Животните, които харесваме, символизират архетипна сила, която ни е важна. Помисли си кои качества цениш у змея и спокойно можеш да им се довериш в ситуации, в които разумът не ти върши работа:)
Така е наистина, и аз ги разглеждам като архетипи. Също симпатизирам на змиите, совите, гарваните, вълците и котките. Цял вещер излязох.

А за резултата – животът ни е проявление на две групи фактори – дадености и воля. В първата влизат радикса, гените, възпитанието и пр, а във втората- всички избори, които правим в живота си. Втората група в голяма степен зависи от първата:)
Тук няма място за несъгласие - подкрепям.

А това, което имах да добавя, е във връзка със започналото търсене и някои симпатични съвпадения между хора с еднаква рождена дата:
1. Най-напред, в група във Facebook, посветена на рождената ми дата, през 2009 обявих своята рождена година. Ден-два след като започнах търсенето на близнаци (снощи), един американец ми отговори на съобщението от 2009, че и той е роден на същата дата, т.е. той намери мен. Асцендентът му обаче изглежда да е друг.
2. Открих две жени, които имат немалка визуална прилика в лице - като видиш едната, сещаш се веднага за другата. Предполагам ги за истински астрални близначки, с еднакъв асц. И двете имат деца и са изрусени.

3. Художничка, която живее в Испания и споделя рождената ми дата, носи същата фамилия като моята, като се има предвид, че тя не е от често срещаните. При това и двамата сме с творчески наклонности (моите обаче са към музиката повече).
4. Оказва се, че съгражданка и колежка от студентските ми години, с която учихме еднакви специалности и в университета, и в техникума, но в съседни класове и групи, е родена на същата дата.
5. С един български автор, също с интереси в духовно-философската сфера, споделяме общ рожден ден, както и някои виждания, напр. пантеистичната нагласа, поне доколкото съм засякъл за момента.
От нумерологична гледна точка пък съм установил, че често сме на много близка честота с хора, чиито психично число е като моето, т.е. денят от месеца, в който са родени.
:blink: