Здравей Гост

новолунието в Овен

• 105 Отговора
  • 14446 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:новолунието в Овен
« Отговор #80 -: Април 14, 2010, 08:50:13 pm »
Днес по новолуние се хванах да чистя, макар че го бях планирала още вчера, но не ми остана време.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #81 -: Април 14, 2010, 08:55:32 pm »
Разбирам те, и за мен чистенето е събитие, предвид факта, че ми е непоносимо ;D :-X
Майтапя се, да не се обиждате /иначе наистина мразя чистенето/, ма толкоз ми е криво, че поне се надявам, заради новолунието да не ми тръгне цял месец така :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Април 14, 2010, 09:00:54 pm »
Разбирам те, и за мен чистенето е събитие, предвид факта, че ми е непоносимо ;D :-X
Майтапя се, да не се обиждате /иначе наистина мразя чистенето/....

Абсолютно подкрепям.  ;D
И за мен е "необходимото зло", но няма как и да не се чисти периодично. Преди наистина го мразех, но напоследък, откакто прогресивната Луна е в Дева, се научих да релаксирам, докато върша рутинна домакинска работа. Преди наистина го правех по задължение и ми докарваше много негативни емоции. Сега вече и няма кой да ми дудне постоянно, сама решавам кога трябва да се шета.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #83 -: Април 15, 2010, 02:22:12 am »
При мен Новолунието си проработи точно,имах събитие 2 часа след него точно по 8 дом и опозицията с Плутон във 2ри(съвсем от нищото се наложи да пращам една голяма сума чужди пари от мое име-леле ако е само това и Плутона е изразен ще е супер,че да не го мисля сега 2 седмици к'ви други ще ги снесе), по-късно май ме хвана тригона с Нептуна ,щото бях в едно заведение с такова име  ;D

*

Divna

« Отговор #84 -: Април 15, 2010, 02:48:03 am »
Новолунието ми беше в 6 дом. Нищо съществено, чувствах се само изморена.

« Отговор #85 -: Април 15, 2010, 06:35:27 am »
Новолунието ще ви влияе поне още 2 седмици така, че не бързайте. А ако е с аспект н алична планета може да повлече по-значими събития.  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #86 -: Април 15, 2010, 07:44:23 am »
На мен ми е в първи дом в близост може би десетина градуса до асцендента. Аз си знам асцендента приблизително до няколка градуса само. Засега получих семейна покана за обяд с приятел и едно пътуване се отмени, а пък едно гостуване се очерта. Все промени в плановете. Нелоши всъщност. Мисля си за нов бизнес днес. Още не е съвсем ясно очертан.

« Отговор #87 -: Април 15, 2010, 08:40:05 am »
   Мммм, вчера съм имала интересни попадения. Казах вече, че новолунието е на точен секстил от МС и СЛВ и абсолютно точен куинконс от Венерката ми. Та за вчера - получих обаждане от приятелче /крамична връзка/ за пътуване, честно казано - изненадах се. 1 ден преди новолунието - 3 развалени уреда ми бяха оправени, а вчера аз оправих на позната неин уред...А оделно в момента тр.Венера е в съвпад със Сатурна и Юноната ми, а тр.Лилит точен съвпад с нат.Луна...Та как да отсея това или онова събитие не знам....

*

missKapriz

« Отговор #88 -: Април 15, 2010, 08:44:28 am »
Не  ги сей-радвай им се :blink: ;)При мен пък ни в клин ни в ръкав ми се включват в скайпа всички познати на веднъж,ама с някои имаме само служебни отношения,а сега искат да си говорим :rolleyes:Новолунието ми е в тригон със слънцето-7/11 дом

« Отговор #89 -: Април 15, 2010, 10:00:31 am »
Хм, това новолуние и то по 6-ти дом.
Вчера ми дадоха компенсации от работа - два дни почивка, та общо ми се събират четири, направо ще си изкарам още един Великден :). А навсичкото отгоре квинтил към ИЦ и съвпад с радикален Юпитер - а аз се чудя, защо съм се развихрил да чистя вкъщи и да променям интериора :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #90 -: Април 15, 2010, 01:38:16 pm »
 При мен това новолуние беше на около 2* (и малко отгоре) от наталния Сатурн в 10 дом. Заради тази гадина ме боля цялата физиономия, още повече, че 27* от 6 дом са заети от козирог.

« Отговор #91 -: Април 15, 2010, 03:57:28 pm »
Milky,  и моето Слънце, Хирон и Меркурий са в, 9 дом. Незнам какво имаше в това новолуние, но от вчера ми се разказ играта на работата. Ангажират ме с безумни неща...целия уикенд - пътуване из страната за глупости. Доста напрегнато ми е тия дни - наревах се и ми мина :)Да видим какво ще става.

*

Nebesna

« Отговор #92 -: Април 15, 2010, 04:48:31 pm »
Днес по новолуние се хванах да чистя, макар че го бях планирала още вчера, но не ми остана време.

Лили, ти си много добра домакиня, беее! Брава!
Оше едно доказателство, че Овена ти е на слугинския 6-ти дом ! Хихихи, да те зачопля пак за ректификацията. ;D ;D ;D

« Отговор #93 -: Април 15, 2010, 05:19:39 pm »
Пълен хаос настана около мен. Всичко насрочено се отменя, нищо не става както е замислено, непредвидени пътувания, срещи и какво ли не. Тръгвам сутринта за едно нещо, връщам се с друго. Сега гледам и летищата в няколко държави май ще са затворени до 48 часа. Чакам гостенин утре от Англия. Направо не е истина. Проверих, нито Меркурий, нито Марс са ретроградни.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #94 -: Април 15, 2010, 05:40:18 pm »
Оше едно доказателство, че Овена ти е на слугинския 6-ти дом ! Хихихи, да те зачопля пак за ректификацията. ;D ;D ;D

Със или без ректификация К6 е в Овен, ако картата се построи по Кох, по Плацидус е в първия градус на Телеца.
Но съм свикнала да живея в хаос и да създавам такъв - още едно доказателство, че имам Марс в Риби близо до ИЦ и изгряващ Уран.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #95 -: Април 15, 2010, 05:46:54 pm »

Със или без ректификация К6 е в Овен, ако картата се построи по Кох, по Плацидус е в първия градус на Телеца.
Но съм свикнала да живея в хаос и да създавам такъв - още едно доказателство, че имам Марс в Риби близо до ИЦ и изгряващ Уран.  ;D

Аз реших да те похваля, че си домякиня, пък ти....хаос. Какъв ти хаос. Веднъж гледах снимка на животните ти в къщи, добре ти изглежда къщата. Доста далеч е от представата ми за хаос.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #96 -: Април 15, 2010, 05:54:56 pm »
Но точно по новолуние такава домакинска мания ме обзе, направо не мога да повярвам, че това съм аз.  ;D
Днес, след като Луната влезе в Телец, минах през пазара и взех лехи с градински цветя да украся малко терасата и няколко лалета за в стаята. И нова пластмасова тоалетна за котките взех, още една, да не ги "ощетя" и тях.  ;D
Още в началото на месеца, преди великденските празници, се охарчих за един луксозен чаен сервиз при все това, че вещи за дома не купувам, повечето ми харчове са по 5 дом.  ;D Е, сервиз е силно казано, две чаеши чаши с малки чинийки в коплект със захарница и каничка за мляко. Стоях и ги гледах сигурно половин час, накрая все пак ги взех. Много ми хареса дизайнът и цветовото решение, имитират прочутата картина на Ван Гог "Слънчогледи".

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #97 -: Април 15, 2010, 07:16:04 pm »
И аз на новолуние садих растения. Но в аквариума.
Рестартирах го, купих още две нови рибки - шаран "звездоброец" и сом прахосмукачка :P. Новолунието ми е в 11-ти дом, опозиция на натални Уран/Меркурий. Не е от него  :P.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #98 -: Април 15, 2010, 07:30:40 pm »
Рестартирах го, купих още две нови рибки - шаран "звездоброец" и сом прахосмукачка :P. Новолунието ми е в 11-ти дом, опозиция на натални Уран/Меркурий. Не е от него  :P.

Що, да не е от него? Нали хобитата са по 11-ти дом.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #99 -: Април 15, 2010, 08:00:06 pm »

Що, да не е от него? Нали хобитата са по 11-ти дом.

к'во хоби - аз съм пишман рибовъдец, направо кошмарът на акваристите. Затуй си ги броя рибите за домашни любимци, имат си имена, нрав и претенции. Аз само им обзаведох къщата, да усетят пролетта добичетата. К6 ми е в последния градус на Скорпион. Досега все чрез черни котки си го отигравах, от нова година почитам и Нептуня си в шести и си въдя златни риби.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda