Здравей Гост

Моля за съдействие

• 110 Отговора
  • 13706 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Моля за съдействие
« Отговор #40 -: Април 04, 2010, 08:29:03 pm »
Такива са за съжаление! Голяма част направо елементарни... :( Трябва да има интелект, усет, възпитание, за да бъде такъв... :(

малеее ,много силна игра бе мия тоя филм...сега се загледах... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #41 -: Април 04, 2010, 08:33:39 pm »
Този филм е да плачеш и да го гледаш. Определено има какво да се научи от него.Невероятен!

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Април 04, 2010, 08:35:39 pm »
Този филм е да плачеш и да го гледаш. Определено има какво да се научи от него.Невероятен!
оффф ,мия нямаше си друга работа :03: :03: :03: :03: :03: :03:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #43 -: Април 04, 2010, 08:39:56 pm »
Е да, ама накрая има happy and. Всички мъже трябва да го гледат, за да извлекат сентенциите! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Април 04, 2010, 08:44:32 pm »
Е да, ама накрая има happy and. Всички мъже трябва да го гледат, за да извлекат сентенциите! :blink:

преставяш ли си го да си седи вкъщи и да си сгъва ризите? :o
и такава подкрепа :o
искам и аз такъв мъж! и си го поръчвам на вселената!
тоя не го искам ,защо ми е сега , бил се осъзнал?

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Април 04, 2010, 09:03:46 pm »
Мия , разби ми представата за мъжете с тоя филм? :rolleyes:
а и окакахме темата на прозерпина :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #46 -: Април 04, 2010, 09:06:15 pm »
Да, Марая! Подкрепата е много важно нещо. Животът не е само цветя и рози.Трябва да се мисли за всичко.
Аз вярвам и зная, че има такива мъже. А може би трябва и ние да си ги възпитаме, знам ли. :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Април 04, 2010, 09:14:17 pm »
А може би трябва и ние да си ги възпитаме, знам ли. :-\
възпитанието е до 7год. според мен.
по-скоро мисля ,че еманципацията е виновна за всичко , което ни кара да страдаме.
много пъти съм се питала , дали мутресата е щастлива жена?
по-щастливи ли са тези ,които разчитат на мъжете си?
тези ,които се реализират само в семейството?

« Отговор #48 -: Април 04, 2010, 09:18:20 pm »
Не съм виждала реализирани жени само в семейството.
Ако имам дъщеря  /а май ще имам момчета, ако ги имам  ;D/ бих я насърчавала да се реализира професионално и тогава да мисли за семейство. Това е пътят, който аз съм избрала и не мисля, че съм сбъркала. Независимо как - заради родитерли или заради съпруг се оказва, че в един момнет трябва да разчиташ на себе си. Такова ни е съвременното общество. СамА си.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Април 04, 2010, 09:21:42 pm »
Не съм виждала реализирани жени само в семейството.

Не съм виждала удовлетворена жена, която се реализира само в семейството. Имам предвид онези, които изцяло разчитат на съпруга си да развърже кесията. Но на някои може да им харесва да бъдат зависими, на други им е удобно, трети пък нямат друг избор и т.н.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #50 -: Април 04, 2010, 09:30:13 pm »
Не трябва да сме сами. Животът е да се живее по двойки- мъж и жена. Това е нормалното. Познавам страхотни семейства, които наистина се подкрепят и държат един на друг. В живота гаранция няма за нищо, но дори ако се стигне до раздяла със съпруг /а / , това да стане интелигентно. Важното е всеки да се стреми да съхрани брака, а не при първото изпитание и да захвърли всичко.Трябва да се мисли за цялото, а не всеки да е единак вълк в цялото.
Така че, според мен е важно да уцелиш човека. По-горе го казах-интелигентен,да има усет, да държи на семейството и традициите, и най-вече да цени жената до себе си. Това не е много, което искаме.

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Април 04, 2010, 09:30:31 pm »
що бе ,хората го смятат за реализация. тя била жена и била родена да следва мъжа си....представяте ли си и това била нейната реализация. срещат се и такива жени ,които просто живеят в сянката на мъжете си....жалка картинка ,но факт!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #52 -: Април 04, 2010, 09:34:51 pm »
Е аз искам да живея в сянката на мъж, да съм домакиня и пет пари не давам за жалката картинка.
Искам да се реализирам като жена през следващата си част от живота, като съпруга.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #53 -: Април 04, 2010, 09:36:34 pm »
Не ми пречи да бъда реализирана професионално жена и добра съпруга.Мисля, че са напълно съвместими.

« Отговор #54 -: Април 04, 2010, 09:37:21 pm »
Е аз искам да живея в сянката на мъж, да съм домакиня и пет пари не давам за жалката картинка.
Искам да се реализирам като жена през следващата си част от живота, като съпруга.

E да, но пред теб не стои въпроса, - ако имам малки деца, нямам родители, братя и сестри, и а ме зарежат как да ги отгледам.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #55 -: Април 04, 2010, 09:40:26 pm »
Е, както аз се справих....имам кариера, успешна според всички, имам две деца, търча по цял ден като кон, гледам си ги, и нямам никакво време за личен живот, та камо ли за втори съпруг...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Април 04, 2010, 09:44:18 pm »
E да, но пред теб не стои въпроса, - ако имам малки деца, нямам родители, братя и сестри, и да ме зарежат как да ги отгледам.

Пред мен стои, затова не бързам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #57 -: Април 04, 2010, 09:45:55 pm »
Божкеее,аз мислех ,че Герчо е мъж ;DПодведох се по ника явно
Герчо поздравления-още една силна и успяла жена!Въпроса е има ли смисъл да сме толкова силни?!И наистина питам и се чудя...Не сме ли прекалено еманципирани?Това не отнема ли от мекотата и женствеността ни??И защо го правим-да отнемаме толкова голяма част от задълженията на мъжете за наша сметка??

*

Divna

« Отговор #58 -: Април 04, 2010, 09:46:07 pm »
Знаете ли коя е жената мечта за всеки мъж?

Добра домакиня, курва в леглото и интелигентна в обществото.

Мислите ли, че съществува такава жена? Аз лично смятам, че все има някоя сфера която да куца.

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Април 04, 2010, 09:47:17 pm »
явно има нещо , според мен тоталната свобода ,която получи обществото след 89г. обърка хората ,направи ги стресирани. тези ,които имаха смелостта и тръгнаха напред ,/изключвам перачите/, след като смениха колите ,къщите ,започнаха да си сменят и жените. комплексираха ги още повече условията на живота...някои фалираха ,други изгубиха всичко.
наред с това , въпросната свобода ,която се оказва най-големия стожер на отговорността ,остана някъде скрита дълбоко. мъжете започнаха да ги съкращават масово ,поради фалити или слаба квалификация и редица други неща....
та ,когато ги гледаш колко нереализирани са ,колко безпомощни и жалки са ,дори когато гонят чужди фусти ти става едно тъжно , за мъжете.
и разбира се ,че всичко е до характер и отношение....