Здравей Гост

хомосексуалност

• 10 Отговора
  • 3352 Прегледи
*

Guest_PERSEFONA

хомосексуалност
« -: Февруари 09, 2005, 06:46:28 pm »
:blink: ПО какво можем да разберем за склоноста на индивида към хомосексуални контакти????                  :blink:                срещала съм информация за сатурн в 10 дом в мъжки хороскоп и луна в 12 в женски

*

Guest

хомосексуалност
« Отговор #1 -: Февруари 09, 2005, 07:12:42 pm »
:D ne razbiram imashe li razlika mejdu biseksualnost,ili homoseksualnost ,ednite sa si takiva ,no se prikrivat ,za muje govorq ,a drugite stavat travestiti i mogat da bydat po jenstveni ot istinski jeni. :lol:
kakto i da e ,sluchajno v edna kniga na Levi chetoh ,che Venera vyv Vodolei davala biseksualnost ,taka pishe ,chesno :)  

*

Guest_PERSEFONA

хомосексуалност
« Отговор #2 -: Февруари 09, 2005, 07:40:52 pm »
Цитат
:D ne razbiram imashe li razlika mejdu biseksualnost,ili homoseksualnost ,ednite sa si takiva ,no se prikrivat ,za muje govorq ,a drugite stavat travestiti i mogat da bydat po jenstveni ot istinski jeni. :lol:
kakto i da e ,sluchajno v edna kniga na Levi chetoh ,che Venera vyv Vodolei davala biseksualnost ,taka pishe ,chesno :)
 :D .бисексуалността май е по интересна.защото за другите  е възможно да знаеш и го приема6,но когато искаш да разбереш възможноста на някои за нагласата му.хомосексуалните имат контакти само с представители на своя пол,а бисекс. и с 2-та.първо трябва да се види способноста на 4овек да установява взаимотношения.за венерата в водолеи- логи4но.маи е така.имам доказателство.сега се сетих.въпроса е дали е ще се пробва :rolleyes:  

*

DD

хомосексуалност
« Отговор #3 -: Февруари 09, 2005, 10:43:21 pm »
Цитат
:blink: ПО какво можем да разберем за склоноста на индивида към хомосексуални контакти????                  :blink:                срещала съм информация за сатурн в 10 дом в мъжки хороскоп и луна в 12 в женски
Dai da vidim cqlata karta de))

*

Guest_PERSEFONA

хомосексуалност
« Отговор #4 -: Февруари 10, 2005, 12:12:20 am »
Цитат
Цитат на: Guest_PERSEFONA,Feb 9 2005, 05:46 PMDai da vidim cqlata karta de)) [/quote
 :D e,ne moge de!!! :D  :D  :wub: може не слу4аино да се интересувам :rolleyes:  

хомосексуалност
« Отговор #5 -: Февруари 10, 2005, 10:18:16 am »
според мен Плутон и Нептун също имат доста голямо занчение за определяне на сексуалността, Венера и Марс то е ясно.
в кои домове попадат тези планети? какви аспекти правят?  

*

АН

хомосексуалност
« Отговор #6 -: Февруари 10, 2005, 06:41:49 pm »
и аз да добавя:
-ретр.Меркурий в съвпад или квадратура с Марс
-Венера или Нептун в 8-ми дом в аспект с Уран
-ретр.Марс в 6-ти дом
-Ретр. Сатурн в 8-ми понякога пък се свързва с импотентност

*

мистик

хомосексуалност
« Отговор #7 -: Февруари 10, 2005, 11:49:43 pm »
Мисля че не е без начение мъжка или женска тема се разглеждат
ето и моите добавки /непроверени на 100%/
за мъж
-напрегнати аспекти на Марс/Плутон/ със слънце или пети дом,напрегнати Овен или Лъв
-Слънце в женски знак

за жена
-напрегнати аспекти на на Марс /Плутон/ с Луната
-Слънце в мъжки знак, в напрегнат аспект с Луната
Близнаците нали са безполови -имат голямо отношение тук също-Луната там особенно...както и аспекти на Меркурий и Луна най вече съвпад....
Но трябва да има и отключващо събитие все пак/по Плутон може би/!!!Важно е и положението на Нептун и влиянието му за обърканите представи....
Но мисля все пак че не може съвсем точно да се определи  :ph34r: аз напр.имам съвпад на Слънце с Марс и Меркурий в квадрат с Луна в мъжки знак и Ас близнаци ,ама нямам никъкви притеснения и съмнения-обичам мъжете безумно :rolleyes:  :rolleyes:  

*

лилид

хомосексуалност
« Отговор #8 -: Февруари 11, 2005, 12:00:34 pm »
Здравейте  :D ,

като самоизучаваща се, рекох да разгледам какво що по темата има ли няма ли в моята картинка...
и аууууу :blink:
щото имам гледам:
 "ретр.Марс в 6-ти дом" и "Венерата във Воделей",
а доколкото се знам нямам такива (хомо-, би-) уклони нито в мисли, нито в щения, нито в действия...
и обзема ме отврат само като си представя да бих имала...
дано не ме перне някой транзит (или друго там отключващо) към изперкване занапред  :rolleyes:  

*

DDD

• *
  • 286
    • http://
хомосексуалност
« Отговор #9 -: Февруари 11, 2005, 03:56:59 pm »
Цитат
Здравейте  :D ,

като самоизучаваща се, рекох да разгледам какво що по темата има ли няма ли в моята картинка...
и аууууу :blink:
щото имам гледам:
а доколкото се знам нямам такива (хомо-, би-) уклони нито в мисли, нито в щения, нито в действия...
дано не ме перне някой транзит (или друго там отключващо) към изперкване занапред  :rolleyes:
по скоро венера в близнаци,и за асц водолей съм чувал...както и в карта на жена слънце в 8-ми или лошо аспектиран 5-ти дом и лъв

*

Gostenka

хомосексуалност
« Отговор #10 -: Февруари 12, 2005, 12:19:27 am »
Цитат
щото имам гледам:

I az taka ,
ot goreizbroenite imam retro Mars v Kozirog v 5/;6-ti Dom ,no nqmam nikakvi  takiva naklonnosti :D
Moje bi tr ne pri vsichki ni se proqvqva,ne znam,a i ne mi i trqbva... :)  :D  :D