Здравей Гост

Сатурн в Дева

• 50 Отговора
  • 7576 Прегледи
*

Nebesna

Re:Сатурн в Дева
« Отговор #20 -: Април 08, 2010, 08:06:23 pm »
А при вас как е?

РазмаАх се от работа и задължения  :34:
Сатурн ми транзитира във 2-ри. Иска ми се да си сменя работата, но не ми се прави компромис с парите и затова дедо ти ми вика - шЪ чакаш.

Дедо ти кой дом ти управлява? И кво отношение има към работата ти този дърт пергишин?

« Отговор #21 -: Април 08, 2010, 08:11:38 pm »
А при вас как е?

РазмаАх се от работа и задължения  :34:
Сатурн ми транзитира във 2-ри. Иска ми се да си сменя работата, но не ми се прави компромис с парите и затова дедо ти ми вика - шЪ чакаш.

Дедо ти кой дом ти управлява? И кво отношение има към работата ти този дърт пергишин?

6-ти. И втори управител 7-ми. Тука съм я качила http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3720.20.html
Иначе по професия съм търговец. До сега съм работила все във фирми с ясна йерархия.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #22 -: Април 08, 2010, 08:28:57 pm »
Да обобщим колко човека са спрели цигарите при Сатурн в Дева: Небесна, Уран, Сънрейн и Скарлет.
Да се добавя към обобщението

Някой от вас да  е пропушил пак след отказването?

*

missKapriz

« Отговор #23 -: Април 08, 2010, 08:32:03 pm »
Нееееееммм.Проядох много :-X

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #24 -: Април 08, 2010, 08:47:02 pm »
Сатърчо ми управлява по натал 9 дом, и се намира в 5 ми дом, в Дева. Скоро окончателно приключвам със Сатурновото завръщане.Това беше един от най-трудните моменти в живота ми.Още при навлизането на Сатурн, в 5 ми дом, сложих край на отношения, които бяха доста мъчителни за мен.Отдавна ме мъчеха, в смисъл, че не се решавах да предприема каквото и да е, чаках нещо да се случи.Е, чашата на търпението преля и сложих край на отношенията ни.Това ми донесе много болка, аз никога няма да го забравя, но двамата заедно трудно виреем. Осъзнах, колко грешки съм допуснала и надявам се да съм си взела поука...
От друга страна трябваше някъде да канализирам мъката си, започнах да спортувам редовно.Интересът към астрологията също започна в този период.Преместих се в друго жилище.
И най-важното, има нов човек в живота ми. Надявам се това да е човека с когото мога да меля брашно и слава Богу не е Риба. ;D

« Отговор #25 -: Април 08, 2010, 09:01:15 pm »
и аз ги отказах цигарите, защото накарах половинката да ги откаже
след 25 години пасивно пушене ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #26 -: Април 08, 2010, 09:28:10 pm »
и слава Богу не е Риба. ;D

Този израз ме наведе на мисълта за един виц:
" Плувай,плувай...не е риба." ;D ;D ;D

Малко шегичка :P

« Отговор #27 -: Април 11, 2010, 08:39:44 am »
тр.Сатурн  в 12 д./ по натал е в 6 дом/ още в първия градус на влизането си в Дева ми отне домашният любимец кокер шпаньол, много плаках, гледала съм го 15 години,беше на 40 дни като го купих на децата за Нова година,  а тр. упр. на 6 дом в опозе на плутон

*

missKapriz

« Отговор #28 -: Април 11, 2010, 10:18:50 am »
 :'(Стреличка,много тъжно това,мила!Съжалявам!
Бързо си вземи друг домашен любимец-малко да запълни празнината :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Април 11, 2010, 12:08:18 pm »
Съжалявам, Стреличке.
Навремето имах голямо мъжко коли, беше на 40 дни като го взехме.
Успя да поживее само 5 години, т.к. се разболя от странна болест. Приличаше на епилепсия. Периодично получаваше припадъци, а накрая се парализира. Първия път успяхме да го свестим и да го изкараме от парализата, втория път обаче не можахме. Бавно агонизираше пред очите ни, а апартаментът миришеше на изоставена градска тоалетна. Същински ад, никому не пожелавам! Бяхме в ситуация без изход, кучето не се оправяше... звучи жестоко, но избрахме евтаназия.  :( След тази загуба не мислех, че някога отново ще вземем куче, но после майка ми отново я споходи поредната й "гениална" идея и ето ме сега с две кучета в апартамент (от най-миризливата порода), които изискват постянни грижи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #30 -: Април 11, 2010, 01:39:48 pm »
Да обобщим колко човека са спрели цигарите при Сатурн в Дева: Небесна, Уран, Сънрейн и Скарлет.
Да се добавя към обобщението

Някой от вас да  е пропушил пак след отказването?

