Здравей Гост

марс в дева

• 224 Отговора
  • 31258 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Re:марс в дева
« Отговор #60 -: Юни 09, 2010, 08:49:55 pm »
И аз съм с "префинен" Марс във Везни, който не обича да си дава много зор и да се натоварва излишно, лесно се изморява, но имам квадратура с Юпитер, което ми дава тласък за разгръщане на физическата енергия на ниво действие.

Аз имам приятелка -лъвица с МАрс във Везни тригон Юпитер, секстил Сълнце - пръщи от енергия.

И аз съм Лъвица с Марс във Везни, който прави секстил със Слънцето и доскоро буквално не се спирах на едно място, вечно пълна с идеи и живееща на пълни обороти. Но май съм се поизморила и не мога да се понасям такава безидейна и мързелива, но нещо не ми стигат силите.
От 4-годишна спортувам активно.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #61 -: Юни 09, 2010, 11:39:55 pm »
Ама то не става въпрос,че Лъвове и Телци всички са некви мекотели и търтеи,да се разберем;DИмам предвид,че не се пънат за нищо си-примерно,никога няма да правя зимнина,ако мога да си купувам от магазина,няма да се лакирам сама,а ще ида на маникюр и няма да си измия колата/при все че има къде/,а ще я заведа на автомивка...Ей такива нещица ;D ;DИзяснявам да не обидя тънкообидните :P

А..., това тук е друго...Абсолютно съм съгласна- и за зимнината, и за маникюра, и за колата. Абе не е много хубаво да го кажа, но с пълна сила важи правилото : " Като си имам маша, защо да си цапам ръцете". Нещо такова ни се получава на моменти. ;) :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #62 -: Юни 09, 2010, 11:48:48 pm »
Само да добавя. Не зная дали не си въобразявам, но усещам, че нервното напрежение, което беше досега, причинено от Марс в Лъв наистина започна да изчезва. Започна да ми става далеч по-спокойно и лежерно.

« Отговор #63 -: Юни 10, 2010, 06:20:57 am »
И аз спортувах доста, физическите натоварвания никога не са ми били проблем с Марса в Телец.
Но в интерес на истината съм си мързел... Отношение, разбира се, в случая има и съвпада на Венера/Юпитер :blink:
Добре, че съществува Сатурн ;D

Да, но моя Марс има квадрат с Уран. Е, как да кажеш, че такъв Марс е мързелив или малко подвижен.

Това много променя картинката. И аз съм с "префинен" Марс във Везни, който не обича да си дава много зор и да се натоварва излишно, лесно се изморява, но имам квадратура с Юпитер, което ми дава тласък за разгръщане на физическата енергия на ниво действие. После изведнъж рухвам и си ближа раните 2 дни, но друго щеше да бъде ако я нямаше тази квадратура.  

кво се оплаквате, да ви дам моя марс дева/ егати бачкатора/ в съвпадък с уран/плуто на Асц. да видите какво е енергия и как да я хабите,припадък има,  свършване няма
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #64 -: Юни 10, 2010, 08:48:27 am »
И аз спортувах доста, физическите натоварвания никога не са ми били проблем с Марса в Телец.
Но в интерес на истината съм си мързел... Отношение, разбира се, в случая има и съвпада на Венера/Юпитер :blink:
Добре, че съществува Сатурн ;D

Да, но моя Марс има квадрат с Уран. Е, как да кажеш, че такъв Марс е мързелив или малко подвижен.

Това много променя картинката. И аз съм с "префинен" Марс във Везни, който не обича да си дава много зор и да се натоварва излишно, лесно се изморява, но имам квадратура с Юпитер, което ми дава тласък за разгръщане на физическата енергия на ниво действие. После изведнъж рухвам и си ближа раните 2 дни, но друго щеше да бъде ако я нямаше тази квадратура.  

кво се оплаквате, да ви дам моя марс дева/ егати бачкатора/ в съвпадък с уран/плуто на Асц. да видите какво е енергия и как да я хабите,припадък има,  свършване няма

Аз не се оплаквам. Само се опитвам да си защитя Марса.  ;D НапаТките към Лъвския и Телешкия Марс, че са мързеливи ми приличат на хороскопите, изработени само на базата на знака и аспектите на Слънцето.  :P  :93:

« Отговор #65 -: Юни 10, 2010, 08:53:19 am »
     ;D Аз пък харесвах Марса в Лъв, с тааа Дева не знам как ще се спогодим....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #66 -: Юни 10, 2010, 09:02:09 am »
Ама то не става въпрос,че Лъвове и Телци всички са некви мекотели и търтеи,да се разберем;D

Наистина някои неща от списъка ти също не бих се заела с тях, но честно казано не, защото ме мързи, а защото не ми достига време. С малки изключения, някои хич и не бих ги подхванала.
 Аз пък си приготвям зимнина. Може да е малко, но гледам по нещо да си забъркам там и да бутна в бурканче за домашен аромат през студените дни и защото самата подготовка ми доставя удоволствие.
Тази седмица като почивам пък съм замислила да правя едната тераса в саксии от магданози, босилек, чери домати и ей такива глупости, просто се чудя какво да измисля, време няма и понякога сили...това е проблема.  ;D Все пак не пасвам много за пример, щото макар да съм Лъв нямам много общо, а и Марс ми е от трескавите - луд умора няма. Ама честно казано и на него много му е писнало и му иде сега точно да се излежава някъде сред природата и да го оставят на мира.  :P    

И толкова писано за мързела - направо си е за нова тема.  ;D 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #67 -: Юни 10, 2010, 09:03:30 am »
     ;D Аз пък харесвах Марса в Лъв, с тааа Дева не знам как ще се спогодим....

Ние собствено, ще се спогодим тригонално към наталната позиция - Марса в Телец, още повече, че тозичкият ми е единственото земно в картата и девишкият му период ще ми е добре дошъл.  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

elfidka

• 3129
« Отговор #68 -: Юни 10, 2010, 09:06:25 am »
Mоя второ домен Марс в дева, горкичкия е квадратура с юпи, Сатурн и Луна и съвпад с Плутон . Винаги съм вършела много неща накуп и съм пращяла от енергия, ама напоследък съм толкова изтощена. Все гледам да си поседна, да си почина, да си подремна...ох старост нерадост......
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #69 -: Юни 10, 2010, 09:12:46 am »
хъммм девата ми е интерсептирана в 7я дом и каквото попадне в нея се губи тотално  :-\  като черна дупка е и поглъща всякакви енергии... верно, че Мерка на асцедента би трябвало да я съживява малко, ама нъц - нищичко... викам си като влезе Марса в новия знак и като скочи онова лудото в овеня и ще живна - дръжки...  :(

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #70 -: Юни 10, 2010, 09:15:21 am »
Аз си харесвам Марса в Лъв. Имам моменти, в които просто ми се мърка, не ми се мърда дори, но в повечето случаи съм като торпедо - бившия винаги ме питаше "как ги развиваш тези скорости в този малък апартамент?". Обичам около мен да е активно, да се шава, живот да има. Ако мина дори през някое малко село, на момента се депресирам от безвремието, представям си какво е да живея там и съм убедена, че и два дни няма да изкарам, спокойствието ме нервира  ;D създава ми вътрешно напрежение, но в никакъм случай не ме избива на конфликт с околните.
Не обичам много да чистя, но повече обичам да ми е чистичко, така че балансирам в тази насока. с Марс в Дева, може да се разчистя повече, и без това с този ремонт вкъщи само това правя ;D

*

missKapriz

« Отговор #71 -: Юни 10, 2010, 09:15:36 am »
Цитат
Тази седмица като почивам пък съм замислила да правя едната тераса в саксии от магданози, босилек, чери домати и ей такива глупости, просто се чудя какво да измисля, време няма и понякога сили...това е проблема
Ааа,за това не говорим! ;)Туй ми е почивката-да човъркам цветята,да ги окопавам и изобщо така релаксирам.У4 в Телец! :blink:

п.п.Сънрейн,аз засях мащерка в саксия-ммм направо е като дивата ,ароматна е много

*

elfidka

• 3129
« Отговор #72 -: Юни 10, 2010, 09:15:48 am »

Вещичке, страхотна е тази лилия, невероятна е.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #73 -: Юни 10, 2010, 09:18:13 am »
е, ти си падаше по лилии много  :blink: наистина е готина, Вещи

*

elfidka

• 3129
« Отговор #74 -: Юни 10, 2010, 09:18:55 am »
То тоя Марс кога влезе в дева, май вчера нали ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #75 -: Юни 10, 2010, 09:19:33 am »
на 7ми

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #76 -: Юни 10, 2010, 09:20:27 am »
ммм дааа красива си е лилията, а аз като видя лилия и ми потичат лигите - обожавам ги  :57:

а и ми харесва идеята за съвършенството и хармонията на цвета, който е неподвижен /за околните/, а водата да тече... доста мъдрост има в тази картинка, а и е тъмно синьо и виолетово - оооооооох като ги видя тия цветове и душата ми се разпищолва  ;D ;D ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #77 -: Юни 10, 2010, 09:20:54 am »
Питам за Марса, щото завчера мъжо купи едно скутерче, да видя по кой аспект е придобивката ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

sunrain

• 6710
« Отговор #78 -: Юни 10, 2010, 09:22:12 am »
Цитат
Тази седмица като почивам пък съм замислила да правя едната тераса в саксии от магданози, босилек, чери домати и ей такива глупости, просто се чудя какво да измисля, време няма и понякога сили...това е проблема
Ааа,за това не говорим! ;)Туй ми е почивката-да човъркам цветята,да ги окопавам и изобщо така релаксирам.У4 в Телец! :blink:

п.п.Сънрейн,аз засях мащерка в саксия-ммм направо е като дивата ,ароматна е много

Абе сериозно стана ли? Супер. Имам в момента една мента пуснала коренчета, мислех и нея да я пробвам. После ще докладвам.  :blink: Аде поне е по темата за девишкия Марс, за шетане си говорим... ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #79 -: Юни 10, 2010, 09:24:13 am »
по темата за девишкия Марс, за шетане си говорим... ;)

мчи елате ошетайте в къщи де  :P  откога се каня и ме мързииииии  :57: