Да ви кажа честно, аз никога не съм си правила труда да различавам потребители, в ни един форум.
Под колкото и ника да пишат, има някои и хуанистите са особено изобретателни примерно, наричат го прикриване.
Някои се опитват да пишат по 50 ника и то по различен начин, така че да не се издават. Така се прикриват.
Останалите пък, прикрити под други никове, цял ден дебнат и пресмятат, че да изловят кой под кой ник се прикрива.
Аз обаче никога не съм давала пет пари кой кой е.
Реагирам на момента и на конкретния изказ. Това ми позволява да реагирам на всеки според какъвто е в момента, а не според какъвто е бил или останал в съзнанието ми.
Така е все едно дали срещу мен има един потребител с 20 ника или 1 ник с 20 смени на настроението.
Така че и сега не виждам какво толкова кой, ми който и да е, ако е за шамари, се шамари; ако е за похвали, се похвалва. И толкоз.
Всичко е игра и всеки жив човек е Бог, нъл тъй?
Научихте ли се зад всяко човешко лице да виждате Единния? Ако се бяхте научили, сега нямаше да издирвате кой е зад тоя ник- зад всички така или иначе стои една Сила, вие и аз непрекъснато комуникираме само и единствено с тази Сила, приемаща различни лица.