Мале, Хело, сега като прочетох поста ти се сетих, че СНОЩИ СЪНУВАХ ЧЕ ПУША.
Направо не помня как я лапнах. Помислих си : "Айде, развалих хубавата работа с една цигара."
И после: "Е, какво пък толкова, една цигара!"
В действителност не пуша, което много ме радва.

*

Nebesna

« Отговор #31 -: Април 11, 2010, 01:43:16 pm »
Това беше един от най-трудните моменти в живота ми.

Искаш да кажеш "периоди". Ако беше "момент" с мед да го намажеш.
При транзит на Сатурн в дом на отношения, много често се прекратяват - 5-ти, 7-ми.

« Отговор #32 -: Април 11, 2010, 04:14:37 pm »
:'(Стреличка,много тъжно това,мила!Съжалявам!
Бързо си вземи друг домашен любимец-малко да запълни празнината :wub:

ох,не бих си взела пак 15 години са много време, става ти като детенце, живинка,която иска само да го обичаш и да му посегнеш пак те обича и ти ближе ръката ,

Лили и при нас така миришеше накрая, на разлагаща се плът, а устата на кокерите си мирише по рождение, но свикваш с всичко, обичаш ли приемаш ги такива каквито са.
Дева /6 дом се свързваха с домашните любимци,
на Сатурнов възврат съдбата ни го даде, на Сатурнова опозиция ни го
отне, отиде си :( :'(

*

Uran

• 6041
« Отговор #33 -: Април 11, 2010, 06:43:25 pm »
Това беше един от най-трудните моменти в живота ми.

Искаш да кажеш "периоди". Ако беше "момент" с мед да го намажеш.
При транзит на Сатурн в дом на отношения, много често се прекратяват - 5-ти, 7-ми.
И се прекратяват-болезнено,и се градят-бааавно и трудно.

« Отговор #34 -: Април 11, 2010, 07:10:45 pm »
И моя Асцендент е Дева и аз в този период на Стурново преминаване през първия ми дом в Дева започнах с астрологията :))) Това което се промени положително в мен бе, че
      -започнах много да се грижа за здравето си,
      -да се храня само с храна която е или приготвена вкъщи или е по по-здравословен начин приготвена (ако е навън),
      -да избягвам стоенето в големи и шумни компании за дълго време,
      -използвам хомеопатични лекарства

Обаче сега ми предстои интересен период, Сатурн ще навлезе във 2-рият ми дом във Везни и прави в най-скоро време квадратура с натален Сатурн и Уран (4-ти дом Стрелец) и секстил с Марс в 3-ти дом в Скорпион  :-\
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Април 11, 2010, 07:27:37 pm »
Лили и при нас така миришеше накрая, на разлагаща се плът, а устата на кокерите си мирише по рождение, но свикваш с всичко, обичаш ли приемаш ги такива каквито са.

Имам 9-годишен мопс, знам за какво говориш. Но при него не е от старост, той така си смърди от няколко години. Непоносимо е, в хола се налага постоянно да пръскам с ароматизатор. Прогресивната ми Луна в Дева едва изтърпява това, постоянно да ти мирише на мърша. Като ми се из*e*ат пет котки в тоалетната не вони така. :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #36 -: Април 19, 2010, 08:57:32 pm »

А при вас как е?
Наталния Сатурн ми е в Дева сега е 2 дом .
Много ми е трудно в работата и съм на ръба но след като стана ретро и се върна в Дева не усещам особена промяна обръщам повече внимание на здравето си може би.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Nebesna

« Отговор #37 -: Април 19, 2010, 09:16:30 pm »
На мен ми е в 9-ти дом. Подкарала съм едни юридически регистрации на фондацията и всичко това с цел разширяването на дейността  - Сатурн е управител на 2-ри дом. Сатурн е ретро и освен това прави опозе на собственото натално положение. На няколко пъти се наложи да преработвам документите и май ще има забавяне. Ма квот дойди...Хубавите работи стават бавно, а и трябва да се мисли далновидно - преработвам щот ми идват нови идеи за нови дейности. Хвърлих и едни парички за нотариални заверки, дето не били нужни, демек престарала съм се, но не се ядосвам, а наричам това "цената на израстването"....Това да е цената.

« Отговор #38 -: Април 20, 2010, 10:12:27 am »
 На мен Дева ми е в 4 и 5 дом - нищо не се е случило. Сега ми е в точен съвпад с Плутон, на ръба на 5 дом - ма на....Освен ограничения - нищо друго...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Април 20, 2010, 11:51:17 am »
При мен сега Сатурн ще направи за втори път тригон с Юпитер в 7 дом, вече прави. И нищо не се случва.  ;D Не се и учудвам вече на хороскопа си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.