Здравей Гост

транзитите на нептун

• 539 Отговора
  • 88342 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: транзитите на нептун
« Отговор #500 -: Май 06, 2013, 02:40:40 pm »
Някой преминал през съвпад на Нептун с ИЦ

В момента ми е близо до ИЦ, на 1 гр. от нат. Марс, скоро съвпадът ще стане точен.
Засега не отчитам събития, но както споменах по-горе, напоследък имам странни изживявания - имам чувството, сякаш "плувам", а нощем преди да заспя има усещане за отделяне от тялото.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #501 -: Май 06, 2013, 03:00:07 pm »
Познато ми е това...и с отделяне от тялото..и с плуването.
При това Нептун по транзит е в каре с нодална ос...и Меркурий....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #502 -: Май 06, 2013, 03:30:04 pm »
Някой преминал през съвпад на Нептун с ИЦ

В момента ми е близо до ИЦ, на 1 гр. от нат. Марс, скоро съвпадът ще стане точен.
Засега не отчитам събития, но както споменах по-горе, напоследък имам странни изживявания - имам чувството, сякаш "плувам", а нощем преди да заспя има усещане за отделяне от тялото.

Лили, усещаш ли някакви вибрации преди това усещане за отделяне или точно преди унасяне?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #503 -: Май 06, 2013, 03:41:57 pm »
Трудно ми е да го опиша, по-скоро усещам някакво присъствие в стаята.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #504 -: Май 06, 2013, 03:48:32 pm »
При всеки е различно може би.
Аз съм достигал само до вибрациите  :blink:.
Преди години почти бях успял, усещах се на около метър над "себе си", но се уплаших. После ме беше яд  ;D
И последно когато Нептун беше в съвпад с Луната ми, започнаха вибрациите. Но само дотам. Тогава започнах и да чета литература за OBE (out of body experience).
Ако успееш да излезеш ще бъде страхотно, така мисля, де  ;)

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #505 -: Май 06, 2013, 04:13:17 pm »
Сега имам и дирекция на Нептун към натална Венера (квадрат) - осъзнах нещо много важно, един модел в отношенията, който повече категорично няма да толерирам. Нептун ми помогна да разбера нещо важно за себе си - какво отношение повече НЕ бих приела в една връзка. Компромиси повече не може да има.
Аз осъзнах същото,само че при дир. Нептун съвпад нат.Венера,както и фактът,че платоническата любов е нещо много хубаво! ;D
Можеш да обичаш,без да притежаваш някого,това е нещо супер ново и непознато за материалистичната ми Венера.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #506 -: Май 06, 2013, 04:40:23 pm »
Ако успееш да излезеш ще бъде страхотно, така мисля, де  ;)

Веднъж изляза ли, няма да искам да се връщам повече.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #507 -: Май 06, 2013, 06:31:37 pm »
Ха  ;D,
това което съм чувал е, че хората стават доста по-спокойни и не се впечатляват от дреболии.
Дори астрологията може да им се стори ... средна работа.

*

Uran

• 6041
« Отговор #508 -: Май 06, 2013, 09:07:38 pm »
На мен ми се е случвало да изляза, но бях надрусана с Диазотен оксид- райски газ. ;D
Всичко това- по медицински причини.

*

Papy

• 4343
« Отговор #509 -: Май 06, 2013, 09:13:59 pm »
На мен ми се е случвало да изляза, но бях надрусана с Диазотен оксид- райски газ. ;D

Разкажи, разкажи :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #510 -: Май 06, 2013, 09:21:30 pm »

Разкажи, разкажи :)
Усещането е за изстрелване от тялото. Наблюдаваш се отстрани. Няма емоции, няма това е добре, а това- зле. Образите са плоски и ярки, като в компютърна игра. Не бих определила преживяването като приятно, а като странно и необичайно. Лишено е от емоции и осезание- просто наблюдаваш, а когато анестезията започне да отслабва, форсираш се надолу, през етажите към тялото у дома.

*

Papy

• 4343
« Отговор #511 -: Май 06, 2013, 09:26:21 pm »
Значи тялото беше "вкъщи"
Мен се ме е било страх като изляза, да не би да реша да не вляза :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #512 -: Май 06, 2013, 09:34:20 pm »
Няма болка, но няма и никакви емоции. Няма полярност. Това не знам дали е добре. На някой може да му се стори и така. Когато се съвзех, лекарят ме попита дали много съм бродила. Знаят ефекта, а вероятно са го и пробвали. Имах обаче усещането, че  съм дрънкала глупости. :-[
 ;D

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #513 -: Май 06, 2013, 09:39:01 pm »
Няма болка, но няма и никакви емоции. Няма полярност.

...случвало ми се е подобно, пак при медицински интервенции;
много ясен спомен имам ~ като пътуване е, с много голяма скорост, усещане за лекота и безграничност; "пристигнах" до място, където всичко бе от златна светлина, пластично и преливащо се... Не успях "да вляза" - трябваше да се върна обратно ...после се събудих...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Papy

• 4343
« Отговор #514 -: Май 06, 2013, 09:42:25 pm »
Имаше един филм за едни студенти по медицина, които изкуствено се поставяха в кома и изживяваха разни извънтелесни уроци
Ако са знаели колко е лесно с райския газ...:)

Нептун ми скоро ми правеше секстил с венерата, доста ме върна назад във времето, когато всякакви мистики ми бяха като магнит

*

Papy

• 4343
« Отговор #515 -: Май 06, 2013, 09:44:56 pm »
Относно изживяванията на лили, на мен като ми се случваха подобни неща, го приех много сериозно и взех мерки, не беше никаква сънна апнея, щото в стаята веднъж се случи да спи и друг човек и се беше побъркал от страх

« Отговор #516 -: Май 06, 2013, 09:46:48 pm »
 ;D
идеята е да е осъзнато всичко което се случва, излизане или осъзнато сънуване.

« Отговор #517 -: Май 06, 2013, 09:47:33 pm »
Относно изживяванията на лили, на мен като ми се случваха подобни неща, го приех много сериозно и взех мерки, не беше никаква сънна апнея, щото в стаята веднъж се случи да спи и друг човек и се беше побъркал от страх

Какво се случи?

« Отговор #518 -: Май 06, 2013, 09:55:00 pm »
Имаше един филм за едни студенти по медицина, които изкуствено се поставяха в кома и изживяваха разни извънтелесни уроци

http://en.wikipedia.org/wiki/Flatliners
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #519 -: Май 06, 2013, 10:06:09 pm »

А той как е описал твоето състояние?

Ако не е сънна апнея, какво е тогава?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.