.
Забелязах, че лунациите от май/юни/юли тази година до голяма степен, при мен, съвпадат с тези 2002 г.
* тогава е имало лунно затъмнение, сега пълнолуние, в което Луната съвпада с моя Нептун У8, в 4ти
* Лунното затъмнение от 26,06,2010 - оста на Луна/Слънце е в съвпад с наталните ми възли и Сатурн, но в 1 градус по-широк орбис. /за сравнение с ЛЗ 25.06.2002/
* Слънчевото затъмнение от 11.06.2002 тогава е било с IC съвпад с траз МАрс и натална Луна. Сега /11.07.2010/ осите на затъмнението отново съвпадат с планети и натални оси.
*Тогава, половин година преди тези лунации транзитните оси на лунните възли се обърнаха спрямо наталните. Тази година транзинтите оси на ЛВ ще минат през наталните си места.
Много важно е да се отбележи, че транзитен Юпитер ми правеше квадрат към нат. СЛ/Уран. Транзитни Сатурн и Уран правеха подли тригони към Слънцето ми :lol:. 2002 г след тези затъмнения беше една ужасна, ужасна година.
Принципно края на май юни/юли са ми тежки месеци и обикновено не са с положителни събития. Транзитното слънце минава през ЮЛВ и Сатурн в Рак. Предполагам, че в това е проблема.