Тъй като си ме цитирала, ще ти отговоря накратко. Никоя не каза специалните съставки, защото това е астрологичен, а не козметичен форум. По нататъшните ти твърдения показват, че изобщо не си запозната в детайли с марката La Prairie, а и с която и да е друга. Ако те интересуват съставките, в интернет има достатъчно информация, можеш да си направиш труда да прочетеш преди да пишеш. Ето ти пример, крема Platinum rare на La Prairie съдържа в себе си колоидна платина т.е. платина разтворена във вода. Освен, че е най-скъпия метал на земята, тя е и най-силния познат анти-оксидант. / това поне би трябвало да е ясно какво е / Има свойството да възстановява електричния заряд на клетките и да възвръща баланса на кожата така, че тя да започне да функционира и да изглежда като млада - сияйна, гладка и еластична, с равномерен тен. И т.н, и т.н. ... Извинявайте за отклонението, но не исках да съм голословна този път.
Големите фирми в козметиката разполагат със свръх модерни лаборатории и дават огромни пари за научни разработки, използват най-качествени продукти и най-високи технологии.
Това казано, харесвам La Prairie, но пиша това не защото съм и върл фен, а защото не обичам твърдения, основани на незнание.
Относно Шанел и Диор, от поста ти лъха такава непоносимост към тях, дори като имена, че не смятам да коментирам. Още повече, че тази тема отдавна я приключихме. Ако това те успокоява, определено сте мнозинство, тези с презрението към такива "необосновано" скъпи, "просташки" марки.
Е, La Prairie ползват и нано технологии, те да не би да са напълно безвредни ? Защо ползват евтини консерватори и потенциално опасни съставки ? Имат забележителен букет от съставки, но за мен цената си остава необоснована.
Не мразя Шанел и Диор в никакъв случай. Парфюмът ми е на Диор и го обожавам, но по дяволите, последното което видях от тях, беше това -
http://www.style.com/slideshows/2012/fashionshows/F2012CTR/CDIOR/RUNWAY/00340m.jpg считам го за пълен кошмар, както и почти цялата колекция. За Шанел също - обожавам лаковете Chanel Le Vernis, имам и сенки на Шанел, а Карл Лагерфелд ми е един от любимите дизайнери, все пак е и Дева

, а и е много стилен мъж, но когато видях това, Шанел есен/зима 2012 -
http://images.vogue.it/imgs/sfilate/collezioni-autunno-inverno-2012-13/chanel/collezione/Base/chanel_065.jpg - щях да колабирам.
Супер е смешно тук вече. Къде ти е Венерата, SunMoon, усещам я страдаща.
Венера няма как да не се чувства добре в собственият си знак - Венера

. А аспектите към Нептун и Уран най-много си ги ценя, пък ако имаше и една квадратура към Плутон, щеше да е перфектно :97: .