Здравей Гост

ЗА МАРСА ВЪВ ВОДОЛЕЙ - ти ли беше ,ти ли беше.....

• 61 Отговора
  • 8118 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
За марса във водолей или добро или нищо! ;D
да пишат всички с опит ,без опит ,с очакване и без очакване....
това е темата само на водолейския марс. и никакви аналози с рибешкия! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:ЗА МАРСА ВЪВ ВОДОЛЕЙ - ти ли беше ,ти ли беше.....
« Отговор #1 -: Април 23, 2010, 09:50:31 pm »
Местя си поста за да не спамим темата,ще го трия там-ето Девата надделя  ;D

Ми не мога да кажа,не съм тип ходи опитай всички Марсове  ;D

Мога да кажа,че напук на опозицията-харесвам Марс в Лъв.После в Овен и Водолей,може би защото имам рецепция Марс/Уран.Има искра.

Абе аз да питам-леле тотално се гъбаркаме с темата и то на Луна в Дева (астрологията ще ни го върне тъпкано  ;D), значи забелязвам че Марсове във Водолей (и май особено за жени) обичат играчките  и всякакви новости,дето са се пръкнали покрай Марсовите проработки  :-[ Сега кажи дали и при теб е така  :-[

Сега като се замисля,май куклите са създадени от някой  мъжки Марс във Водолей ,а вибратора познайте от кой-от някой женски  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Април 23, 2010, 09:54:46 pm »
хи-хи-хи Нухе , най-накрая да си дойдем на думата и за играчките...
винаги съм си мислила за това като за уранова придобивка в полза на човечеството! :blink: ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Април 23, 2010, 09:57:35 pm »
Никога не съм била кексуално с Марс във Водолей. Сигурно много ще ме напряга - Слънцето и Луната са ми там, но би трябвало да си подхожда с Марса във Везни.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #4 -: Април 23, 2010, 10:00:35 pm »
винаги съм си мислила за това като за уранова придобивка в полза на човечеството! :blink: ;D ;)

ъм че к'ва да е-първо е новаторско,второ е оригинално,трето-предназначено за масова употреба,а Водолея иска идеите да  му са споделени със света  ;D

Но причината вероятно е чисто психологическа-1во Водолея не обича да е зависим,а едно бръмчащо ще го направи независим от това да има някой,който да ползва,максимата-"Мога и сам"
2ро Водолея не обича да се цапа,Венера Урания не е много телесна
3то и може би най-важното-важното е да е различно и нестандартно или "Аз мога и онака"

Разбира се си говорим за чисти физически нужди.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Април 23, 2010, 10:03:15 pm »
Аз съм била, но краткотрайно. Слънце, Марс и Меркурий във Водолей, Луна в Козирог. Не му липсваше фантазия, но имах чувството, че докосвам късче лед... Предпочитам по-тактилни и чувствени Марсове, да излъчват топлина, да има емоция.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #6 -: Април 23, 2010, 10:03:23 pm »
Местя си поста за да не спамим темата,ще го трия там-ето Девата надделя  ;D

Ми не мога да кажа,не съм тип ходи опитай всички Марсове  ;D

Мога да кажа,че напук на опозицията-харесвам Марс в Лъв.После в Овен и Водолей,може би защото имам рецепция Марс/Уран.Има искра.

Абе аз да питам-леле тотално се гъбаркаме с темата и то на Луна в Дева (астрологията ще ни го върне тъпкано  ;D), значи забелязвам че Марсове във Водолей (и май особено за жени) обичат играчките  и всякакви новости,дето са се пръкнали покрай Марсовите проработки  :-[ Сега кажи дали и при теб е така  :-[

Сега като се замисля,май куклите са създадени от някой  мъжки Марс във Водолей ,а вибратора познайте от кой-от някой женски  ;D ;D ;D

Ами в интерес на истината и аз не съм се разхождала из всички знаци, за да разучавам марсовете  ;).
Бившия, с когото имах брак 17 години беше с Марс в Лъв - много лоша комбинация. Сегашния ми партньор с когото съм от три години е с Марс във Везни - невероятна комбинация.
Бяхме се разделили тази зима за кратко и мислех да си купя играчка. Споделих с него и той взе, че ми подари една. На мен обаче хич не ми хареса. Накрая си помислих, че ми е купил нарочно възможно най-скапаната играчка. Взе, че се оказа вярно. Призна ми, че го е страх да не вземе да ми хареса и да предпочета играчката пред него  :P.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Април 23, 2010, 10:04:52 pm »

ъм че к'ва да е-първо е новаторско,второ е оригинално,трето-предназначено за масова употреба,а Водолея иска идеите да  му са споделени със света  ;D

Но причината вероятно е чисто психологическа-1во Водолея не обича да е зависим,а едно бръмчащо ще го направи независим от това да има някой,който да ползва,максимата-"Мога и сам"
2ро Водолея не обича да се цапа,Венера Урания не е много телесна
3то и може би най-важното-важното е да е различно и нестандартно или "Аз мога и онака"

Разбира се си говорим за чисти физически нужди.

:88: :57: :57: :57: :57: , обичам образния изказ ,при теб типично уранянски. смях се от сърце.
но не бих си позволила дори и на йота да те допълня ,защото си засегнал и колективизма така характерен и за управителя и за знака :blink: ;) ;).
но има нещо за което искам да попитам:
дали би представлявало интерес за един марс във водолей да прави кекс във въздуха ,в самолет на първо време....пък ,като дойде реда на космическите совалки ще го мислиме.... ;D ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #8 -: Април 23, 2010, 10:05:27 pm »
Никога не съм била кексуално с Марс във Водолей. Сигурно много ще ме напряга - Слънцето и Луната са ми там, но би трябвало да си подхожда с Марса във Везни.

Възможно е заради светилата да ти подейства и по-друг начин-да намира лесен подход (Марс),към  душевните ти нужди (Луна) и същността ти (Слънце),да ги зарежда с енергия.А по тригона с Марс и ако има привличане или по-скоро липса на прегради,сексуалността вероятно ще е безпрепятствена и лека.Само дето Марс във Водолей е малко луд,докато един Марс във Везни се влияе малко или много от нормите (екзалтира Сатурн).

Мога да кажа,че с въздушни Марсове по принцип много се разбирам,но я няма толкова голяма искрата с огнените (без Стрелеца,щото там не е силен като в Овен и Лъв).

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Април 23, 2010, 10:07:28 pm »
Аз съм била, но краткотрайно. Слънце, Марс и Меркурий във Водолей, Луна в Козирог. Не му липсваше фантазия, но имах чувството, че докосвам късче лед... Предпочитам по-тактилни и чувствени Марсове, да излъчват топлина, да има емоция.

Лилито ,не ме отчайвай ако обичаш ,мОЛАМ те! ;D ;D ;D
леда си го усещала от сатурнианската луна си мисля....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Април 23, 2010, 10:08:45 pm »
Между другото, с козирогати Луни се допълваме духовно и емоционално, там проблем няма.
Но истината е, че не харесвам въздушни и огнени Марсове, дай ми земноводно и ми гледай сеира.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #11 -: Април 23, 2010, 10:08:57 pm »

:88: :57: :57: :57: :57: , обичам образния изказ ,при теб типично уранянски. смях се от сърце.
но не бих си позволила дори и на йота да те допълня ,защото си засегнал и колективизма така характерен и за управителя и за знака :blink: ;) ;).
но има нещо за което искам да попитам:
дали би представлявало интерес за един марс във водолей да прави кекс във въздуха ,в самолет на първо време....пък ,като дойде реда на космическите совалки ще го мислиме.... ;D ;D

Иска ли питане  ;)
Всеки път като съм в самолет си го мисля. Ама тоалетните там са много малки  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #12 -: Април 23, 2010, 10:11:45 pm »
Накрая си помислих, че ми е купил нарочно възможно най-скапаната играчка. Взе, че се оказа вярно.

Ми манипулативен Марс във Везни какво искаш  :P Но тъй като тази манипулация е наистина чаровна си заслужава да се отбележи като плюс  :clap:

Оффф,нали и устата ми Водолейска няма се стърпя да питам-а как приема идеята за играчки по време на акта?  :rolleyes:

Правим си изследване на реакциите на различните Марсове спрямо иновациите  :57:

Марс във Везни винаги ще държи на изискаността и в известна степен на нормите,това което уж минава за класика, щото самият знак е такъв,но знае ли се като въздух-би трябвало да умее да се адаптира,да не проявява голямо его.
Щото за да приемеш една играчка по време на акт,се иска да не подхождаш с его.

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Април 23, 2010, 10:14:07 pm »
Между другото, с козирогати Луни се допълваме духовно и емоционално, там проблем няма.
Но истината е, че не харесвам въздушни и огнени Марсове, дай ми земноводно и ми гледай сеира.  ;D

ха-ха , а на мен ми дай рибешки-хммм или скорпионски и съм вече в сериала.... ;D ;D ;D
неее,нямам много време ,ще пробвам и въздушен ,та ако ще да се разчеу!
светнете ме де ,как го прави ,какво харесва ....кое го възбужда ,кое го кара да тръпне ,как.... :-[ ;D ;D
хайде ,петък е ,вечер е ....венера плете уморени коси в ръцете на марс...

*

Синухе

• 4978
« Отговор #14 -: Април 23, 2010, 10:16:05 pm »

За сега не съм пътувал в самолет,не знам как ще ми влияе.Но ако си гледам картата-Уран ми е в Скорпион така че  ;D

Марса във Водолей обича нестандартното,внезапното и неочакваното-като време,начин и място! Това е рецептата-но в случая идеята за рецепта разваля ефекта,така че тука винаги се готви както готвиш ти-на момента и с каквото има  :P

*

Синухе

• 4978
« Отговор #15 -: Април 23, 2010, 10:18:00 pm »

Всеки път като съм в самолет си го мисля. Ама тоалетните там са много малки  ;D

Не знам дали важи за всички въздушни Марсове или само за Уранови,но искат пространство,не обичат теснотия,това да не ти е Марс в Скорпион дето се чудиш как стана така че няма къде да избягам!  :57: :57: :57:

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Април 23, 2010, 10:18:53 pm »

Марса във Водолей обича нестандартното,внезапното и неочакваното-като време,начин и място! Това е рецептата-но в случая идеята за рецепта разваля ефекта,така че тука винаги се готви както готвиш ти-на момента и с каквото има  :P[/size]

интересно и аз харесвам това! а моя е козирожки. хм :rolleyes:
а по отношение на готвенето , ако е така като при готвенето смятай ,че съм го пратила в друга галактика , а и вече имах обяснение в любов! :blink: ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #17 -: Април 23, 2010, 10:23:36 pm »
Ми че как няма да ти харесва като имаш тригон на Марс с Уран  ;)

Абе най-важното е да имаш с какво да го изненадаш,да има елементи дето не си ги е представял-моето въображение вече работи  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Април 23, 2010, 10:28:09 pm »
Ми че как няма да ти харесва като имаш тригон на Марс с Уран  ;)Абе най-важното е да имаш с какво да го изненадаш,да има елементи дето не си ги е представял-моето въображение вече работи  :P

:88: :57: :57: :57: :57: и аз така...малеее ,верно ли марс тригон уран е виновен?! :-[ ;D ;D

м/у другото винаги са ме привличали нестандартните места , нестандартния подход.
мъжа ми харесваше секс само в кревата ,уфф,че досадно!
друго си е на улицата в асансьора ,на пътя....лелееее :-[ :-[
ама какво пък ,човещинка и въпрос на споделяне... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Април 23, 2010, 10:31:13 pm »
мъжа ми харесваше секс само в кревата ,уфф,че досадно!

По мои наблюдения това в повечето случаи е характерно за Марсовете в Телец/Скорпион. Бившия обаче бе към изключенията, но при него оста Стрелец/Близнаци е много натоварена.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.