Здравей Гост

Агресията във вашия натал!

• 234 Отговора
  • 34289 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Агресията във вашия натал!
« Отговор #120 -: Март 12, 2010, 11:34:22 pm »
Плутон отмъщава и го прави много тежко, така че винаги оставя следи след себе си, да го запомнят.

все си мисля ,че отмъщението не е по плутон! ако трябва да отмъсти ,той унищожава  :blink: ,няма време за спомени.
според мен сатурн в аспект с марс е по отмъщението. сатурн е инкасатор , марс е действието.
запазена марка са ми два израза ;D ;D ;D ;D
сатурн определя присъдата - плутон я изпълнява./това от опит/
и тежкарите/ плуто ,нептун , уран , хирон/.

иначе си права за творческите аспекти на луната :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #121 -: Март 12, 2010, 11:50:08 pm »

все си мисля ,че отмъщението не е по плутон! ако трябва да отмъсти ,той унищожава  :blink: ,няма време за спомени.
според мен сатурн в аспект с марс е по отмъщението. сатурн е инкасатор , марс е действието.

[/quote]

Значи Сатурн е съда или по-скоро присъдата, Плутон е палача, а Марс е гилотината  ;)
Марая, а защо включваш Хирон?

*

Марая

• 28287
« Отговор #122 -: Март 12, 2010, 11:57:46 pm »
Марая, а защо включваш Хирон?

ако приемем , че хирон е моста ,болката ,лечението ,както и времето в което "пътува" през знаците и домовете , си е доста тежкар.
това ,че малко се знае за хирон го прави не по-малко важен от всичко осстанало в хороскопа.
м/у другото все си мисля ,че колкото е по-малка една планета ,толкова по-тежка е масата и ,както и въздействието й.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #123 -: Март 13, 2010, 07:15:49 am »
http://vbox7.com/play:d30a2496

хайде кажете, къв марс има мацката за да си отмъсти така

http://vbox7.com/play:2581cfd9

а това лапе трябва да  е с марс в рак ;)

http://vbox7.com/play:fd5650b3

ами тези, отмъщават си по разл.начин, какви асп .имат, но винаги с действие, значи марс участва, розовият клин ме впечатли

http://vbox7.com/play:46a316a7

тука  от бебе много яд е насъбрал

http://vbox7.com/play:fde7b322
отмъщение от ревност, какви са аспектите да ти падне пердето :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #124 -: Март 13, 2010, 07:23:56 am »
отмъщението - престъпление или наказание :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #125 -: Март 13, 2010, 07:47:19 am »
отмъщението - престъпление или наказание :o

отмъщението - престъпление пред закона, наказание за съвестта ти и голямо удоволствие за егото ти  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #126 -: Март 13, 2010, 10:18:30 am »
     :blink: Колкото  и да съм наранена, не отмъщавам, оставям на времето. Не искам да трупам негативи. Но понякога, след много време, когато вече съм забравила, така се случва, че по някакъв начин без да искам действам и един вид излиза като отмъщение. Дали защото Сатурн работи за мен /времето/, който е най-силен в картата, дали защото гилотината ми Марс /скорпион/ дълго е чакала да падне и дали защото Плутон - анарета и стационарен, сам решава кога това да стане....

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #127 -: Март 13, 2010, 10:56:06 am »
http://vbox7.com/play:d30a2496

хайде кажете, къв марс има мацката за да си отмъсти така

То това не е отмъщение,а нещо като групова хард игра-Марс във Водолей или в аспект с Уран.Агресията се проявява изненадващо и със смях,защото тук не е толкова агресия,колкото желание за шок и забавление от изненадки по Марс  ;D Известна лудост също си присъства-но просто като различно отношение към агресията тук,как да се изяви така че пак да са си приятели.

http://vbox7.com/play:fde7b322
отмъщение от ревност, какви са аспектите да ти падне пердето :rolleyes:

Марс в Овен-заради колите и директният сблъсък.Марс в Овен обича да чупи най-много,защото това е най-силната агресия насочена навън  ;)

*

Инти

• 2068
« Отговор #128 -: Март 13, 2010, 11:00:41 am »
все си мисля ,че отмъщението не е по плутон! ако трябва да отмъсти ,той унищожава  :blink: ,няма време за спомени.

Според горе написаното аз трябва да съм много отмъстителна натура, защото имам Марс квадрат Сатурн в Скорпион, че и  Луна в Скорпион.

Гледа се според мен и ценносттната система - Венера. При мен Венера е в съвпад с Нептун и затова лесно прощавам, но ако се налага съм и твърда, т.е. не съм отмъстителна и злопаметна, а просто за мен човека  е една нула. Пълен неутралитет. Нито плюс, нито минус, т.е. нито агресия, нито изпитване на каквито и да било чувства които да обръщам навътре.

Ако е зле поставена Венера, тогава Марс ще поддаде и агресивното поведение ще бъде наяве, той е открит и напада директно, докато Сатурн иска да те накаже справедливо, за да си научиш урока, не просто да отмъщава, това са две различни неща. Не винаги отмъщението е обективно, то може да е продукт на емоция - Марс, без да се замислиш.
Ако нямаш нужната наработена ценносттна система, морал, хуманност- Водолей, тогава и Марс , Сатурн и Плутон ще си действат отмъстително, макар че за мен, само един Плутон може да ти изобрети отмъщение от класа.
« Последна редакция: Март 13, 2010, 11:07:01 am от Инти »

*

Марая

• 28287
« Отговор #129 -: Март 13, 2010, 02:50:04 pm »
агресията винаги е резултат на емоцията , не мисля ,че скорпонската луна може да отключи агресия...
проявлението на марс в скорпион е много различно от това в овен....

*

Инти

• 2068
« Отговор #130 -: Март 13, 2010, 03:05:26 pm »
Едно отмъщение  често се дължи на дълго натрупани негативни емоции, а точно там е слаба Скорпионската Луна. Самата Луна в Скорпион има този заложен потенциал в нея, все пак тя управлява психиката у човек, при една нестабилна и слаба психика и с един първосигнален Марс, защото той е такъв на по-нисше ниво, може да се отключи агресия, т.е. Луната изразява емоцията, която за Марс ще бъде сигнална ракета, която те кара да действаш. Ние сме съзнателни същества по принцип, но и в голяма степен емоционални.
« Последна редакция: Март 13, 2010, 03:14:06 pm от Инти »

*

Марая

• 28287
« Отговор #131 -: Март 13, 2010, 03:14:43 pm »
Едно отмъщение може често се дължи на дълго натрупани негативни емоции, а точно там е слаба Скорпионската Луна. Самата Луна в Скорпион има този заложен потенциал в нея, все пак тя управлява психиката у човек, при една нестабилна и слаба психика и с един първосигнален Марс, защото той е такъв на по-нисше ниво, може да се отключи агресия, т.е. Луната изразява емоцията, която за Марс ще бъде сигнална ракета, която те кара да действаш. Ние сме съзнателни същества по принцип, но и в голяма степен емоционални.

не съм съгласна ,че луната в скорпион има нестабилна психика. безспорен факт е , че въобще не и е мястото в скорпион. но тук тя е много чувствителна , много дълбока , потайна . тя иска да се доказва да бъде обичана и харесвана. да тя действа винаги емоционално в скорпион , активна е , но агресията при нея е по-скоро активност , а не агресия в реалните и измерения....способност за бърза реакция дава водната луна.....

*

Divna

« Отговор #132 -: Март 13, 2010, 03:26:26 pm »
Скорпионската Луна е една от най-трудните. Мисля че само човек, който я притежава може наистина да го разбере.
Луната ми е в Скорпион, в 1 дом и прави съвпад с Асц., и каре с Марс и СЛВ. Достатъчно тежки аспекти, за да й дам името "инвалидна" и да знам, че такава ще си я нося до гроб. Няма преработка. Емоциите са си емоции. А тук тези емоции са хипер дълбоки.
Имам късмет, че Марс ми е във Водолей и агресията от натрупаните емоции се изразява по един нестандартен начин, било чрез творене (някакъв вид изкуство), било чрез физическо натоварване и т.н.
Луната ми добре знае, че и да отмъсти няма да се чувства по-добре, защото Венера (стойностната система) е много силна в картата ми и тя винаги й напомня, че с лошо нищо не се постига.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #133 -: Март 13, 2010, 03:27:17 pm »
Моето наблюдение върху Луна в Скорпион е, че тя е подмолна, крайна, действа в дълбочина и по-скоро отмъщава тайно отколкото явно.Не съм съгласна ,че е агресивна. При нея и бездействието може да бъде действие.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #134 -: Март 13, 2010, 03:39:32 pm »
Моето наблюдение върху Луна в Скорпион  При нея и бездействието може да бъде действие.

Което се връзва с нейната фиксираност,тя може дори да се закучи или забуксува сама в себе си,тъй като и поглъща...

Луната ми е в Скорпион,
Имам късмет, че Марс ми е във Водолей и агресията от натрупаните емоции се изразява по един нестандартен начин, било чрез творене (някакъв вид изкуство), било чрез физическо натоварване и т.н.

Да,важно е да не се забравя,че първо-канала за изява на енергията на Луната може да се търси по диспозитора (в такъв случай какво става при теб с Плутон, Марс вече го каза?) и отделно по самият Марс без значение,защото емоцията като действие и насочена навън енергия е по Марс, Луната е пасивна и може само да си преживява нещата според знака и ако има някакво действие то е по-скоро реакция спрямо околната среда,сама не може да набере енергия,тя винаги отразява нещо или някой.Самата тя не генерира енергия и за това управлява психиката,която има свойството да абсорбира и да се изменя.Волята е тази която предизвиква активно действие,разбира се психическата нагласа не е за подценяване.

*

Divna

« Отговор #135 -: Март 13, 2010, 03:51:28 pm »
Благодаря ти Синухе! Много добре си обяснил енергията на Луната.
Питам се обаче волята на човека от коя планета зависи?

*

Инти

• 2068
« Отговор #136 -: Март 13, 2010, 03:53:36 pm »

Едно отмъщение може често се дължи на дълго натрупани негативни емоции, а точно там е слаба Скорпионската Луна. Самата Луна в Скорпион има този заложен потенциал в нея, все пак тя управлява психиката у човек, при една нестабилна и слаба психика и с един първосигнален Марс, защото той е такъв на по-нисше ниво, може да се отключи агресия, т.е. Луната изразява емоцията, която за Марс ще бъде сигнална ракета, която те кара да действаш. Ние сме съзнателни същества по принцип, но и в голяма степен емоционални.

не съм съгласна ,че луната в скорпион има нестабилна психика. безспорен факт е , че въобще не и е мястото в скорпион. но тук тя е много чувствителна , много дълбока , потайна . тя иска да се доказва да бъде обичана и харесвана. да тя действа винаги емоционално в скорпион , активна е , но агресията при нея е по-скоро активност , а не агресия в реалните и измерения....способност за бърза реакция дава водната луна.....

Изкривяваш ми думите Марая, никъде не съм писала че Скорпионската луна дава винаги слаба психика, написах че при човек със слаба и нестабилна психика, емоцията може да ескалира в агресия. Прочети ми внимателно поста.
И аз познавам три личности със Скорпионска луна, в единия случай Луната в Скорпион е много натоварена в съвпад със Сатурн и южен възел, в другия е в опозиция със Марс, в третия е по – добре поставена - съвпад с Юпитер , Слънце и Меркурий.  В първия случай имаме налице агресия към външния свят,само отварям скоба –агресията не е само на физическо ниво, тя се проявява многостранно, в следствие от това се получава автоагресия , крайните действия на личността достигнаха до опит за самоубийство, но тук Марс е в квадрат с Нептун и затова няма толкова силно физическо проявление навън да се изрази агресията , а се трупа навътре.
При личността с опозиция на Луна към Марс в Телец, вече е по-различно, тя е в съвпад с Атина Палада и измисля доста интересни сценарии за отмъщение, макар че самата личност не е в голяма степен отмъстителна, просто не обича да пада по-гръб, интелигентна е , а това е качество, което за едно истинско отмъщение е от голямо значение, как да нападнеш врага, за да му нанесеш удар на точното място.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #137 -: Март 13, 2010, 03:57:02 pm »
Питам се обаче волята на човека от коя планета зависи?

Слънце+Марс

Макар че често дават Марс,императивната воля е по Слънцето,а Марс начина и на прилагане  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #138 -: Март 13, 2010, 04:01:51 pm »
предлагам да качиме картата на няколко доказани агресора и поразчоплим всичко в тях.

« Отговор #139 -: Март 13, 2010, 05:27:22 pm »

[/quote]

В такъв случай стелиумът ти е в 3 дом. Венера и Марс са в съвпад с ИЦ, а и Слънце ти е в 3 дом.
Марс няма напрегнати аспекти. Би трябвало добре да го контролираш. С Луната има един творчески аспект и евентуално когато се разбунтува, най-вероятно емоционално се сриваш, и доста си поплакваш (интровертна агресия).
За отмъстителност можем да говорим само ако се е натрупало доста (дошло ти е до гуша). Плутон отмъщава и го прави много тежко, така че винаги оставя следи след себе си, да го запомнят. А Марс като негово оръжие действа с голяма точност, цели право в целта.

За емоционалните сривове е така но може би наранената Венера в Скорпион също ги провокира.По отношение на отмъщението - не е то4но отмъщение а унищожение и разруха и то само при много груба провокация.Не е демонстративно като при Марс в Овен .
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent