или пък дали няма да умирам тия дни
-
:blink: :unsure:
AH,аз не те даваам! :unsure:
Никакво умиране!!! :rolleyes:
Jeni,
шегувам се
А между другото трябва да се учим да мислим за смъртта - казват, че е много полезно
Вчера едно близко дете ми разправи как негови съученици катастрофирали в събота - момчета са долу-горе добре....Помислих си, дали това не е знак да взема ключовете за колата от близкото дете и да не ги давам - после се отказах....Реших, че знакът е да бъдем непрекъснато колкото можем по-добри, внимателни, мили към близките си.... - няма май какво друго да изправим срещу смъртта
Zdravej ,AH!
Radvam se ,che e samo shega!
Da ,smyrtta e neizbejna ,no ...ne obicham razdelite...
"Реших, че знакът е да бъдем непрекъснато колкото можем по-добри, внимателни, мили към близките си.... - няма май какво друго да изправим срещу смъртта

"I taka vinagi shte sme nqkak malko pone podgotveni,za da ne syjalqvame za neshto,naprimer zatova ,che ne sme bili dostatychno dobri i vse ne sme namirali nachin da im pokajem,che gi obichame.
Moq mynik utre stava na 10!Chudq se kak da go zaradvam ,no shte mu organiziram ,edin vesel den ,jivot i zdrave!Nqma da e vinagi do men i znam ,che mnogo shte mi lipsva ,ako go zagubq i nishto nqma da moje da mi go kompensira...Seshtash se za kakyv mynik govorq ,s 4-ri lapi i opashchica :rolleyes: