Здравей Гост

Сатурн в Дева

• 50 Отговора
  • 7578 Прегледи
*

Santi

Re:Сатурн в Дева
« Отговор #40 -: Април 20, 2010, 06:10:09 pm »
Мен ми транзитира в 7 дом и ми прави квадратура със Слънцето в 4-ти и като за последно иска да ме унищожи заедно с Уран и неговата квадратура също към Слънцето . Момичето, което харесвам се отдалечи от мен и всичко останало е хаос, но поне работа си намерих ..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Април 20, 2010, 06:11:57 pm »
Ти не беше ли Близнак? Сега сте най-"облагодетелствани" по време на ретроградието на Меркурий.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tool

« Отговор #42 -: Април 20, 2010, 07:44:12 pm »
При мен транзита беше в 9-ти дом и през МC. При тригон на Сатурн с Меркурий / У 7 и 10 / се омъжих., в резултат на което станах много по-отговорна към връзката си, а това по принцип не е много характерно за мен. Започнах да уча астрология, макар че това е по- скоро по линия на тр  :ura: :soe: IC и прогресивна  :moo: :soe: :ura:. Така или инак благодарение на астрологията си преосмислих приоритетите в живота и си направих една хубава равносметка на живота до момента, за което пък ми помогна транзита на Сатурн през 9-ти дом. А и научих толкова интересни неща за себе си ..  :P

*

Santi

« Отговор #43 -: Април 21, 2010, 01:45:58 am »
Ти не беше ли Близнак? Сега сте най-"облагодетелствани" по време на ретроградието на Меркурий.  ;D

Е такъв съм, хванал съм промоцията в края  ;D . То като гледам как е тръгнало това облагодетелстване  :'(..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Април 21, 2010, 10:05:17 am »
Промоцията ще е за нас, кардиналните, особено за онези дето и двете светила са им кардинални. И Плутон, и Сатурн, и Уран са ни вдингали мерника. Ей да му се не види, тия планети искат да ни съсипят начи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #45 -: Април 21, 2010, 10:58:21 am »
При мен сега Сатурн ще направи за втори път тригон с Юпитер в 7 дом, вече прави. И нищо не се случва.  ;D Не се и учудвам вече на хороскопа си.

Една астроложка ми беше казала, според нейните лични наблюдения хороскопите при наркоманите, алкохолиците и т.н. не работели ;D ;D
Чудя се аз към кои да се причисля.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Април 21, 2010, 11:10:38 am »
По тая логика и хороскопите на лудите не би трябвало да работят...
Та се чудя сега и аз към кои съм...
 ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #47 -: Април 21, 2010, 11:26:37 am »
При мен сега Сатурн ще направи за втори път тригон с Юпитер в 7 дом, вече прави. И нищо не се случва.  ;D Не се и учудвам вече на хороскопа си.

Една астроложка ми беше казала, според нейните лични наблюдения хороскопите при наркоманите, алкохолиците и т.н. не работели ;D ;D
Чудя се аз към кои да се причисля.

В този форум сме гледали много карти на такива хора и сме установили, че работят! Мога да намеря и темите с картите.

« Отговор #48 -: Април 21, 2010, 11:58:17 am »
Относно кризата на Сатурн - да вметна, че не съм гледала транзитите и аспектите за периода, защото не съм толкова напреднала още  ;D, а само за деня, в който се изнесох. - за периода транзитите ми правят само съвпади и опозиции с натала.
Ситуацията е следната - Аз съм Риби с асц. Везни, при транзит на Сатурн в Дева се ожених, напуснах съпруга си и се разведох (той е с асц. Дева). Баща ми е Дева с асц. Дева, майка - Риби с асц. Дева. Не знам какъв точно ни е бил урокът, но проблеми помежду си нямахме, случи се това, че аз учих уроци, а те ми помагаха да се справям.  :-[ все пак, наталния Сатурн ми е в 11 дом, при опозиция на транзитния с натално Слънце...

*

holanda

« Отговор #49 -: Април 21, 2010, 07:24:50 pm »
тоя Сатyрн като тръгне директно и излезе от Девата...ше се врътне ли  по некое време пак в '' ретроstyle'',че ми писна да се върти над ''личните'' в 12 дом :-X :-X

*

elfidka

• 3129
« Отговор #50 -: Април 21, 2010, 07:34:29 pm »
Ох и при мен е така......само, че във 2 дом....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!