Здравей Гост

марс в дева

• 224 Отговора
  • 31165 Прегледи
Re: марс в дева
« Отговор #220 -: Март 25, 2012, 01:15:04 pm »
Днес открих, че през лятото Марс и Сатурн ще направят точен съвпад тоооочно върху МЦ-то ми във Везни. В наталната карта имам съвпад Марс-Сатурн тоооооочно на асц. в Козирог. Някой май ще се разцепи от бачкане, а?  ;D
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

AH

• 2201
« Отговор #221 -: Март 25, 2012, 01:36:50 pm »
и като добавим ретро меркурий и ретро сатурн с подобни забрани- да не излизаме от дома ли :rolleyes:

че що?

радикс + елекция

ако сигнификаторът в радикса не струва - хорар - има си трикове за всичко :blink:

/преди няколко дни смених вентилатора на лаптопа, наложи се да си купя и нов жиесем - няма да ги обричаме, я ;D/

*

AH

• 2201
« Отговор #222 -: Март 25, 2012, 01:45:47 pm »
Някой май ще се разцепи от бачкане, а?  ;D

то си е така, но не е зле от сега да вложиш някакъв максимум усилия по отношение на работа, което си е подготовка за транзита през 10-ти - после може да ти се струва, че някак се бавят нещата :blink: - обмени опит- има дами, при които Сатурн сега транзитира 10-ти

*

Stella

• 7765
« Отговор #223 -: Април 13, 2012, 06:45:00 pm »
Марс вече е стационарен, а на 15-ти вечерта става директен. Честито на Овните и на тези, които имат планети в Овен. Най-сетне! ;)

Хайде да не забравяме и Скорпионите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #224 -: Април 13, 2012, 09:55:25 pm »
Мда. Пак ще мине по главата на Венерата.