Здравей Гост

ценностната система и натала

• 92 Отговора
  • 9961 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ценностната система и натала
« Отговор #40 -: Май 18, 2010, 07:04:10 pm »
/НЯМАМ ТВОЯ КЪСМЕТ ДА МЕ ХРАНИ МЪЖ И НЕ ЧАКАМ ДА МИ ПЛАТИ ИЗДРЪЖКАТА ,КАТО С ТОВА НЕ ИСКАМ ДА ТЕ ОБИДЯ , А ДА ТИ ПОКАЖА ЕДНА ПО-РАЗЛИЧНА ГЛЕДНА ТОЧКА/

тук вече звучиш грубо и злобно, но това си е за твоя сметка нали знаеш  ;)  колкото и да го подчертаваш или почерняш ти усещам енергията като пишеш...

грешиш , и то сериозно грешиш!
това е просто другата гледна точка. а ти си щастлива с това доколкото разбирам от писането и думите ти!
както приемаш всичко и искаш допускане и разбиране ,така го приеми ,не го пречупвай през собствената си призма.
това найстина е мойто мнение....и в него не съм вложила нито част злоба , нито грубост.
не и лъжа , а е факт! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #41 -: Май 18, 2010, 07:09:29 pm »
всичко е карма - това е факт. след като нещо е станало - то значи така е трябвало да стане. и коя си ти и с какво право съдиш?

в моя живот така е трябвало да стане и е станало. точка! нито ти, нито който и да било друг имате право да съдите. този факт от моя живот го споменаваш и го навираш в лицето на съфорумците за пореден път. хиляди пъти ти казах, че нямаш право да вадиш лична информация на ачика без да си попитала въпросния човек дали може да го направиш! не ми пука какво мислиш или говориш за мен - разбираш ли  ;)  на тази планета има само един дух, който може да ме съди и това е Висшият ми АЗ!

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Май 18, 2010, 07:11:09 pm »
та да питам Вещичка ,защо завъртяхме темата около децата?
подсъзнателно при жената ценностната система е свързана именно с тях.
ако говорим за ценности си мисля ,че ще открием много повече неща в себе си..,а и у другите.
и Дейзи , факт е ,че всичко тече и изтича ,че всичко се променя....,единственното нещо ,което е заложено у човека е инстинкта за самосъхранение. и това също е част от ценностите.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #43 -: Май 18, 2010, 07:13:09 pm »
 ;D ;D ;D Е да де - аз нали това казвам - ОЦЕЛЯВАНЕ=САМОСЪХРАНЕНИЕ

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Май 18, 2010, 07:24:09 pm »
всичко е карма - това е факт. след като нещо е станало - то значи така е трябвало да стане. и коя си ти и с какво право съдиш?

чакай!спри!къде те осъдих??? нямам спомени!помогни ми ,ако някъде съм те "осъдила" да разбера къде?!защо приемаш чуждото или другото мнение като присъда? защо отричаш фактите?това е твоя избор и твойто право! мойто мнение в определени моменти е различно от твойто и ако искаш го приемаш ,ако искаш не ,но аз имам право на него!

в моя живот така е трябвало да стане и е станало. точка! нито ти, нито който и да било друг имате право да съдите. този факт от моя живот го споменаваш и го навираш в лицето на съфорумците за пореден път. хиляди пъти ти казах, че нямаш право да вадиш лична информация на ачика без да си попитала въпросния човек дали може да го направиш! не ми пука какво мислиш или говориш за мен - разбираш ли  ;)  на тази планета има само един дух, който може да ме съди и това е Висшият ми АЗ!
ПЪРВО ТОВА НЕ Е ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ , А ИНФО ,КОЕТО ТИ ТУК СИ СПОМЕНАЛА МНОГОКРАТНО!
второ ,понеже говорим във форум с астрологична насоченост ,ще ти кажа следното:

Луна в твърд аспект със Сатурн не прощава и именно това е аспектът, който ни прави зависими от материята. Каквото и да плямпаш , че Сатурн бил стационарен, че аспектът бил разходящ, влиянието на аспекта е налице. Този аспект не се надскача, а се проработва съзнателно чрез поемане на лична отговорност за оцеляването на семейството и децата /Луна в Рак/, а не прехвърлянето й на чужд гръб, защото второто е по-лесно.
и повтарям ,не може да съдиш за думите ми през собствената си призма ,това е мое мнение ,което ти не си длъжна да споделяш! няма изнасяне на лична информация,защото това е тиражирано от теб много отдавна...и не се сърди ,просто приеми го ,като начин да погледне и от другата страна на вратата... ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #45 -: Май 18, 2010, 07:25:34 pm »
точно това имам в предвид: защо трябва да се случи нещо драстично за да покажеш истинската си Душа? защо трябва да се стига до ексцесии за бъдеш себе си?

Тук съзирам някакво противоречие. Според мен човек с пари или без пак си личи, а дори финансово подсигурен е още по-лесен за разгадаване от околните. Странно е защо точно тогава лъсват много от качествата, които иначе не бихме забелязали?! Защо казват, че парите променят хората...не, не ги променят, те са си такива, но просто се показват на света в пълния си блясък.  

Отношението към парите като част от този свят, в който живеем, е още нещо, което крещи и говори за личността. Само по себе си то също е критерий за нашата същност.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #46 -: Май 18, 2010, 07:28:53 pm »
Защо свързвате ценостната система само с финансовата осигуреност? Има много други ценности.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #47 -: Май 18, 2010, 07:30:30 pm »
Такъв тон беше даден от самото начало и темите се сляха общо взето.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Май 18, 2010, 07:39:14 pm »
На мен пък ми е интересно някой ден ако забогатея (както вещае Юпитер в 7 дом  ;D), това ще промени ли по някакъв начин истинския ми Аз? Мога да споделя, че в рамките на изтеклите десетина години при мен имаше голяма промяна в стандарта на живот. Били сме и на дъното, знам какво е. И въпреки всичко успях да остана себе си. Не знам обаче как е положението при онези в заварено положение, тоест получили всичко като даденост още при раждането си.
Не забравяй откъде си тръгнал, казват. Но мисля, че със същата сила важи и другата сентенция: "Не забравяй къде можеш да се окажеш утре" --> "Бъди човек във всеки един момент от живота си". Това е моето житейско мото.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Май 18, 2010, 07:41:50 pm »
Защо свързвате ценостната система само с финансовата осигуреност? Има много други ценности.

Защо ли?!- и аз питам същото...
разбира се ,че има много други ценности и най-голямата от тях за мен е да бъдеш себе си ,да не бъдеш лицемер ,да бъдеш толерантен , да приемаш ,да обичаш ,да продължаваш дори когато не виждаш пътя...

*

Uran

• 6041
« Отговор #50 -: Май 18, 2010, 07:43:40 pm »
 Най- голямата ценност е да си здрав и да вземаш свободно решения- С В О Б О Д Н О О ООО.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #51 -: Май 18, 2010, 07:44:23 pm »
На мен пък ми е интересно някой ден ако забогатея (както вещае Юпитер в 7 дом  ;D), това ще промени ли по някакъв начин истинския ми Аз? Мога да споделя, че в рамките на изтеклите десетина години при мен имаше голяма промяна в стандарта на живот. Били сме и на дъното, знам какво е. И въпреки всичко успях да остана себе си.

Е това имах предвид.

Също така мисля, че тези, които са ги получили наготово по някакъв начин, са подложени на един тест, урок, който трябва да усвоят и според отношението им към парите впоследствие изпадат или в състояние на "нямане" или се постига известен баланс.

Това преди няколко дни тук даже в друга тема го споделих, индиректно въпроса беше, свързан с парите.

А питате ли се защо сме в материята и малко или много сме поставени в позиция "зависимост" от нея?

*

Nebesna

« Отговор #52 -: Май 18, 2010, 07:44:52 pm »
Най- голямата ценност е да си здрав и да вземаш свободно решения- С В О Б О Д Н О О ООО.

Подписвам се с две ръце.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #53 -: Май 18, 2010, 07:45:41 pm »

ПЪРВО ТОВА НЕ Е ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ , А ИНФО ,КОЕТО ТИ ТУК СИ СПОМЕНАЛА МНОГОКРАТНО!
второ ,понеже говорим във форум с астрологична насоченост ,ще ти кажа следното:

Луна в твърд аспект със Сатурн не прощава и именно това е аспектът, който ни прави зависими от материята. Каквото и да плямпаш , че Сатурн бил стационарен, че аспектът бил разходящ, влиянието на аспекта е налице. Този аспект не се надскача, а се проработва съзнателно чрез поемане на лична отговорност за оцеляването на семейството и децата /Луна в Рак/, а не прехвърлянето й на чужд гръб, защото второто е по-лесно.
и повтарям ,не може да съдиш за думите ми през собствената си призма ,това е мое мнение ,което ти не си длъжна да споделяш! няма изнасяне на лична информация,защото това е тиражирано от теб много отдавна...и не се сърди ,просто приеми го ,като начин да погледне и от другата страна на вратата... ;)

тази информация понеже е моя, само аз имам право да я коментирам! не бъди елементарна спрямо тези неща!

относно съвпада - нямаш право да говориш за моя съвпад на Луна и Сатурн. нямам нужда да го обяснявам на теб. не ми трябва. аз знам за какво иде реч. когато осъзнаеш някои неща - ще разбереш. ако не беше отработен аспекта то транзитите щяха да ме перат по гъза постоянно, но няма такова нещо и това е факт. ти ревеш от транзити, а не аз и това е видно от всички теми  ;)

аз позволявам ти да бъдеш себе си, но не ти позволявам да ми се качваш на главата - това са различни неща. не ти се меся у живота и картата, и ти не го прави!!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #54 -: Май 18, 2010, 07:46:00 pm »
Ехх, къде е тази свобода кажете ми? Илюзия е, че сме свободни.

*

Uran

• 6041
« Отговор #55 -: Май 18, 2010, 07:49:41 pm »
То това усещане за вътрешна свобода, стабилитет се постига най-трудно, а и е в релация с много външни фактори.
 Вчера гости в шоуто на Иван и Андрей бяха Ути Бъчваров и едно момиче. И двамата бяха в качеството си на пътешественици като ТЯ пътуваше на стоп по света съвсем сама.

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Май 18, 2010, 07:55:43 pm »
Всеки от нас е зависим!
живеем в зависимост ,от закони ,държава ,хора,фирми , семейство,деца и каквото се сетите....
ние не сме сами в нито един миг от живота си ,с първата глътка сме зависими от акушерката ,след това от майчината гръд ,после от семейството и възпитанието ,което получаваме ,после от у-щето в което учиме ,от съучениците си ,от учителите си ,после от университета ,от колегите си ,от професорите и доцентите ,от катедрата и през всичкото това време в нас се уформя една ценностна система ,която отново ни прави зависими..., ние зависим от нея ,от нейните структури създадени в характера ни ,както и от съответните реакций ,породени от тях....
всичко е зависимо едно от друго и всичко се съдържа в другото ,което е част от нас....
и именно поради това ,всеки надгражда и изгражда ,и точно заради това всяка ценност днес може да се окаже антикварна стока утре...
след смъртта на мъжа ми разбрах ,че всеки ден е подарък от вселената и ,че трябва да се живее на макс.
не е нужно дори да ме разбирате , не се оправдавам с това. свободна съм и го правя всеки ден и това ме кара да се чувствам щастлива....

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #57 -: Май 18, 2010, 08:00:05 pm »

- Защо все на мен така ми се случва, Господи?!
- Мислех, че не мога да се изненадам, но и Аз започвам да ти се чудя.

*

abroad

« Отговор #58 -: Май 18, 2010, 08:00:55 pm »

Подписвам се с две ръце.

И аз така ;D

*

Nebesna

« Отговор #59 -: Май 18, 2010, 08:02:16 pm »
На мен настоящите ми зависимости не ми пречат да се чувствам свободна, защото не позволявам на зависимостите ми да ме дърпат назад или да ми вредят на здравето. Ако пък - не, прекъсвам ги. Обаче не винаги е било така, много неща съм търпяла...