНЕНИЕ, поради близостта на транзитните възли. Следователно ще действа не само в рамките на месеца /като обикновените лунации/ , а ще действа до следващото лунно затъмнение.

*

Grace

• 2257
« Отговор #76 -: Февруари 12, 2012, 02:58:16 pm »
да, затова спор няма. и аз го видях.

а това, което ме стресна е, че догодина има Лунно затъмнение, което ми е точен съвпад ИЦ/МЦ. !!  :unsure:  :o

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #77 -: Февруари 12, 2012, 03:35:20 pm »
Мир на душата и.
Толкова се плаша като ви чета и моята домофикация е същата и лунното затъмнение е било по оста IС- MC
Слънцето ми е също в Лъв в 6 дом и имам силно натоварени 6 и 7 дом
« Последна редакция: Февруари 12, 2012, 03:40:13 pm от karita »

*

Stella

• 7765
« Отговор #78 -: Февруари 12, 2012, 03:47:07 pm »
Нали знаете, че всичко е комплексно. Аз не си спомням да съм умряла, когато нодалната ос е транзитирала през 4-тия ми дом, но се изнесох от вкъщи, когато направи съвпад с Марс в 10-ти дом - управител на ИЦ. А сега сатурна е там и ще чакам да видя какви ще ги снесе.

« Отговор #79 -: Февруари 12, 2012, 03:48:36 pm »
Нали знаете, че всичко е комплексно. Аз не си спомням да съм умряла, когато нодалната ос е транзитирала през 4-тия ми дом.

Този коментар кърти! ;D Хихихи Браво!