Здравей Гост

марс в дева

• 224 Отговора
  • 31181 Прегледи
марс в дева
« -: Май 24, 2010, 06:37:33 pm »
на 07 юни 2010     транз.Марс ингрес в Дева

има нужда постоянно да действа, да върши, да прави, да работи,
като първо  анализира нещата от всички страни и после действа,
практичността и функционалността са му приоритети,
дразни се когато работата не се върши добре или нещо не работи, не функционира добре
всяко нещо докоснато от него е майсторски изпълнено, изпипано в детайли
веднъж започне ли нещо ,го  довършва до край ,защото е полезно, нужно , рационално;)
марс дева е практик,намира бързи и  практични решения на ежедневни проблеми
може да донесе кавги в работата, с колеги, проблеми с техниката,които да се разрешат
здравословен проблем с точна диагноза, или да заформи любовен роман с колега
обича да спортува за здраве

при мен, ще мине през Асц. и ще имам марсов възврат :o
споделете как ще е при вас  ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

Re:марс в дева
« Отговор #1 -: Май 24, 2010, 06:54:19 pm »
Ха, тъкмо мислех да пускам тази тема. На мен ще ми влезе в 9-ти дом. Първо ще направи опозиция с наталния Меркурий, който е У6, У7, У9 дом. Марс ми управлява 4-ти дом. При този ингрес очаквам малко да се поразболея, може да има конфликт със закона или с партньори, раздвижване на комуникацията с чужденци или пътуване в чужбина.

Към края на юни ще ми направи опозиция с Венера - управителка на МЦ и на СЛВ в 5-ти дом. Ще трябва да се нагаждам между дома (марс У4) и работата (венера У10). Мисля да правя ремонт в къщи, а и дъщеричката ми ще идва да живее при мен за известно време, за да не стои сама, докато приятелят и си кара стажа в София.

В средата на юли Марс прави съвпад с Плутон - У11 и после с Уран - У2.
Може да има съвместна дейност с приятели, изискваща пътувания или физическата активност, спорт.
Също смятам, че ще пръсна едни пари за ново обзавеждане на дома. Даже съм сигурна, че ще го направя, понеже имам планове.

Около 22 юли Марс - У4 прави опозиция на наталния Сатурн У2 - пак харчове за дома. А може и да хвърля пари за далечни пътувания, понеже опозицията се случва по оста 3/9.

*

Nebesna

« Отговор #2 -: Май 24, 2010, 06:55:28 pm »

пази си здравето през това време и не се натоварвай физически, за да не се преуморяваш.

« Отговор #3 -: Май 24, 2010, 07:10:29 pm »
благодаря ти, ще се пази, марс ми упр.8 дом,в съвпад с У6 и У 3, Уран и Плуто
пък сега те изпреварих ,но следващият ингрес на марс във везни си е твоя тема ;D ;)

« Отговор #4 -: Май 24, 2010, 07:11:47 pm »

пази си здравето през това време и не се натоварвай физически, за да не се преуморяваш.

На мен днес ми е на АСто и тази седмица съм си взела превантивно отпуск  ;D

Та, когато Марс мине в Дева ще ми направи тригон от първи дом към натален Марс, секстил към ЮЛВ и секстил към Сатурн. Дано да е някакъв конструктивен период след пълнолунието на 28.05., че то пък ми засяга нат. Нептун  :lol: и оста 4ти - 10 ти дом
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5 -: Май 24, 2010, 09:05:52 pm »
Най-накрая ще си отдъхна от дългото пребиваване на Марс в Лъв. Много натоварен и нервен период за мен. Сега в Дева ще ми прави само тригони към стелиума ми в Телец. Дано да е поне малко по-спокойно, въпреки подтикванията му към действия. :-X

« Отговор #6 -: Май 24, 2010, 10:56:03 pm »
На мен преди ингреса,първо ми предстои Марсова опозиция по време на пълнолуДие.Нат.Марс е в 8-ми и е управител на МЦ  :-[

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #7 -: Май 25, 2010, 12:45:51 pm »
хъмм на 26,34* в лъФ ми е ДЦ, тъй че ще ми се мотае из 7 дом  :-\   кой го знае кво ще прави там  ;D ;D ;D   пък и девата ми е интерсептирана в 7я дом, което значи, че нема си показва рогата Марса много   :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #8 -: Май 25, 2010, 03:09:51 pm »
хъмм на 26,34* в лъФ ми е ДЦ, тъй че ще ми се мотае из 7 дом  :-\   кой го знае кво ще прави там  ;D ;D ;D   пък и девата ми е интерсептирана в 7я дом, което значи, че нема си показва рогата Марса много   :57:

Напротив, точно Марса би могъл да накара Девишкото в теб да се прояви, я под формата на здравословно хранене. може да станеш шетлива булка и да овършееш къщата.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #9 -: Май 25, 2010, 04:55:24 pm »

Напротив, точно Марса би могъл да накара Девишкото в теб да се прояви, я под формата на здравословно хранене. може да станеш шетлива булка и да овършееш къщата.

да бе, мечтай си  :57:

*

Nebesna

« Отговор #10 -: Май 25, 2010, 05:10:27 pm »
хъмм на 26,34* в лъФ ми е ДЦ, тъй че ще ми се мотае из 7 дом  :-\   кой го знае кво ще прави там  ;D ;D ;D   пък и девата ми е интерсептирана в 7я дом, което значи, че нема си показва рогата Марса много   :57:

да бе, мечтай си  :57:
\

Найш как съм се размечтала....? Тр. Марс ми прави квадрат с Нептуня и хич не ми позволява да мечтая. Тъкмо да се размечтая и сящаш някой ме блъсва, за да ме изкара от унеса. Много стресиращ аспект....Снощи го отработвах с музика.  

« Отговор #11 -: Май 25, 2010, 05:56:55 pm »
     При мен ще влезе в шести дом. От два- три дни мисля, че всичко е с краката нагоре у нас и планирам да взема да подредя документ по документ ( а те са много!), чекмедже по чекмедже - изобщо да внеса ред вкъщи, защото почва да ми идва нанагорно  тоя хаос. Имам чувство че ще ме превземе. Ето ти го Марс в шести дом в Дева. Само се чудя защо взеха да ми идват тия мисли и планове сега, нали още не е влязъл в Дева. Нима действието почва преди това.

п.п. Към две седмици не бях на компютъра, гледам че доста сте натворили през това време. Не мога да смогна да изчета всичко.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #12 -: Май 25, 2010, 07:29:10 pm »

като влезе Марс в дева, тя вече нема да е дева, ами ку*ва  :85: :85: :85:

« Отговор #13 -: Май 25, 2010, 07:47:57 pm »
ами като гледам, ще ми мине през мерка и асц. за няколко дни, дано да не убия някого с думи, хем знам, че дума прави дупка,

говори ми, говори ми  сега и тогава замълчи,
хъм на Мерка на Асц. да му кажеш да мълчи :'(

« Отговор #14 -: Май 25, 2010, 07:51:57 pm »

Тр. Марс ми прави квадрат с Нептуня и хич не ми позволява да мечтая. Тъкмо да се размечтая и сящаш някой ме блъсва, за да ме изкара от унеса. Много стресиращ аспект....Снощи го отработвах с музика.  

и при ингреса тр.марс е в опозе на нептун, ще ни изчезнат мечтите за месец-два, ще се приземяваме  :o

« Отговор #15 -: Май 25, 2010, 07:55:20 pm »

хъм на Мерка на Асц. да му кажеш да мълчи :'(

Напиши го това дето искаш да го кажеш и го дай на този дето трябва да го чуе.Така няма толкова силна енергия като при изговореното слово,а и отсрещния ще може да има време да реагира без егото си(ма не трябва да си там докато го чете).Обикновено тогава човек почва по да мисли,отколкото да реагира и след това взима осъзнато отношение.

това е за Вижън, тя е с Мерк/Асц, значи ша пишеш като Пайсии и бегаш

« Отговор #16 -: Май 25, 2010, 07:56:39 pm »

споделете как ще е при вас  ;D :72: :57:

като влезе Марс в дева, тя вече нема да е дева, ами ку*ва  :85: :85: :85:

то така чадо мое е станало непорочното зачатие, дам :57: :72:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #17 -: Май 26, 2010, 12:24:47 am »
много ми е любим този транзит :blink: марс в дева
аспектира с тригон луна  :blink:и наталната си позиция. намества се в/у МЦ , после през плуто и уран , тригон към венера ,секстил към нептун.
е прави и квадратури към мерк и слънце ,опозиция към сатурн , но хармоничните аспекти са повечко и по-дълготрайни....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #18 -: Май 26, 2010, 06:54:19 pm »
Мааааалеееейййй, Марая, този транзит ще те нахъси още повече-)))),не че не си нахъсена,де-)))). При мен ще направи съвпад с Луна, опозе на слънце и мерк, квадрат към рождената си позиция и съвпад с плутон :-\
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Nebesna

« Отговор #19 -: Юни 08, 2010, 10:50:15 pm »
Честит Марс в Дева!. Най-после свърши дългият му престой в Лъва.
На мен ми заформя сходяща опозицийка с Меркурий в Риби (Мерлкурий У6, У7 и У9).
Снощи спах на отворен прозорец и се събудих леко схваната (патка с патка).
Дано не се разболея, че ми е много топло и все се проветрявам
...и дай Боже да не се скарам с някого.