Здравей Гост

Новолунието във Водолей

• 74 Отговора
  • 9396 Прегледи
Новолунието във Водолей
« -: Февруари 12, 2010, 10:26:52 pm »
Щото има тренд да се пуска тема за актуалните новолуния, та реших да подпочна една такава.  ;D

Де ще ви се състои предстоящото новолуние и какви аспекти ще образува?

На мен ще бъде в 7-ми, в 2 градуса съвпад с К7 - ще ставам още по-голям посредник ;D Ще направи много точен тригон с нат Сл/Уран, а при мен  :ura: е У7-ми.

:aquariuss:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Новолунието във Водолей
« Отговор #1 -: Февруари 13, 2010, 07:22:54 am »
новолунието ще бъде в съвпад с асцедента ми на 26,34* водолей. ще активира големият въздушен тригон Ас+Юпитер+Мерк / Сатурн+Луна / Уран. явно за пореден път цялата карта ще е задействана.

два дни след новолунието съвпада на Юпитер и Венера пък попада върху наталния Фолус в квадратура с натален Нептун, който ми управлява Слънцето...

абеее тя дълга и широка  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #2 -: Февруари 13, 2010, 09:03:28 am »
    А на мен ще е абсолютно точен съвпад с МС-то 25.20 гр. - и на 1 гр. от СЛВ - и всичко се задейства - Тао-та, дротици, мротици... :93: - е.и му лелята. И ко, след толкова транзити, новолуния, пълнолуния и тежки аспекти, да не съм мръднала - ни на йота...Кво сте зациклили - тооо транзит, онзи транзит... ;D

« Отговор #3 -: Февруари 13, 2010, 09:47:12 am »
Новолунието във Водолей ще ми е в 6 дом в тригон към СЛВ /10д,секстил Юлв

битовизми- разкъртих банята, предстой да ми разкъртят два зъба,
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4 -: Февруари 13, 2010, 10:01:21 am »
На мен Новолунието ще ми бъде точно върху прогресивно Слънце и се чудя дали ще му повлияе,но като виждам че транзитите влияят на прогресиите, като нищо и това ще повлияе  :-\  То е в 6ти дом ,да не взема да се разработя много  ;D

Иначе е  на полусекстил от натално Слънце,а вече се убедих че Новолунието си работи и с полусекстилите.

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Февруари 13, 2010, 11:37:39 am »
Пада ми се в мидпойнта Луна/Меркурий във 2-ри дом. В този дом имам новолуние по рождение, само че в други градуси.
Но февруарското от тази година е в съвпад с Хирон и Нептун. Не трябва да пропускаме този факт. Хирон е лечителят, "целебната сила на болката", а Нептун е "великият анестезиолог". Двете небесни тела в съчетание предполагат "розови очила" и притъпяване на болката; осъзнаването идва от после, когато реалността надигне глава (при разпадането на стелуима)...може да има и сълзи.

*

abroad

« Отговор #6 -: Февруари 13, 2010, 11:39:46 am »
На мен Новолунието ще ми бъде точно върху прогресивно Слънце и се чудя дали ще му повлияе

То и при мен така, сигурно заради 7те години, с които те изпреварвам, а ти ме водиш със 7 дни :P
Нищо не очаквам, макар и там да е и прогресивният ми Юпитер :lol:

*

Nebesna

« Отговор #7 -: Февруари 13, 2010, 11:46:23 am »
Съвпадът на новолунието с Хирон и Нептун предполага и акт на милосърдие и/или пожертвувателност.

*

holanda

« Отговор #8 -: Февруари 13, 2010, 03:07:41 pm »
Новолунието във Водолей ще ми е в 6 дом в тригон към СЛВ /10д,секстил Юлв

битовизми- разкъртих банята, предстой да ми разкъртят два зъба,
:57: :57:  :88: ;D

*

holanda

« Отговор #9 -: Февруари 13, 2010, 03:12:11 pm »
Съвпадът на новолунието с Хирон и Нептун предполага и акт на милосърдие и/или пожертвувателност.

на мен като всичко ми е в 5 дом,мойта проява на милосърдие ще е бая сексуална :P :P :P.Довечера съм на рожден ден,може да не се ''опазя'' преди новолунието  ;D ;D :P :-[

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #10 -: Февруари 13, 2010, 03:40:12 pm »
Точно на върха на 5-ти ми е новолунието, но за съжаление никакви мажорни аспекти не прави,само септил със Слънце, но не съм убедена, как точно ще подейства и дали  ще се прояви.Щом е във водолей новолунието, гледам си и Уран -  къде ми е, на върха на 6-ти.Дали няма да срещна момък на работното си място ;D
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Февруари 13, 2010, 06:19:01 pm »
Много ме притеснява Нептун в съвпад с новолунието. И без това по новолуние стават природни бедствия - а Нептун е сигнал за бедствия от вода.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #12 -: Февруари 13, 2010, 06:47:32 pm »
Много ме притеснява Нептун в съвпад с новолунието. И без това по новолуние стават природни бедствия - а Нептун е сигнал за бедствия от вода.

Те, потопите, вече почнаха из страната.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #13 -: Февруари 13, 2010, 07:14:04 pm »

Те, потопите, вече почнаха из страната.

ммм даааа, така си е. по улиците е кошмар от локви, кал и тук таме по някоя неразтопена пряспа - пълна гнус. изведох звяра и милото то, като се върнахме все едно се беше къпало в кал  :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #14 -: Февруари 14, 2010, 06:43:29 pm »
новолунието във водолей при мен съвпадна с мидпойнта слънце/луна. наред с това прави тригон в съвпад с нептун и хирон към юпитер.
цял ден получавам съобщения от мъжа ми....
спомени ли го мъчат или нещо друго не знам. доста съм предпазлива когато знам ,че тук е нептун в съвпад с хирон. аз имам нептун в 12-ти , а хирон в 4-ти , а съвпада им в знака на уран ме кара да виждам и изживявам болката по един по-различен начин от вкуса на нептун и хирон.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #15 -: Февруари 14, 2010, 08:24:49 pm »
На мен Новолунието в 6ти дом вече се прояви по единия параграф-здраве-точно днеска лекувах ужасна пришка на малкия пръст на десният ми крак,която вчера вечерта изведнъж видях с огромният си мехур след като се чудих защо ме боли там   ;D

Това явно ще да е от Нептуна,щото това е частта на Рибите.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #16 -: Февруари 14, 2010, 08:28:09 pm »
 нухе , обривите са по плутон , ходилата по рибите ;)
водна ли беше? ;D ;D по луна и нептун.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #17 -: Февруари 14, 2010, 08:28:15 pm »
На мен Новолунието в 6ти дом вече се прояви по единия параграф-здраве-точно днеска лекувах ужасна пришка на малкия пръст на десният ми крак,която вчера вечерта изведнъж видях с огромният си мехур след като се чудих защо ме боли там   ;D

Това явно ще да е от Нептуна,щото това е частта на Рибите.

Оооооох! Ще припадна вече!

*

Синухе

• 4978
« Отговор #18 -: Февруари 14, 2010, 08:37:32 pm »
Ми така се случи сега какво да направя,споделям за статистиката -само да няма припаднали,ще оживея!  ;D

Водна беше,заради и което казах че е виновен Нептуна в съвпад с Новолунието,а Lillie така ме е цитирала,че излиза че от алкохолни запои  :lol: Пък аз милото, не съм близнал нищо,нито вчера,нито днес,чак вече срамотиите да ме хванат  :-[ :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Февруари 14, 2010, 08:40:59 pm »
Lillie така ме е цитирала,че излиза че от алкохолни запои  :lol:

Нямах това предвид, но честно казано не ти разбрах словореда, а някой страничен човек, ако не знае, че става реч за злощастната ти пришка, хептен ще се обърка. Нали знаеш, че буквички, цифрички и словореди са ми професионално изкривяване?  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.