момичета и момчета , вселената си знае работата!
падна ми тавана в спалнята!!!!!!!!!!!!
живея в центъра на софия , в мезонет! над мен в таванско живее художник ,който от месеци чука и тропа прави ремонт на ателието си.
тази вечер бях канена на гости. за първи път малките ми дъщери настояваха да дойдат с мен и то най-малката! тя нястояваше да я взема с мен! отидохме , но закъснях.....обичам сладката приказка ,някои от съфорумците знаят!
прибрахме се в 02:00 мин. тавана в спалнята го нямаше! големите ми щерки ми споделиха , че точно в 23:29 мин. е паднал тавана ,но не са искали да ме притисняват! ако бяхме останали в къщи , този таван падаше на главите ни.... , но късмет! вселената си знае работата...,наистина всичко е така ,както трябва да бъде!
уран в 4-ти дом , хем всеки ден му казвам ,че го обичам и новолуние в 4-ти дом , на квадрат от юпитер и на тригон от пр.к11. думи нямам! в натала сатурн е в 3-ти 8съседите/, упр.2 -ри . винаги са ми имали респект и уважение /съседите/ , но и никога не съм се карала с никой ,винаги съм била учтива и любезна и какво от това?! тавана падна , но ранени няма- вселената си знае работата! до дни юпи ще цъфне на иц - май ще сменям къщата .
та , кое според вас е причината да се спасиме :blink: :blink:

.
къде е ключа към късмета ?
защо и на кого се пращат изпитания?
съседите

, планетите в 3-ти дом ,управителите на 3-ти или нещо друго?
тцццц-тцццц , ще ви черпя! :wub: