Здравей Гост

АН И ВЪПРОСИ КЪМ АН

• 29 Отговора
  • 7953 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
АН И ВЪПРОСИ КЪМ АН
« -: Април 25, 2010, 01:42:38 am »
НАПИСАХ НЕЩО В ГОВОРИЛНЯ 2 И ЩЕ ГО ПРЕХВЪРЛЯ ТУК....

Цитат на: Синухе в Днес в 01:55:08
За последното си много права,но то и тялото вече не прави човека човек.

АН ,благодаря ти ,че ми подари тази виртуална къща с много огромни и светли прозорци с много и различни пейзажи през които ,чрез които да отривам СЛВ и себе си!
АН ,понякога имаме нужда от теб ,дори и за миг ,като малката стопанка на голямата къща /-защото тази къща астросайт е най-голямата в България ,макар и сървъра й да е в пакистания ;D/ , ми ела си за малко...,за мъничко поне да ни видиш как сме ,как се смеем и творим бисери ,как плачем и страдаме ,как се радваме ,как спориме ,как се караме ,как се обичаме...
просто идвай от време на време за мъничко...
нищо повече ,просто молба!
« Последна редакция: Април 27, 2010, 01:13:30 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:АН
« Отговор #1 -: Април 25, 2010, 01:58:38 am »
тао квадратурата в мутабелните знаци и най-вече с приближаващите градус анарета ,ни нашепват ,че ни е нужна понякога дори и за миг мъничко помощ ,посока в определени интерпретаций...
като изключително опитен астролог ,/изчела съм всичките ти постове/ си мисля ,че точно преди ингреса на уран и юпитер в овен би следвало да се появиш и ни предложиш още нещо...
идея нямам защо усещам това , но го усещам.
чакаме те ! :blink:

п.п. какво да очакваме ,както ние така и форума от този ингрес в овен, при конюкцията на толкова широкомащабни и трудно предсказуеми планетни цикли.
това е нов цикъл на юпитер/уран! :wink2:
не бъди пестелива АН ,сподели!
« Последна редакция: Април 25, 2010, 02:09:29 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #2 -: Април 25, 2010, 03:13:28 am »
Марая, не знам защо, но откакто започнах да пиша във форума името на АН ми изкача винаги в съзнанието, като нещо изключително положително. Никога не съм общувала с нея, но с невероятно удоволствие съм чела постовете й които са автентични, от които лъха не само голям професионализъм, но и мило и приятелско отношение. Множество пъти съм си задавала въпроса защо хора като нея и Зъболекар например са спрели да пишат във форума?

И аз имам усещането, че ще мине да поздрави тези които познава, а и останалите като мен, които сме от скоро в астрофорума.
Може да пробваме с хорарен въпрос. Момичетата с хорарите няма начин да не познаят  :blink:

*

missKapriz

« Отговор #3 -: Април 25, 2010, 12:19:27 pm »
Цитат
Множество пъти съм си задавала въпроса защо хора като нея и Зъболекар например са спрели да пишат във форума?
И аз си го мисля често.Може би не има харесва постоянния спам по всички теми-уж има Говорилня,но....А определено има нужда от хора като тях.Да помагат със знания и съвети

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Април 25, 2010, 12:39:37 pm »
мисля ,че ще се появи...няма да подмине да мерне едно оченце.... :blink:

*

AH

• 2201
« Отговор #5 -: Април 27, 2010, 06:48:10 am »
Чета всеки ден написаното във форума.
И всичко ми е интересно.
Всички сте ярки индивидуалности и имате оригинално мислене, вероятно, защото сте ориентирани към езотеричните науки. Тая нагласа е много полезна и за „писателите” и за „читателите” във форума – неминуемо прави живота по-богат.

Рядко пиша последните години по ред обективни причини, които имат общ знаменател – ЕГН:) – примерно, осъзнавам, че е крайно време да заделя време за неща, за които до сега не съм заделяла време; или пък закономерно с годините се появяват здравословни проблеми и т.н.:)

Това, което съм установила във връзка с общуването във форума и смятам, че е  добре да му обръщате внимание, е следното:
-   няма случайни хора или въпроси във форума, които е появяват пред нас, след като редовно се посещава това място. Следователно, не трябва да ги подминаваме с лека ръка, дори в първия момент да не ни грабнат вниманието. Замисляме се, дали нямат нещо общо с въпросите, които за нас стоят на дневен ред – не интегрираме ли своевременно някаква енергия, тя доста натрапчиво може да ни принуди да го направим:)
-   категоричните позиции по даден въпрос, без достатъчен опит в съответното направление, почти закономерно водят до натрупване на опит:) – когато става въпрос за разни приятни неща е чудесно, но когато става въпрос за не дотам приятни неща, не винаги желаем опит и значи трябва да внимаваме какво мислим и казваме, с какво мнение се ангажираме:)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6 -: Април 27, 2010, 10:42:02 am »
Е що, аз понякога само чета и нямам желание да се включвам.  :blink: АН просто е над тези неща в момента, така мисля. А и явно си има своите грижи, както виждаш от написаното. Аз й благодаря за включването и й желая всичко хубаво!  :leos: :58:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #7 -: Април 27, 2010, 11:00:39 am »
Ан си е интегрирала Марса и се е оттърсила от агресивността.
 :rolleyes:
Ако я е имала де.
Аз навремето си спомням, че държах да съм на секо гърне мерудия и на секо гърне похлупака, просто като видех "неправилно" мнение, трябваше да го изчистя на всяка цена.
Сега тоя бутон след години натискане по клубовете вече е почти елиминиран. Всеки има право на своето мнение и на своите си грешки.
А като знам колко ми беше трудно да се въздържа да не пишаааа....като почне спор и си казвам - край, това е последното ми мнение по въпроса и повече няма да отговарям. Да ама отсреща изцепят нещо такова, че пръстчетата ми сами щракат по клавиатурата и после пак си викам край, дотук, и пак пиша. Ако пробвам да си махна клавиатурата, ще намеря буквички и с мишка ще пиша, ама ще си кажа думата.
Да четеш чужди мнения и да не се събужда у теб желание да ги изправиш, поправиш, контрираш, дебатираш - много трудна задача.
Щом АН с нейните познания чете, ама не се намесва за такива продължителни периоди от време, отиграла е много важен момент.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8 -: Април 27, 2010, 11:04:10 am »
Вижън, що реши, че аз мисля, че я нападаш.  :blink: Моля те, няма такова нещо! Май е по-добре да се мълчи тези дни по време на ретроградие и изтрещяло пълнолуние. Какво ли ми трябва да се обаждам.  ;D     

*

sunrain

• 6710
« Отговор #9 -: Април 27, 2010, 11:06:22 am »

Да четеш чужди мнения и да не се събужда у теб желание да ги изправиш, поправиш, контрираш, дебатираш - много трудна задача.

Ето това например имах предвид и също така, че в момента не са й на дневен ред форума и съответните дебати. За мен да си над тия неща не е клише. Хубав ден! Тук няма да участвам повече.  :blink: 

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Април 27, 2010, 11:48:15 am »
оо ,АН  приВет!
е много рано си наминала от тук.... :blink:
та казваш годините :o. те нямат значение според мен.те летят права си и ги следиш до един момент ,после..после вече няма значение.
много си права за това ,че няма нищо случайно в случайностите....,както и за опита и обмена на енергий , абе за всичко си права....
кажи нещо ,как го виждаш тоя цикъл юпи/уран? все за него си мисля.... :blink:
« Последна редакция: Април 27, 2010, 11:58:36 am от Марая »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Април 27, 2010, 11:51:14 am »
Всеки има право на своето мнение и на своите си грешки.
А като знам колко ми беше трудно да се въздържа да не пишаааа....като почне спор и си казвам - край, това е последното ми мнение по въпроса и повече няма да отговарям. Да ама отсреща изцепят нещо такова, че пръстчетата ми сами щракат по клавиатурата и после пак си викам край, дотук, и пак пиша.

