Здравей Гост

търся съвет

• 9 Отговора
  • 1725 Прегледи
търся съвет
« -: Февруари 24, 2010, 07:30:03 pm »
Здравейте, казвам се Илиана.
 Разбрах за този сайт от една моя приятелка и реших да се обърна към Вас за съвет.
 Напоследък ме е стегнала шапката и ми се иска да сменя работата си.
 Дълго мислих и реших да направя кардинална промяна.
 До тук добре, но на къде да поема?
 Прегледах доста хороскопи за моята зодия, по направих си и аз някои изчисления и какво се оказа - работа с международен елемент. Абе, то много хубаво, ама моя английски е доста зле. И за това реших да Ви попитам.
 Предоставям Ви моите данни пък "какво сабя покаже" или "какъвто ми бил късмета"
 Ето данните ми: Илиана, родена съм на 17.07.1971 в гр. София в 21.30 часа.
 Разчитам на Вас за идеи.
« Последна редакция: Февруари 26, 2010, 08:17:32 am от ilianaPe »

*

abroad

Re:търся съвет
« Отговор #1 -: Февруари 24, 2010, 08:04:20 pm »
А тази приятелка не ти ли каза, че няма нужда да си изписваш трите имена :P
И дай първо ти идеи, пък ако някой има има желание ще сподели, доколко или не са удачни
Качвам картата ти, за по-голямо удобство на останалите

*

Asol

• 4140
« Отговор #2 -: Февруари 25, 2010, 10:08:42 am »
Към нещо да имаш предпочитания, което да ти си отдава повече? В момента Нептун ти е в съвпад с асцендента, което може да е предпоставка да се чувстваш объркана. "Стягащи" шапката аспекти има в наличност в този момент.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3 -: Февруари 25, 2010, 10:14:32 am »
 и желание за "чужбина"
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4 -: Февруари 25, 2010, 10:17:54 am »
и желание за "чужбина"

...може да е желание да си отвори адвокатска кантора примерно  :P  или просто промяна на светогледа по някакъв начин  ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5 -: Февруари 25, 2010, 10:20:55 am »
Абе и аз се чудя що пък този "международен" елемент. Поради Юпитер в девети ли? :-\
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6 -: Февруари 25, 2010, 10:24:51 am »
Предполагам и Марс в 12 дом, северен възел. Марс като класически управител на 9 дом.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #7 -: Февруари 25, 2010, 10:27:20 am »
... тя си има връзка по линията 3-9 дом - може по някакъв начин работата й да е свързана с комуникация, пътуване, обучение ...диспозитора на шести и Слънцето е Луната, която е в опозиция с Юпитер - 3-9 дом, който пък от своя страна управлява МЦ.

« Отговор #8 -: Февруари 25, 2010, 08:47:40 pm »
Здравейте!
Благодаря на Всички за съдействието.
Оказва се, че наистина сте добри.
Преди години бях адвокат, но се отписах. Не можех да взимам пари на хората /все ми беше жал/.
Сега съм юрисконсулт в една фирма и пак работя за малко пари, защото фирмата има финансови проблеми /държавата не се разплаща за свършена работа почти две гидини, а ако осъдим държавата вече няма да имеме работа-кактво ще кажете  - омагьосан кръг/.
И така съчувствиет към всеки и към всичко ме постави в положението да работа по 12 часа за тоя дето клати гората.
Уморена съм.
Искам нещо ново, но дали да продължавам с правото или да изтърбушя целия си живот и да започна на чисто?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #9 -: Февруари 26, 2010, 05:55:14 pm »
Искам нещо ново, но дали да продължавам с правото или да изтърбушя целия си живот и да започна на чисто?

Това идва от прогресивната Луна в 8 дом...
Ха тя била  управител на 5 дом.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!