Здравей Гост

можете ли да ми кажете дали скоро ще забременея

• 30 Отговора
  • 5536 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:можете ли да ми кажете дали скоро ще забременея
« Отговор #20 -: Февруари 25, 2010, 10:49:43 am »
Цитат
Галика:

" Здравейте момичета...съжалявам че повече не влязох във вашия форум...но останах с впечатлението, че не ми е тук мястото...
но ви благодаря, че се ангажирате да ми помогните....не съм браменна със сигуронст...на 100% много ми се иска да е така, но няма начин...с моя партньор казвам партньор, защото не сме женени... живеем на семейни начала, защото той не вярва  в брака...дете е на разведени родители...и не смята, че брака води да нещо добро в една връзка, напротив смята че брачната институция променя отношенията между партньорите в негативна светлина...така, че започнах да свиквам с мисълта, че никога няма да се оженим....така по въпроса каде се намирам сега в момента живея в гр.Добрич.../родена съм в гр.Балчик по случайност....акушерката, която е била на смяна в болницата в Добрич, е емала рожден ден на 14,05...така, че транспортирали майка ми в Балчик...изживяла е истински кошмар с моето раждане ...щяла е да ме роди в линейката...в асансьора на болницата...а в родилната зала на балчишската боница...едва не съм умряла т.к. са се загубили тонавете ми...контракциите на майка ми са затихвала....била е истински кошмар по нейните думи...и тя не помни точния час...и не се сеша дали е било петък или четвъртак..../
Не съм имала предишни бременостти...а имах възпалине на десния яйчник, проблем, който уж лекувах в миналото...но се оказа, че не е излекуван напълно и се е превърнал в хроничен...за сега уж вече яйчника ме е добре....само че ми откриха раничка на шийката на матката...която ако не се лекува може да даведе до рак...така че ми предстои да ми я горят...а това ме притеснавя да на доведе до стерилитет /съжалявам, че навлязох в толкава големи интимни подробности, но се надявам да е от палза/

а по въпроса за приятеля ми какаво да ви кажа, наистина е налице проблем...и си мисля, че е психологически...и причината за това е в мен...как да ви обясня...жената е много емоционално създание...трудно преживява факта, че не може да стане майка...всъщност не вярвам някога някоя жена на земята да може да преживее този проблем....има момети, когато не си на себе си...надявам се  и се моля никоя жена да не преживява това, чувство...ужасно е....само, чевок който го изпитал маже да ме разбире...но повярвайте не ви го пожелам...не ...та единствия, човек, който наблюдаваше тези състояния на духа ми е приятеля ми...явно съм го идтормозила с непрекъстатите си стархове...и натяквания че трябва да правим. секс....понякога го тормозя с дни....ох дали някога ще ми го прости...та напоследаък има проблеми с ерекцията...опитва се да изпални желанието ми ...но се притеснява...няма фин. проблеми...въприки, че работата му е свързана с голямо психически натоварване....
а и той все отлага да си напрови спермограма...и мисля, че усеща, че аз го обвинявам, че нямаме деца...не съм го казала...но знае че си го мисля....позвнаваме се отлично един друг....така, че това е проблема при него...
А колкото да това, дали и той иска да имаме деца...убедана съм, че е така ...много пъти го е казвал, но иска от мен да се успокоя...вярва, че някой ден ще стане...не иска да го пришпорвам...а аз патката в някои моменти го влудявам...стигна се до там да не иска да превим секс цял месец...а само да сме гушнати...изключае тзи проблем се разбираме прекрасно...никога през живото си не съм се разбира так с мъж...помогна ми де се справя с много недостатъци от характира ми...само тази мания за дете не успя да ми избие от главата...смисал да не я превръщам в мания...да не превръщам във фикс идея

Прехвърлям тук поста,защото не мога да се разхождам из целия форум. Маркираното с по-дебел шрифт се вижда в хорара и благодаря за уточненията. Съвпадът на Меркурий с Нептун ме наведе точно на психичен проблем от негова страна, но не смеех да го спомена. Добре, че го каза, защото точно това дава от медицинска гледна точка. Галика, успокой се и не го травмирай психически, да не плачеш после. Има всички предпоставки в хорара за забременяване. За раничката не се тревожи. Купи си от аптека вагинална помпичка за промивки. Купи си от билкова аптека смрадлика и прави отвара. След като се поохлади,сипи в помпичката от отварата и прави всяка вечер от тези промивки. Опитай първо така да излекуваш раничката. Но преди и след всяка промивка помпичката се изварява за стерилизация.
« Последна редакция: Февруари 25, 2010, 10:53:51 am от Скарлет »

*

galika

« Отговор #21 -: Февруари 25, 2010, 10:51:33 am »
здравейте, аз ви отговорих, но в темата за хораните въпраси!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #22 -: Февруари 25, 2010, 10:52:28 am »
Видях,но разводняваме всичко с писането в 2 теми.  :blink:

*

galika

« Отговор #23 -: Февруари 25, 2010, 10:58:04 am »
по въпроса за раничката...питах гинеколажката, според нея смрадликата разбигавяла матката...и настоява за горане...а по въпроса за моя сладур...от снащи насам ми стана ясно, че сам го притиснала....дано само не е касно...ще се пробвам да се променя...много го обичам...и и сках, като даказателство за любовта си да му родя детенца...

*

galika

« Отговор #24 -: Февруари 25, 2010, 11:03:39 am »
Чета и двата поста....така че още ваднъж благодаря!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #25 -: Февруари 25, 2010, 11:06:03 am »
Всеки гинеколог дава различни съвети. Този съвет ми го беше дала естествено гинеколожка. Не съм го измислила аз. Дори и по отношение на забременяването да светна желаещите.  ;) Ако се пият 2-3 месеца противозачатъчни таблетки и като се спрат към май,юни забременяването е вързано в кърпа. И това е изпитана марка, но е желателно всеки да се консултира с гинеколог дали може да пие противозачатъчни и най-вече какви да пие. Зависи от здравословното състояние на всеки. Това се предписва само на абсолютно здрави хора.

« Отговор #26 -: Февруари 25, 2010, 11:06:12 am »
   Ммм, душата ти направо си се вманиачила на тази тема, той горкия се чувства като инструмент за постигане на твоите цели. Защо като доказателство ще му раждаш деца. Нека Бог ви дари с деца, като доказателство на взаимната ви любов и поддръжка....Важното е той, да знае, че с деца или без деца - ти пак ще го обичаш цял един живот....за да се успокои /привидно е спокоен, но поема като вина, твоето безпокойство/ и да не зацикля на твоята тема...

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #27 -: Февруари 25, 2010, 11:12:43 am »
Така е, затова споменах, че се иска преглед от лекар-специалист и добро здраве. Но аз, колкото и да ви струва смешно, имах такъв проблем между 1 и 2 дете по други причини. Затова и прибегнах до този метод и стана.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #28 -: Февруари 25, 2010, 11:21:23 am »
Във всяко стадо има мърша. Не е само при лекарите. Не мога да се оплача от тези, на които съм попадала, а личната ми лекарка е цяло съкровище.  :blink:

« Отговор #29 -: Февруари 25, 2010, 12:47:47 pm »
Не съм имала предишни бременостти...а имах възпалине на десния яйчник, проблем, който уж лекувах в миналото...но се оказа, че не е излекуван напълно и се е превърнал в хроничен...за сега уж вече яйчника ме е добре....само че ми откриха раничка на шийката на матката...която ако не се лекува може да даведе до рак...така че ми предстои да ми я горят...а това ме притеснавя да на доведе до стерилитет /съжалявам, че навлязох в толкава големи интимни подробности, но се надявам да е от палза/
Здравей,Галика,аз съм оперирана 2003 от киста на яйчника-кистата беше доста голяма обгърнала изцяло десния яйчник като случих на лекар и не ми е отстранено нищо от яйчника.До ден днешен не съм имала повече проблеми единствено раничката,която ми откриха и беше изгорена-неприятно като усещане,но не е болка за умиране-неприятно е единствено течението след това и това се преживява след месец.Добре е да да ти изгорят раничката,но това твърдение,че води до рак на шийката на матката отдавна е оборено,че не е вярно.Хубаво е да четеш и да се интересуваш от женските проблеми и да не приемаш всичко толкова вътрешно,защото има много по-страшни неща.Най-важно е да си спокойна и всичко ще се нареди!Желая ти скорошно забременяване!
Докато дишаш...надявай се!

*

galika

« Отговор #30 -: Февруари 25, 2010, 01:23:55 pm »
marygadie, а забременея ли след тези процедури...и може ли да кажеш кой е лекуващия те гинеколаг и ивентуално тел. за връзка...
а по въпроса за женсиките праблеми ....гинеколожката ми забрани за известно време....т.к. видя до какво стояние се бях докарала /психически се сринах, не друго/ при един от прегледите...