И аз бях така, Кайли. В крайна сметка стигнах до извода, че тази мисловна и емоционална енергия може да се вложи в далеч по-градивни неща, макар и да нямат принос за форума или за обществеността като цяло.  :blink:
Всеки път си казвах, че това е последното ми мнение/включване по дадена тема или дебат и продължавах... Но мисля, че съм на път вече да отработя това... Животът ме изправи пред други дилеми за разрешаване, затова и все по-малко време ми остава да участвам във виртуални кръстоносни походи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Април 27, 2010, 12:02:20 pm »
стига де ,какви кръстоносни походи Лили? ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Април 27, 2010, 12:13:19 pm »
Юпитерови бе - срещу всички "неверници". Ама ха!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #14 -: Април 27, 2010, 12:20:15 pm »
Цитат
да, това за агресията е добре, но нали има и неща, които ни предизивкват в хубавия смисъл, затова го написах още преди- да ме накара нещо да мисля, да ми развие идеите, да кажа нещо, което да допълни и доразвие идеята на другия, общата идея..това не е ли хубаво..
Щото не чета внимателно форума, ако нещо си казала, пък съм те засегнала, да знаеш, че въобще не съм те и осмислила.  :P
Не е насочено срещу теб, аз си давам отчет за мойте дребни постижения.
А да кажеш нещо хубаво ... ми да...ама то човек се развива, мисля си, че и учителите се развиват също, в началото изнасяш проповеди, после вметнеш по една дума тук там, научил си се демек с едно мърдане на веждата да предизвикваш урагани. Накрая можеш и съвсем да млъкнеш, в крайна сметка вътрешните ти мисли се проявяват на външен план от някой друг. Това го пишеше Подводни много хубаво на две места - при 4-то ниво на Плутон и в един трактат за подсъзнанието, където обясняваше, че има хора, предназначени да влизат в тънките светове и оттам да измъкват каквото могат. Ако веднъж успеят в себе си да извадят информация от тънките светове и да я преведат на съзнанието си, после тя се разпространява по свои пътища до цялото човечество, без дори да се налага да я съобщават те самите навън.
Като маймуните на острова, де ги учели да мият банани и като на тоя остров се научили достатъчен брой маймуни, на съседния остров, където никой не учел маймуните, последните почнали и те да мият бананите.
Информацията се разпространява не само с уста и писмено, ами и телепатично.
Стига някой да влезе в непознатите области на тънките светове и да я извади оттам макар и за себе си.

*

kaily

• 5145
« Отговор #15 -: Април 27, 2010, 01:00:27 pm »
Ми и аз не знам, ама и така не е.  ;D

Всеки има право да прави каквото си поиска, стига да не вреди на другите. Това касае от учителя до последния разбойник.
Освен това имам дълбоко подозрение, че учителстването е също карма, трябва да си поправиш грешките отпреди и са ти дадени ен на брой лица, на които трябва да дадеш някакъв тласък. Когато си изкупиш кармата, изборът си е твой - дали да преминеш отвъд и да тръшнеш вратата след себе си или да продължиш да обучаваш.

Това и Ошо го беше коментирал много хубаво. Буда трябвало да даде някакво цвете на най-добрия си ученик, той обаче не избрал най-добрия, а друг, защото другият щял да положи усилия да разпростани цветето нататък, докато най-добрият вече не се интересувал от земните дела, не се интересувал и от цветето и сигурно щял да го захвърли.
И коментираше, че когато човек стане просветлен, има два пътя пред себе си, той може да избира или да си замине, или да се върне и да продължи с делото си на земята. Някои избират единия, други избират другия път.

Но я ми кажи примерно - просто картинка ти описвам. Над нас стоят още реалности с по-развити същества и групи, които вършат много важна работа за нас на земята. Ако някой е твърде зает там, той няма време да се вре навсякъде по земята.
Все едно евродепутатите - като отидат там, решават европейски дела и нямат време да присъстват на съборите в родния си град.

*

Марая

• 28287
Re:АН И ВЪПРОСИ КЪМ АН
« Отговор #16 -: Април 27, 2010, 01:15:28 pm »
ПРЕДЛАГАМ всеки ,който иска да я пита нещо , да пише тук и да пита....
мисля ,че това е начин да получим отговор на въпроси , които ни вълнуват и не се иска тя да ни отговори! ;D ;)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #17 -: Април 27, 2010, 01:16:46 pm »
Vision, с най-добри чувства искам да ти кажа, че съдиш за другите по-себе си, а така човек обикновено не е обективен. Казвам го като редовно "четящ" юзър. Тук съм всеки ден и наистина не изпитвам желание да пиша във всички теми, но не защото съм духовно извисена и не ми се натискат бутоните, причините са си лично мои и са различни от вашите. Например не изпитвам нужда да си кажа мнението и ми е по-приятно просто да чета, сякаш засищам някакъв мой глад.

Та АН сигурно си има някаква нейна лична причина, а това че сега не пише, не значи че и занапред ще е така.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

abroad

« Отговор #18 -: Април 27, 2010, 01:22:28 pm »
мисля ,че това е начин да получим отговор на въпроси , които ни вълнуват и не се иска тя да ни отговори! ;D ;)

Малии, знаеш ли какъв наплив ще настане ;D :P :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Април 27, 2010, 01:29:00 pm »

Малии, знаеш ли какъв наплив ще настане ;D :P :wub:

:08: :wink2: :kissd:
знам ,знам....