Бе и аз искам да ми стигат.
И никога не съм оставала съвсем пък без пари.
Обаче ми писна да се боря за оцеляване.
Искам да си живея живота спокойно.
Ма е Синухе рече, че требе да проработя и чуждите пари с тоя осми дом.
Ама как да се докопам до чужди пари.
И после така ще ги отработя...
И аз имам връзка между 2-ри и 8-ми дом. Господарите на 8-ми (Слънце и Луна) са ми във 2-ри дом. По втори дом са твоите лични материални ресурси, с които разполагаш. По 8-ми дом не са чуждите пари, а
парите от партньорство. По 8-ми дом са общите пари. Лично аз винаги съм обичала да работя в малки групи и колективи, защото смятам, че колективното творчество е по-силно от личното творчество. Освен това в група хората се мотивират един-друг и се дърпат напред. Когато ги обединиш около кауза, още по-добре работят. Сега ми просветна, че създавайки фондацията, аз всъщност създадох един малък егрегор. Сега този егрегор си има име, отличителни знаци. Той съществува вън и независимо от мен. Има си натална карта, случват му сее събития. Аз му избрах рождена дата. Той е ЛИЦЕ. Юридическо, но все пак лице. Аз не харесвам изцяло наталната си карта, но тази организация ми дава други допълнителни възможности. По една чиста случайност аз заапълвам, чрез фондацията неща, които ми липсват на мен в натала. И това е станало съвсем несъзнателно. Например аз имам Венера, Меркурий в Риби. В талната карта на фондацията са в Дева. Моят натален Юпитер е в 8-ми дом, а този на фондацията - във 2-ри дом. Някак си имам усещането, че това ми дава допълнителни възможности, даже имам усещането, че съм надхитрила съдбата, което сигурно не е така, но усещането ми е такова. Понеже ние не можем да избираме дата на собственото си раждане, но можем да създадем организация, тогава когато си искаме...Минала е само 1 година дейност, а вече името ни започва да работи за нас.
Кайли, ако ти си контактен човек и имаш идеи, организирай си егрегорче.