Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 234125 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #1140 -: Декември 23, 2010, 05:18:26 am »
Не знам дали е от наследствен фактор. Баща ми беше висок мъж, майка ми също. Цялата ми рода са високи. Аз съм 160, но за жена съм си екстра.  ;D Радвам се, че не съм много висока.

Според мен не е лошо да се вземе под внимание МЦ. Нали Сатурн отговаря за човешкия скелет. В такъв случай е разумно да се проследят аспектите на планетите към МЦ и в кой знак попада той.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1141 -: Декември 23, 2010, 05:23:46 am »
Аз съм 160, но за жена съм си екстра.  ;D Радвам се, че не съм много висока.

Вече сме коментирали, че различните етнически групи имат различни представи за висок и нисък ръст.
В Русия ще минаваш за ниска по-скоро, мен също веднъж ме нарекоха "миниатюрно създание". При все това, че не съм 45 кг и съм по-висока от теб, обикновено ходя и с висок ток.  ;D Още когато бях ученичка, първата ми братовчедка и най-добрата ми приятелка бяха една глава над мен, чувствах се като тапа. Бях една от най-ниските в класа и като ни строяваха в редица в часовете по физическо все бях една от последните в редицата. Но там жените са по-високи наистина и имат по-различно телосложение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #1142 -: Декември 23, 2010, 05:25:36 am »
http://www.youtube.com/watch?v=Z7N2AJhY7EQ

ето,  :blink: като плуваща месечинка е по стълбите :blink:
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1143 -: Декември 23, 2010, 05:29:11 am »
Аз съм 160, но за жена съм си екстра.  ;D Радвам се, че не съм много висока.

Вече сме коментирали, че различните етнически групи имат различни представи за висок и нисък ръст.
В Русия ще минаваш за ниска по-скоро, мен също веднъж ме нарекоха "миниатюрно създание". При все това, че не съм 45 кг и съм по-висока от теб, обикновено ходя и с висок ток.  ;D Още когато бях ученичка, първата ми братовчедка и най-добрата ми приятелка бяха една глава над мен, чувствах се като тапа.

;D Не съм се чувствала нито в БГ, нито тук като тапа.  ;D И аз ползвам високите токчета, ама не за да изглеждам по-висока, ами защото ми харесва излъчването на женственост, което може да се подчертае допълнително с тях.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1144 -: Декември 23, 2010, 05:40:27 am »
ето,  :blink: като плуваща месечинка е по стълбите :blink:

Намерих описание на лунния тип, като цяло отговаря:

Цитат
Чистый тип «Луна»

У лунных типов череп и лицо круглые. Волосы русые, пепельные или каштановые. Они обычно гладкие у мужчины, гладкие или кудрявые у женщины. Лоб круглый и выпуклый. Череп средне интеллектуализирован. Брови натурально дуговидны. Это признак, который указывает, что у лунных типов удивление не столько временное, преходящее свойство, сколько их морфологическая особенность. Глаза, как и брови, тоже выражают удивление: они большие, кроткие, мечтательные, добрые. У низших лунных типов они глупые.

Нос обычно расширен книзу и вздернут. Он похож на венерианский, но более широкий. Губы тоже как у венерианки: они большие, толстые и хорошо очерченные, как у венерианки, но не такие красивые. Лунный тип не свободен от плотских аппетитов, но в них больше рассудка, чем у венерианского типа. Подбородок округлый, толстый, мягкий - ему не хватает энергии.

Физиогномика: http://www.astroclass.ru/journal/2/08.htm

Също така забелязвам, че при женския лунен тип във визията често доминират очите и косата, нерядко с това се открояват по някакъв начин.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1145 -: Декември 23, 2010, 06:19:37 am »
Понеже няма интерес към картата ще дам отговор.

Бреййййй..., ми браво на мен... :-[ :-[
Има карти , които говорят.....Как не се сетих- социолог.... :rolleyes: :-\
Значи тоя стелиум е в 7-ми дом...сигурна съм.... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1146 -: Декември 23, 2010, 06:23:06 am »
Мисля си, с квадрата на Луна и Сатурн защо Алла се е разплула така? Сатурн не слага ли спирачки на ненаситната Луна? Или тъкмо поради това, че аспектът е нехармоничен става тази работа?
Дивна, например, има квадрат на Луната на АС с Марс (У1) на IC. Може би хаби много енергия в емоции, вживява се дълбоко във всяко нещо и това не й дава да напълнее.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1147 -: Декември 23, 2010, 06:35:58 am »
Луна на АСЦ ? Възможно е .

Всъщност при АС Скорпион Луната преминава в Стрелец. Ако нагласим така картата, овенският стелиум наистина преминава в 5 дом (в опозиция с Нептун), но има Дева на МС, няма нищо лъвско горе.  :blink:
И някак не ми се връзва тоя кулминиращ Сатурн в квадрат към Луна в първи дом, макар че може да се улови тъга в погледа й. Но експанзивността и сценичното поведение повече ми мязат на Луна в Стрелец, отколкото скорпионска. Винаги се е отличавала с изключителна артистичност, дори хумористичност, нерядко се е случвало да се държи комично на сцената. Макар че актьорът Чарли Чаплин, известен с комичните си роли, има скорпионска Луна в съвпад с АС и кулминиращ Сатурн в квадрат към Луната. Но неговият образ е някак тъжен, докато при Алла има склонност към сценични ексцесии и липсва чувство за разумна мярка. Дори е някак вулгарна. Това по ми се връзва с Луна в Стрелец и респ. по-късен час на раждане. Но при всички положения не ми прилича на огнен АС, макар че първи дом може да включва част от огнен знак.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1148 -: Декември 23, 2010, 06:37:06 am »
Мисля си, с квадрата на Луна и Сатурн защо Алла се е разплула така? Сатурн не слага ли спирачки на ненаситната Луна?

Ако Луната е в огнен знак, Сатурн не винаги успява да я възпре. При ранена от Сатурн огнена Луна съм наблюдавала емоционални ексцесии.
Дъщеря й Кристина Орбакайте няма нищо общо с нея обаче като ръст и телосложение. Но е наследила нейните големи тъжни очи и издължено носле.

И е изключително проскубана за разлика от майка си, не е надарена откъм коса  ;D

И една снимка от семейния албум:

« Последна редакция: Декември 23, 2010, 06:43:30 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1149 -: Декември 23, 2010, 06:52:18 am »
Мерси, Лили, за отговора. Така е. Ако Луната й е огнена, е подкрепена от диспозитора си със секстил, а и ретро Сатурн в Лъв не се слави като много силен, така че ми става ясно защо Луната надделява.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1150 -: Декември 23, 2010, 06:58:52 am »
Тази Кристина винаги ми е изглеждала някак суха, дори я наричаме Пинокио.  ;D
А сега намерих и астрологично обяснение - новолуние в Близнаци и голям въздушен тригон.
И на сцената е непохватна, някак несъразмерна изглежда, липсва пластичност.

Картата е без час, предлагам я просто за сравнение. Нали има една теория, че често личните планети на единия близък могат да се намират в знаци, в които са разположени кардиналните оси в картата на другия близък, или тези знаци могат да бъдат включени в ъглови домове.

Не е изключено наистина светилата на Кристина да попадат в ъглов дом в картата на Алла.
При по-късно раждане Юпитер и Нептун в картата на дъщерята (единствено дете) са в съвпад с Луната на майката.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #1151 -: Декември 23, 2010, 03:34:43 pm »
http://life.dir.bg/news.php?id=7658347&nt=5

Алла,с оперирано сърце по спешност .  ;)
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #1152 -: Декември 23, 2010, 05:13:57 pm »
Ако картата на Алла,  си остане близо до първоначалната, Транзитен Сатурн, е близо до деасцендента,в съвпад,от към 6 дом,опозиция с Марс в 12/ болница,оперативна намеса, квадратура с Юпитер, управител на 5/Лъв- сърце/. Внезапно и прилошава -Сатурн транзитен близо до Нептун/съвпад???/, но операцията да е била успешна, както казват, защото Слънцето получава добри аспекти на асцендента. :-[ Преди 10 г. имала пак операция на сърцето.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1153 -: Декември 23, 2010, 09:59:07 pm »
колко огън има в картата си Алла :o и една единствена планета във воден знак - Луна, и то каква??? - скорпионска.
неслучайно е толкова експанзивна, толкова емоционална и толкова завладяваща..а за гласа и таланта й нямам думи!!!
и това при все, че всичко руско ми е ужасно анти.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1154 -: Декември 23, 2010, 10:37:53 pm »
Не се знае, може и Луната да е огнена, ако е родена към края на деня.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1155 -: Декември 29, 2010, 10:40:52 pm »
Почина Вили Кавалджиев

*роден на 1 август 1945 г. в с. Сомовит, Плевенско
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1156 -: Декември 30, 2010, 02:23:02 am »
Почина Вили Кавалджиев

*роден на 1 август 1945 г. в с. Сомовит, Плевенско

жалко за човека, харесвах го..диабета е нещо жестоко..дано скоро да открият истински начин за справяне с него, а не само да закрепват някак пораженията..толкова много хора се инвалидизират и умират..и все по- млади.. :angry:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1157 -: Януари 02, 2011, 08:18:17 pm »
Изчетох статията и там се споменава, че Плутон е близо до АС откъм първи дом, но самият АС е в последния градус на Рак. Качвам картата.

Източник: http://www.zoroastrian.ru/node/646
« Последна редакция: Януари 02, 2011, 08:23:04 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1158 -: Януари 02, 2011, 08:30:43 pm »
Ако съдя само по него, Прутон е управител на хипнозата. Човекът определено има Плутоново излъчване. Този поглед... Но и Уран му е силен - нетрадиционни методи на лечение.

« Отговор #1159 -: Януари 02, 2011, 08:39:10 pm »
Не знам какво стана с този човек, но на мен ми прилича повече на актьор.  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.